icon

Pozitivní test a ranní krvácení - potrat, mimoděložní?

kat007
16. dub 2017

Zdravím damy, mam plnou hlavu otazek a strachu, tak se chci zeptat, na.Vas nazor.

Ve stredu jsem si udelala prvni TT, jiz slabe ale pozitivni, ctvrtek a sobota totez, jiz vice, vuz foto.. silnejsi je z dneska druhy ze soboty.

Mela jsem velkou radist, ale jiz od ctvrtku me boli bricho jako pri menzes a kdyz jsem se rano vzbudila, mela jsem na kalhotkach trochu krve, a kdyz jsem se utrela, bylo to kapku spinave.

Od rana nic, jen ta bolest, jako pri menstruaci.

Doktorovi v utery zavolam. Mate nejake zkusenosti?dekuji moc, je to k zbláznění

Pozitivní test a ranní krvácení - potrat, mimoděložní?
tortojs
16. dub 2017

Bolesti jsou celkem normální a ani počáteční špinění není nic neobvyklého. Teď už je to ale jen na miminku a ty už to neovlivníš. Pokud se bude dobře vyvíjet tak se udrží, pokud ve vývoji nastane nějaká chyba, tak může dojít k potratu. Mimoděložní sama ba sobě nepoznáš, to uvidí až doktor na uz. Držím pěsti, odpočívej a věř miminku.

marryjanew
16. dub 2017

Pocity na ms jsou ze začátku těhotenství uplně normální a špinění pokud je trochu a krev je tmavší je také normální. Dr určitě zavolej, držím palečky bude vše určitě v pořádku 🙂

kdanak
16. dub 2017

Já měla jen chutě. Minulou neděli (začátek 7.týdne) mě bolelo břicho jako při ms, začla jsem trochu špinit, pak krvácet. Tak jsem jela na pohotovost a tam mi trochu netaktně oznámili, že jsem potratila...

kat007
autor
16. dub 2017

@kdanak to me mrzi.

kdanak
16. dub 2017

@kat007 Díky. Mě taky. Ale od úterka budem mít plodný dny, takže na to zítra zase skočíme... 😉 Tak snad se zadaří...

kat007
autor
16. dub 2017

@kdanak určitě ano.

kdanak
16. dub 2017

@kat007 Bylo by to super....

absintka19
16. dub 2017

@kat007 kolikaty den cyklu jsi delala testy?

kat007
autor
17. dub 2017

@absintka19 16.3. Jsem mela posledni ms(28 d). A testy delany vcera a predevcirem tj (15., 16.4).

absintka19
17. dub 2017

@kat007 to je super. Pekne az po vynechani MS, tak drzim palce at se to dobre vyviji a bude zdrave mimi.

kat007
autor
17. dub 2017

@absintka19 dekuji moc za mila sluvka, hezky se to cte, snad bude dobre. U vsech.