Pozitivní test a zpožděná menstruace. Jsem těhotná?
Ahoj, 13.11. jsem měla dostat menstruaci, ale nedostala. Dnes je 15.11. a stále nic. Tolik bych to neřešila, jsou to jen dva dny, akorát moje menstruace je přesná jako hodinky, takže mi to nedalo a koupila jsem si mamatest. Oba testy jsem dělala večer, jeden vyšel pozitivně, byla tam slabá čárka, tak jsem si hned na to udělala druhý a vyšel negativně. Šla jsem si koupit jiný test, od jiné značky a taky vyšel negativně. Vím, že s mama testy má hodně lidí zlé zkušenosti a dělá duchy a že bych se asi neměla ničeho bát, když 2 ze 3 testů vyšly negativně, jen je u mě fakt divné že se mi takhle opozdila menstruace. Žádné příznaky nemám, nic mě nebolí, prsa břicho nic…Mám doma 10ti měsíční holčičku a opravdu teď s přítelem druhé dítě nechceme. Při pohlavním styku si dáváme opravdu velký pozor, ale vím že stačí opravdu troška i z toho preejakulátu. Já antikoncepci neužívám. Budu ráda za vaše zkušenosti, zítra ráno si udělám další test a budu informovat. Děkuju za odpovědi🙏🏻

Tohle je rozmočený test, pozitivní opravdu není.

Těhotenství to podle me nebude, spis jeden vadny test, taky se mi stalo. A jak pises, mas miminko, to menstruace opravdu nemusi byt jako hodinky, proste vykyv.