icon

Pozitivní TT nebo "duch"?

deliminico
26. čer 2018

Ahoj holky, 23.5. jsem měla poslední menstruaci a až 19DC jsme měli s přítelem styk.
Test jsem dělala dnes, v podstatě 35DC, protože potvora stále nepřišla.
Vyšel takhle a chci se zeptat vás zkušenějších, je to pozitivní nebo to může být jen ten váš "duch" a ještě se nemám moc plašit?

Moc děkuju za rady 🙂

Pozitivní TT nebo "duch"?
Strana
z6
mirkahron
29. čer 2018

@nikolnovotna to stejne... a jsem 5t 🙂

nikolnovotna
29. čer 2018

@mirkahron Vážně? Takže stále mám naději? Vím, že u druhé dcerky taky trvalo, než byl ten zmetek pozitivní, ale tam jsem si byla jistá... Měla jsem příznaky a navíc jsme to dělali naplno... Teď mě jen už asi 4 dny bolí v podbřišku, mám hlad po ránu (což nikdy nemívám) a tak nějak mi vadí těsné spodní prádlo a celkově se cítím jako u PMS. Ale to vše je jen příznak/nepříznak. Ale myslím, že 36. den cyklu by už určitě byl test pozitivní, ne?

deliminico
autor
29. čer 2018

Tak děvčata, já nevím, teď jsem byla na záchodě a růžový toaleťák... Přesně toho jsem se bála ☹

natlinka27
29. čer 2018

@deliminico řekla bych pozitivní

natlinka27
29. čer 2018

@deliminico a růžový toaletak může znamenat uhnizdovani ještě vyckej držím palečky, 😍😉

deliminico
autor
29. čer 2018

@natlinka27 Já myslela, že už by mělo být uhnízděno, když je i pozitivní TT... Že se to děje tak do 12.dne po ovu. Jinak mi nic není, trochu mě píchá v podbřišku, ale není to bolest. Tak asi zase nic.

natlinka27
29. čer 2018

@deliminico nehazej to hlavně za hlavu. Byt tebou zajdu si k dr ta ti řekne více já třeba s dcerou byla těhotná a normálně proběhla ms až druhý měsíc už nepřišla takže byt tebou tak zkusím být v klidu a zajdu v pondělí k dr. Nebo popřípadě na pohotovost

priefi
29. čer 2018

@deliminico muze to byt jen hematom, nebo praskla zilka. Pij hodne a dej si vit C. Chtelo by to navstivit dr., pokud mimi bude ok a bude mit srdicko, dr.Ti predepise progesteron

deliminico
autor
29. čer 2018

@natlinka27 @priefi Na pohotovost se bojím, oni tam jsou vždycky tak příšerně protivní a zlí... Ležím, ani se nehnu, piju, jdu prozkoumat lékarničku, ale bojím se že céčko asi nemáme. Nějaký šumák třeba?
Já jsem právě objednaná ale až 13.7.

malasana
29. čer 2018

@deliminico ja to takhle mela u predchoziho tehu, ruzove jsem zaspinila a videla nejcernejsi scenar. Hned jsem jela k dr ten mi nasadil utrogestan a bylo to ok. Bohuzel to nedopadlo z joneho duvodu.
Muze to byt, ze je deloha prekrvena a vajicko se poradne zavrtava.

bajunka
29. čer 2018

@deliminico tak pokud matedoma citron tak si vymackej ten.Drzim pesti.

hana183
30. čer 2018

Prosim je to duch nebo Ryska

renuliena
30. čer 2018

@hana183 no já bych řekla duch, zkus ještě i zítra anebo pozítří, anebo si kup digitální test 🍀 držím palce

hana183
30. čer 2018

@renuliena chci se zeptat vim ze je to hloupost sle mam tyden do ms jsem nedockava proto jsem testovala takhle myslíte ze uz ted by digitální test mohl neco ukázat nebo jsou az od 25

bajunka
30. čer 2018

@hana183 na to ti nikdo neodpoví pokud nevis kdys mela ovulaci, velice vyjimecne je neco videt uz 8 den po ovulaci,ale fakt jen duch,vetsinou az tak 10-12 den po ovu a jsou holky,kterym to test ukaze jeste pozdeji.

letadylkokane
30. čer 2018

@hana183 Vidim rysku. Carka je tenka a seda.

renuliena
30. čer 2018

@hana183 tak když máš týden do menstruace tak si opravdu myslím že je to duch, já jsem testovala hodně a v životě jsem na žádném testu neměla rysku, buď opravdu nic anebo duchy které pak časem silili, co se týče digi testu tak záleží kdy jsi měla ovulaci, může ti ukázat něco ale nemusí, já být tebou koupím si ještě obyc testy s citlivosti 10 a digi protože je dost drahý zkusila až po vynechání menstruace 👌😊

hana183
30. čer 2018

@renuliena dekuji za vaši odpoved ja testovala 3 krát rano jeste duch nebyl a odpoledne duch byla a to rovnou na dvou testech po sobě jsem asi silena ale asi to snad mozny je zkusím další test v pondělí tak doufam ze bude čárka silnější

renuliena
1. črc 2018

@hana183 určitě to zkoušej, někdy se vyplatí testovat obden, ale já to chapu, kdo to má vydrzet vid? Držím moc palečky 🍀 a dej vědět 🍀

hana183
2. črc 2018

@renuliena myslíte ze sílí ? Horní test dělaný v sobotu dolní test dnes

letadylkokane
2. črc 2018

@hana183 mne ty carky prijdou divny. Jsou tenke a sede. Takhle vypada ryska. Navic ti vubec nesili, jsou stejne na obou testech. Za dva dny by mela intenzita vyrazne poskocit. Nemacis ty testy moc dlouho? Kup si radeji jeste jinou znacku.

hana183
2. črc 2018

@letadylkokane ne dělám to přesně podle návodu a čárky v limitu tak tomu nerozumím dekuji dobre vyzkousim jinou značku

aneven
2. črc 2018

@hana183 Ahojky. Přijdou mi úplně stejné. Já tedy taky používám často tento test, ale jak už jsem psala, má tendenci dělat "duchy"...Ducha mi nikdy neudělal např. Pepino. Sice jsem byla zklamaná, ale aspoň jsem se vyvarovala falešných nadějí...Možná ho máčíš moc dlouho...Jinak tento test se mi podařilo onehdá namočit vodou - spadl mi do umyvadla - a jak nasákl, tak se ta ryska taky brutálně zvýraznila...Jinak se ale říká, že pokud chceš monitorovat sílící čárku, je lepší testovat stejným testem přibližně ve stejnou dobu. Ale ve tvém případě bych asi taky radši zkusila úplně jiný testík. Holky často přísahají na Lady Max. 🙂 Držím palce.

renuliena
2. črc 2018

@hana183 no já už jsem z tvých testu trochu vedle, mne opravdu tyhle testy rysky nikdy neudelali jako holkám co tady píšou, zkus teda ještě jiný test a uvidís, je pravda ale že u tehle testu holky hodně píšou že dělají falešné naděje, já nevím. Já jsem opravdu buď měla pouze tu testovací carku a žádnou rysku k ní anebo byl test viditelne pozitivni, kup si zítra určitě jinou značku a dej mi vědět a drziiiiiiim moc 👍🍀

bajunka
2. črc 2018

@deliminico tak jak to s tebou vypada?

mirkahron
3. črc 2018

@nikolnovotna jasné ... mě první vyšel úplně stejně další negativní další duch .. v úterý ultrazvuk nic o 2 dny později už jasná tečka 🙂

mirkahron
3. črc 2018

@nikolnovotna jinak taky jsem měla příznaky jaký mám před mens .. u mě k ovulaci došlo těsně před nebo během mens..protože se mi podařilo otěhotnět v mens... a nějak mi to nehrálo takže testy posléze doktor 🤷‍♀️ A teď už mám 6 ty týden

natlinka27
3. črc 2018

Ahoj holky je možné že bych mohla otěhotnět těšte po MS? Měla sem vyvolavacku na MS a tu jsem dostala 16.6 skončila 21.6. A až teprve od 30.6. Testují ovu testy a od včerejška pořád chodím na záchod během hodiny tak 3× čůrat přítel mě řekl že to není už normální. Jinak nic jiného mě není jen ten záchod mě trápí od včerejška

letadylkokane
3. črc 2018

@natlinka27 jako mozny je vsecko... Ale neni to spis tim, ze je od vcerejska vedro, takze vic pijes? 🙂
Holky, nevsugerovavejte si porad nejaky priznaky, takhle se z toho zblaznite...

nikolnovotna
4. črc 2018

@mirkahron Děkuji, že stále píšete. Dneska už je to 43. DC a MS nikde. Včera jsem byla na gyndě. Ale nejsem o moc moudřejší. Doktorka dělala utz, ale není nic vidět. Cysta to není, takže se mi celkem ulevilo. Ale mám strašně nafouknutý podbřišek, až to bolí. I manža si toho všiml, to už musí být něco... Říkala doktorka, že pokud to do 14ti dnů nedostanu, mám přijít a už mi i ukáže mimíska na utz. Jsem z toho na nervy. TT stále negativní.

Strana
z6