Pozitivní těhotenský test
Ahojky. 3 dny mi mešká MS. Dnes ráno (z druhé moči, byla jsem koupit test a než bych došla do lékárny a zpět počůrala bych se) mi vyšla slabá čárka. Zvětšily se mi prsa a boli mě trochu podbrisek, myslela jsem, že to je PMS. Jinak se cítím úplně normálně. Mám strach jestli test není falešně pozitivni. Měla jsem před 4 lety operovanou cystu na vaječníku. A četla jsem, že pozitivní test může být i cystou ☹ Pořadí někdo prosím? Děkuju 🙂

Já měla před 3 týdny 2 testy se dvěmi čárky
Šla jsem k doktorovi a on ze uděláme krev ze tam něco jde vidět s ze se uvidíme 11.1
2 týdny po tom jsem měla krvácení
A teď jsem si dělala test znova a je tam jedna a jedna slaboučka
Co si mám o tom myslet?
@kristyna11111 že to nejspíš odešlo ale měla by ses nechat zkontrolovat
@kristyna11111 Odeslo to spolu s menstruaci, takze bys mela jit na gyndu co nejdrive, aby se na tebe mrkli, zda-li je vse ok.
@ema90 Dobrá , takže i když tam je ta jedna silná a slabá tak to mohlo odejít teda?
Ale horkost v břiše atd co jsem měla i predtim tak to furt mam
@agneska7 ale nemůže to být tím ze jsem to dělala teď když je slabé krvácení ještě , ze to neukáže přes to krvácení ?
@kristyna11111 ne to je blbost ,pokud by v moči bylo dostatečně vysoké HCG nic to neovlivní , měla by jsi opravdu co nejdříve k Dr aby vyloučil mimoděložní nebo ti v děloze mohlo ještě něco zůstat není to sranda a opravdu běž co nejdříve ,
@kristyna11111 Pokud predtim byla druha carka silnejsi a potom se spustilo krvaceni a od te doby druha carka zeslabla, tak je nejvic pravdepodobne, ze to opravdu s menstruaci odeslo a hladina hcg klesa (proto slabne ta carka), takze je opravdu na miste zajit na gyndu.
Kdyby to bylo prosperujici tehotenstvi a krev by byla jen nejake spineni, treba z duvodu hematomu, tak by hladina hcg neklesala a carka by se dal drzela stejne silna a silila by i dal.
@ema90 dobře děkuji
Co myslíte?Jeden ráno z Dr. Maxe, druhý odpoledne Mámatest, poslední MS 28.12., cyklus nepravidelný
@ajriska Vidim na obou. Zkus tedt znovu za 2 dny.drzim palce.
@sudylichozrout zkusila jsem vyfotit znova toho maxe
@sturmana89 To je pozitivní test, což znamená, že jsi těhotná.
@sturmana89 Na výsledek 7 dní od očekávané ms je čárka opravdu hodně slabá, může se stát, že jde o biochemické tehu a zanedlouho to se zpožděním dostanete. Pozitivní test by musel následující dny jasne sílit.
@jaja01k I když je ta čárka slabá z manželem plánujeme dít už 7let a nedaří se nam tak sme tomu dali volní průběh a tet todle
@helen_h Ja vam rozumí ale ani příznaky ne mám ze bych to měla mit jako odvlikle tak sem chtěla poradit jeslí mi tady někdo poradí a vše vysvětlí z manželem plánujeme dít už 7 let a nedaří se tak sme to mu dali volní průběh a tet todle tak nevím ale děkuji

Hezký večer, tak já si dělala včera test který vyšel pozitivní a tak jsem dnes byla u lékaře a ten mi řekl že tam zatím nic nevidí jen že mám cystu a tak mi vzal krev kvůli hCG. Myslíte že je tam nějaká šance na těhotenství? Jsem z toho hrozně nervózní. Děkuji