icon

Pozitivní TT po samovolném potratu

eva_55
24. čer 2019

Ahoj holky. Chci se zeptat, nemáte některá zkušenost? V půlce května jsem samovolně potratila a dnes jsem si udělala TT a tady je výsledek. Mám obavy, že to dopadne stejně-čárka není přeci jen tak silná 😒😒

Pozitivní TT po samovolném potratu
Strana
z4
eva_55
autor
24. čer 2019

@chumlee71 Taky jsem ještě nebyla 😑😑

joripage
24. čer 2019

Vidím krásnou čárku, držím palce❤️ já potratila v lednu, moje sestra pár týdnů po mě zamlklé těhu ve 12tt. Nyní jsem v naději, začínám 12 týden a to špatné si nepřipouštím, věřím že vše dopadne dobře. Neříkám, že sem tam se nevloudí myšlenka, (u koho taky ne, když už potrat zažil, že) ale hned zaháním 🙂 moc držím palce! ❤️❤️❤️

eva_55
autor
24. čer 2019

@joripage Taky si říkám, že tentokrát bude vše dobré, ale jak píšeš-strach, myšlenky jinde. Věřím a doufám, že to dopadne dobře. Děkuji moc moc a taky držím palečky, budeme to potřebovat 😍😍😍😍

joripage
24. čer 2019

Určitě ano, to špatné už jsme si vybrali a teď si zasloužíme taky to dobré 🙂 ❤️

eva_55
autor
24. čer 2019

@joripage líp bych to nenapsala 🥰

martina61288
24. čer 2019

Ja jsem také otěhotněla hned po potratu a za měsíc mám termín, ale na druhou stranu to ber jak to bude, co se má stát se stane. 😉

kuttu
24. čer 2019

@eva_55 Já přišla o mimo 3 x,takže tě naprosto chápu,ale člověk musí věřit...před každou kontrolou mi bylo strašně zle strachy...pak jsem koupila angel sounds a ten mi zachránil duševní zdraví....tehotenstvi dopadlo dobře a mám krásnou holčičku...

eva_55
autor
24. čer 2019

@martina61288 Ano, co se má stát se stane. Doufám, zě se stane jen to nejlepší 🙈

eva_55
autor
24. čer 2019

@kuttu Hrozný přijít o mimčo 3x 😢😢 ach jo. Život nám někdy dává.........…
Jak je stará holčička? 🥰

biedronca
24. čer 2019

@eva_55 po tom samovolném potratu byla jsi na kontrole a brali ti krev, jestli je HCG na nule?
Ja jsem otěhotněla a potratila v breznu a hned další cyklus jsem otěhotněla,znova, ale opět potrat. To je ale už jina pohádka,ja uz byla těhotna 4x a z toho 4x potrat.

eva_55
autor
24. čer 2019

@biedronca Na krvi jsme byla 3x. Pak mi řekli, že až se dostaví MS, tak není třeba na další krev, protože prý je to na nule.
😏😏 hodně sil!!!!!

martina61288
24. čer 2019

Samozřejmě držím palce, jen musíme být nohama na zemi po tom čím jsme si prošli. 😉

eva_55
autor
24. čer 2019

@martina61288 Děkuji. Přesně tak!!!! 🙏🙏

kuttu
24. čer 2019

@eva_55 Jj,bylo to hrozné,ale asi jsem si to mělo stát,měla jsem si to prožít....malé je 10 měsíců a je to moje největší stesti❤❤s manželem jsme další pokus neplanovali,vůbec se o tom nebavili,nechranili se a přesně do roka a do dne od posledního tehotenstvi,jsme malou pocali,u těch předešlých tehotenstvich jsem nějak podvědomě tušila,že se něco stane a tady si najednou byla jistá,že je vše jak má být... celé tehotenstvi bez komplikací,všechny testy na 1*....prožila jsem 2x ZT a jednou ukončení ve 14.týdnu pro VVV neslucitelnou se životem...😔

ivuska1986
25. čer 2019

@eva_55 na bolest zad a v břiše jsem trpěla cca tak do 12 týdne, v zádech to bylo jako kdyby mi někdo kosti soupal o sebe, kolikrát jsem myslela, že je to můj poslední den, miminko se zabydluje 👍 gratuluji ke krásnému testu, co bych za něj dala

eva_55
autor
26. čer 2019

@kuttu Je to hrozne 😟😟 kazdopadne ti preji jen to nejlepsi a hlavne, at je holcicka zdrava ❤️❤️
Je neuveritelne, cim vsim si ta zenska musi projit. Nekdy si rikam, ze je zivot nespravedlivy 😟😟 drz se!!!!

eva_55
autor
26. čer 2019

@ivuska1986 Ahoj. Dekuji moc 🙏🙈
Ja mam bolesti jako pred menstruaci!! Je to chvilkama docela silenost!! Nevim jak si mam stoupnout, sednout, lehnout....🤭🤭
Doufam, ze na UZ dopadne vse dobre 🙏🙏

astyna88
26. čer 2019

@eva_55

Ja to tak mela u prvniho syna. Neverila jsem // a porad litala na wc,ze jsem to dostala...no a nedostala. Bolelo me bricho fest. U druheho uz zase vubec.

eva_55
autor
26. čer 2019

@astyna88 Taky pořád lítám na záchod. Už si připadam jako cvok 🙈🙈
Tady je vidět, jak je každé tělo jiné.

blueel
26. čer 2019

Ahojte děvčata, také se přidám. Před rokem jsem prodělala samovolný potrat. Ve čtvrtek měla přijít MS, ale zatím nedorazila a ukázali se mi //... Příští středu jdu na potvrzení k doktorce. Tak jsem zvědavá.

eva_55
autor
26. čer 2019

@blueel Ahoj, no tak to jsme na tom stejně. Dělala jsis test třeba Clear Blue? Aby jsi viděla v kolikátým jsi týdnu?

blueel
26. čer 2019

@eva_55 ano, dělala jsem ho v pátek a bylo tam 1-2.

eva_55
autor
26. čer 2019

@blueel Myslím si, že budu mít něco podobného 😊😊

blueel
26. čer 2019

@eva_55 upřímně, radši bych tam šla později, ale máme jet příští neděli na dovču, tak si tam chci raději zajít předtím.

chumlee71
26. čer 2019

To já se objednám na příští týden. Jsem už strašně zvědavá ☺️

eva_55
autor
26. čer 2019

@blueel Lepší dřív 🙈 věř mi

eva_55
autor
26. čer 2019

@chumlee71 já jsem na 4.7. 🙏

chumlee71
26. čer 2019

@eva_55 já se objednám na 6.7. ,ale nejsem si jistá jestli tam bude můj doktor nebo až příští týden. Dej potom vědět jak to dopadlo 🍀😉

eva_55
autor
26. čer 2019

@chumlee71 Dám 🙈 a ty taky!!!!
Já tam svého dr. mít nebudu, bude tam záskok, ale to mi nevadí.

blueel
26. čer 2019

Já jsem objednaná na 3.7. Manžel má 6.7 narozeniny 😁 tak když to vyjde, bude mít hezký narozky 😁

Strana
z4