Pozitivní TT po samovolném potratu
Ahoj holky. Chci se zeptat, nemáte některá zkušenost? V půlce května jsem samovolně potratila a dnes jsem si udělala TT a tady je výsledek. Mám obavy, že to dopadne stejně-čárka není přeci jen tak silná 😒😒

Dneska na kontrole už nám bilo i srdíčko 💓
@eva_55 Kazda se citi nafoukla.Ted u druheho prcka jsem mela bricho uz ve tretim mesici,ale u prvniho to byl jen pocit,brisko nabihalo pomalinku.Ale jako 5minut po pocuranem testu nemate delohu a mimco velke,aby to bylo opravdu tehu bricho.Je to obrovska hormonalni zmena a pruvodni jevy jsou to nafouknuti
@katka_nedo Jsem v 7. tydnu a jsem dost nafoukla teda. Nekdo to ma az ve 3. mesici jak pises, nekdo treba ma tak male brisko, ze to ani nejde poznat.
@eva_55 já ti nevím, mám nějaký špatný pocit. Před týdnem mě pobolivalo v podbřišku, takže to vypadalo, že asi roste. Byla jsem nafouklá a prostě jsem si připadala jinak. Za posledních několik dní všechno zmizelo a já si připadám úplně normálně (bolely mě i prsa a teď už ne). Zatím teda nešpiním ani nekrvácím. K doktorce mám jít až 29.7, protože jsme na dovolené (odjíždíme zítra) a další týden tam není. Zkusím jí, ale zavolat jestli tam není teďka ve středu abych měla klid, jinak se asi zblázním.

@blueel Jeee, to by byl super dárek ❤️❤️