Pozitivní TT po samovolném potratu
Ahoj holky. Chci se zeptat, nemáte některá zkušenost? V půlce května jsem samovolně potratila a dnes jsem si udělala TT a tady je výsledek. Mám obavy, že to dopadne stejně-čárka není přeci jen tak silná 😒😒

Vždyť je to dálnice!!!

Gratuluji, jsou tam dvě čárky jak vymalovane, žádný duch 😉
@katka_nedo Spíš jde o strach 😟 v květnu jsem měla také dvě čárky a nakonec jsem potratila 😔
Přikládám foto z května.
@katka_nedo
@eva_55 je to krásná čárka a mám dojem že tohle je test s citlivosti 25 že? Pokud ano zkus s citlivosti 10 a tam bude ukázková dalnice 😉😉 jinak gratuluji a tiše závidím ☺️
@verunkanatalka
Tak teď už jen čekat 🤩

@vladuska29 Ano ano, citlivost 25 🙂🙂
Tak zkusím tedy citlivost 10. Akorát mám bolesti jalobych to měla dostat 🤨🤨 bolest v zádech a v podbřišku 🤔🤔
Děkuji 🥰🥰
@eva_55
Moc Ti držím pěsti, ať to dobře dopadne...🙏🌹
@verunkanatalka Moc děkuji 😇😇😇😇
@eva_55 to nemusí nic znamenat. Zkus ten 10 a uvidíš že tam budou krásné //. Držím palečky a dej pak vědět 😉😉
@vladuska29 Dnes ho koupím (normálně v drogerce)?
Děkuji moc 😍😍😍 a dám vědět!!
Krásná čárka ❤určitě to dobře dopadne.Bolesti jako na MS jsem měla asi snad do 12.týdne....říkej si,že je vše tak jak má být....mě to hodně pomohlo,když na mě šly negativní myšlenky....
@eva_55 bolest v zádech a podbřišku mi trvala až do 9tt 🙂 dokud nekrvácíš, je to normální stav, miminko se zabydluje a my to cítíme.
Jinak taky jsem měla (před tímhle povedeným těhotestvím) pozitivní test a pak jsem to dostala, ale to byla fest ms bolest a hlavně neustávala ani když jsem si lehla..tím jsem si teď potvrzovala, že je to v pořádku, lehla jsem si a bolest ustoupila. Držím pěsti!
@eva_55 bud v drogerii a nebo v lékárně 😉😉
Na udržení tehu pomáhá i Utrogestan hodně pomůže
Neboj,určitě to vyjde .Nám než se povedlo tak nám to odešlo třikrát. Na počtvrté jsem dostala Utrogestan a dneska už jsem 17+1
@veronika8808 Děkuji🙏🙏
Doufám, že tentokrát to vyjde 😣😣
Gratuluji!!! 🙏🙏🙏🙏

@eva_55 Carka je krasne silna a ja si troufnu i gratulovat.