icon

Pozitivní těhotenský test 6 dní po oplodňujícím sexu?

lufinela
14. zář 2015

Ahoj holky, stala se nám s přítelem nehoda(úterý 1.9.), podle aplikace 4 dny před ovulací. Do 32 hod po nehodě jsem užila nouzovou antiko (středa 2.9.) a údajně jsem měla mít ovu v sobotu (5.9). Samozřejmě jsem úplně na nervy a hned v pondělí (7.9.) jsem si dělala první tt - vyšel velmi velmi slabě s druhou čárkou, pro jistotu jsem si udělala ještě v úterý a ve středu další dva - stejně slabě pozitivní čárka. Je ale teoreticky vůbec možné, aby vyšel pozitivní tak brzo? Nemohla jsem se nakonec trefit do OVU a to byl důvod slabých čárek? Menstruaci mám teprve dostat teď v sobotu, včera jsem měla lehounce krvavé špinění, dnes také, bolest jako před menses .... od minulé středy jsem test radši nedělala. Jinak příznaky nemám, prsa vůbec nebolí ... Co si o tom myslíte? Stalo se Vám něco podobného? Po přečtení některých diskuzí vidím, že možné je snad vše ... díky moc ...

Strana
z6
keny123
15. zář 2015

@lufinela kolik ti teda je?zajímá mě to... ještě studuješ?že by mimčo nechtěla?

lovekelly
15. zář 2015

@lufinela ...dobry, aspoň pribalak sis precetla...

lufinela
autor
15. zář 2015

@lovekelly Omluva? Jako za co? že jsme používali kondom, který selhal a já přesně abych zabránila této situaci jsem užila tabletku po? Za to se mám omlouvat? neuvěřitelné ... nejsem první komu se tohle stalo, dětí přes tabletku po je hodně, včetně mého bratra ... Pokud ty jsi vždy 100% a nikdy nechybuješ, tak ti moc gratuluji... jsi na této planetě asi jediná...

keny123
15. zář 2015

@lufinela holky klid ☹ ach jo...

lovekelly
15. zář 2015

@lufinela holka, ale ty nechapes ani ctenej text.. nikdo po tobe omluvu nechtel..

keny123
15. zář 2015

@lufinela a odpovíš mi na ten věk at se můžem bavit dál?nebo už máš děti?

lufinela
autor
15. zář 2015

@keny123 Už nestuduji, mám hotovou VŠ a je mi 27 .... a ani děti ještě nemám ...

keny123
15. zář 2015

@lufinela aha a přítele máš dlouho?vážně by ses tomu tak bránila?dítě je dar zkus si to představit... věk už taky máš není nač čekat 😉 a co na to přítel?

lufinela
autor
15. zář 2015

Budem to samozřejmě řešit, nadšená z toho nejsem, protože mám akorát nastupovat do práce, pro kterou jsem se něco nadřela a přála si ji ... S přítelem jsme spolu přes rok, čekám až se vrátí ze zahraničí a budeme řešit možnosti, ale lepší řešit to osobně než mobilem... Prostě se to neplánovalo, to je důvod, proč nejásám a bohužel já žiji v ČR a přítel zatím mimo ČR a společný bydlení jsme zatím neplánovali a on by sem určitě nešel, plánuje ted práci v Kanadě, takže prostě tak ... ne každý musí být nadšený když neplánovaně otěhotní ... nevím, proč to někdo hned soudí... 😔

agathachristie
15. zář 2015

Dievča sa trápi a namiesto podpory si tu na nej niektoré masírujú ego. Keď nemáte radu a podporu nehovorte radšej nič.
@lufinela neboj sa. Či už je to tak alebo onak dobre to dopadne. Stala sa nehoda, ale vyzeras ako rozumne dievča. Uvidis, ze nakoniec to skončí dobre. Koľko máš rokov?

keny123
15. zář 2015

@lufinela já to chápu prostě se stalo... a myslím že jsi udělala co si mohla.. ted už se muite domluvit s přítelem co dál ,jestli se to potvrdí...
ale ty už zavolej sve dr a všechno řekni ...a ozvi se jak dopadneš...

agathachristie
15. zář 2015

Vidím 27. Tak to sa už vôbec neboj!!!! ❤

keny123
15. zář 2015

@agathachristie už psala 27.

lufinela
autor
15. zář 2015

@agathachristie díky, aspoň někdo kdo to bere normálně. Je mi 27 ... vím, že mám věk na dítě, jen prostě životní okolnosti ne, ale nic zatím není vyřešeno .... prostě se musím adaptovat na novou situaci a počkat co na to přítel ... ☹ chtěla jsem se teď pár let věnovat práci, něco našetřit a tak ...

keny123
15. zář 2015

@lufinela držím palce...at už to dopadne jak chce ale myslím že se ti to rozleží a všecko bude nakonec uplně jinak než si ted myslíš 😉 a za par let budeš jen vzpomínat...tak se drž

lufinela
autor
15. zář 2015

díky 🙂

agathachristie
15. zář 2015

@lufinela život nie je vždy taký ako si ho naplánujeme. To ti určite potvrdí väčšina starších ľudí. Proste to život zariadil inak a najlepšie čo teraz môžeš urobiť je brať to ako to je a nebojovat s tym. Vyhnes sa zbytočnému trapeniu. Život plynie a nechaj sa ním unášať. To čo teraz vyzerá ako katastrofa môže za rok pre teba byť požehnanie. Držím palce.

keny123
15. zář 2015

@agathachristie nádherně napsané 😉

rybickamalicka
15. zář 2015

Je ted pred tebou velke rozhodnuti! Rozhodni se dobre! Mas na vyber! At uz to bude tak nebo tak, rozhodni se ve svem zajmu a ne v zajmu jinych...je to tvuj zivot<3

lufinela
autor
15. zář 2015

@agathachristie ano, napsala jsi to krásně ... no, přítel dorazí do konce týdne a na další týden už jsem objednaná k lékaři, k tomu, že nezabrala pilulka jen sestřička řekla, že takových už bylo ... díky

jamia
15. zář 2015

Taky mám teď kamarádku čerstvě těhotnou po užití postinoru, přitom ta dávka hormonů by zabila vola. Že by nějaké pro-life hnutí nabouralo tajně továrnu a sypalo do toho omítku? 😝
@lufinela Držím palce, ať se rozhodneš jakkoli, určitě se ještě ozvi!

lufinela
autor
15. zář 2015

@rybickamalicka děkuju, máš pravdu ... musím se rozhodnout podle sebe ... budu se snažit co nejvíc poslouchat své nitro...

keny123
15. zář 2015

@lufinela to je fakt smutny ty jo... prej takových už bylo :( a kolik to stoji penez ta pilulka?

rybickamalicka
15. zář 2015

Nerozumim tem "navazejicim" se zpravam! To ma byt rada? nebo ma clovek potrebu se po nekom vozit a ventilovat sem svou zabredlou zluc?

lufinela
autor
15. zář 2015

@jamia No vypadá to tak, mě taky psala teď slečna, že její kamarádka má doma už 11 měsiční tabletku po ... zřejmě opravdu záleží, v jaké fázi cyklu žena je a jak silné a je oplodněné vajíčko ... Řekla bych, že ty tabletky jsou vyhozené peníze 😉 největší účinnost prý mají hodinu po ... což u nás nehrozilo, naneštěstí jsme byli zrovna na dovolené v zemi, kde se tabletka koupit nedá 😀 takže se kupovala hned druhý den po příletu ... prostě život no... to nevymyslíš... 😖

lufinela
autor
15. zář 2015

@keny123 nevím jestli je to smutné, nehody se stávají a žádná antiko není stopro jak víme ... tabletka po stojí 400 cca ...

agathachristie
15. zář 2015

@lufinela asi to tak proste malo byť 🙂

lufinela
autor
15. zář 2015

@agathachristie No, asi to tak vypadá, neumíš si představit, jaké to bylo, sedět ráno na snídani a vědět, že stejně teď nic udělat nemůžeme ... prostě nic ... jen počkat na odlet dalšího dne... Kdyby mi to někdo vyprávěl, snad bych tomu ani nevěřila...

helen_h
15. zář 2015

@lufinela Zaujalo mě, co píšou holky vpředu diskuze " tabletka po funguje na bazi hormonu, které napodobi tehotenstvi, takze je nemozne, aby se vajicko uhnízdilo"
To by opravdu znamenalo, že ještě není nic rozhodnuto! A stále může být na testování brzy, obzvlášť pokud máte delší cyklus, mně nevyšel pozitivní tt ještě ani 14dní po ovulaci (a byla jsem těhotná) a to mám cyklus 29dní.
Anebo se teď vytestoval hormon, který udělala ta pilulka po. To je opravdu docela zajímavý postřeh.
Napište pak, jak to dopadlo...

lufinela
autor
15. zář 2015

@helen_h No uvidím, četla jsem, že pozitivní testy vycházejí prostě každému jinak, každé ženské tělo je jiné .. Nevím, jestli napodobují těhotenství, vím, že zabraňují ovulaci, u mě už bylo bohužel pozdě a pak stěžují uchycení vajíčka ... uvidíme no, co řekne utz a ještě pokud nakonec vážně nepřijde ms jak má ...

Strana
z6