icon

Pozitivní TT po samovolném potratu

eva_55
24. čer 2019

Ahoj holky. Chci se zeptat, nemáte některá zkušenost? V půlce května jsem samovolně potratila a dnes jsem si udělala TT a tady je výsledek. Mám obavy, že to dopadne stejně-čárka není přeci jen tak silná 😒😒

Pozitivní TT po samovolném potratu
Strana
z4
blueel
14. črc 2019

@eva_55 vůbec žádné nevolnosti. Jediné co ukazuje, že jsem těhotná je to, že nemám MS.

chumlee71
14. črc 2019

Holky to já mám nevolnost od rána do večera 😵, ale to je jediný žádne bolavé prsa nebo břicho

sudylichozrout
14. črc 2019

@chumlee71 Tohle jsem mela s druhou dcerkou. Celodenni nevolnosti, celodenni zvraceni. Smrdel mi cely svet a bylo mi mizerne. Trvalo to do pulky druheho trimestru. Ted kdybych nemela zlozdeni a na testu koleje, vubec by me nenapadlo, ze jsem tehotna. Je mi uplne cajk. A tak jsem to mela i s prvni dcerkou. Je tobzvlastni, kazde tehotenstvi je fakt jine.

chumlee71
15. črc 2019

@sudylichozrout v prvním těhotenství mi bylo špatně,ale dalo se to a teď je to ještě o 100% horší. Nejhorší na tom je ,že si člověk nemůže ani lehnout když mu doma běhá 18 měsíční prcek. Přítel by chtěl pak ještě třetí dítě,ale to už jsem zamítla 🙂

blueel
15. črc 2019

S těma nevolnostma vás holky lituju. Já se nakonec teda objednala teď na středu 17.7. tak uvidíme 😉

blueel
17. črc 2019

Tak holky, dneska jsem byla na kontrolu a prcek povyrostl a bylo i srdíčko 😍

blueel
22. črc 2019

@chumlee71 @eva_55 jak se holky daří?

eva_55
autor
22. črc 2019

@blueel No paráda!!! ❤️❤️

eva_55
autor
22. črc 2019

@blueel No ja bohuzel musim dnes zavolat na gyndu, protoze se mi jiz po druhe rozjela mykoza 😟😟 mela jsem ji pred mesice a ted zase 😟😟
Co ty? Vse ok?

blueel
22. črc 2019

@eva_55 no, já zas chytla děsnou zácpu (pomohl mi až nějaký sirup) a z toho jsem měla i hemoroidy (nikdy předtím jsem je neměla) ale už dobré.

blueel
22. črc 2019

@eva_55 dala ti už doktorka (doktor) fotku z ultrazvuku?

eva_55
autor
22. črc 2019

@blueel Mam uz 2 fotky ❤️
Zacpa? Ooo, doufam, ze to mit nebudu

blueel
22. črc 2019

@eva_55 já mám teda zatím jednu, ale moje těhotenství je taky mladší. No jako bylo to šílené, pomohl mi sirup Lactulose.

eva_55
autor
22. črc 2019

@blueel Je pravda, ze jsem dnes jeste nebyla, ani vcera 😂 takze doufam, ze zitra pujdu.
V jakem jsi tt?

blueel
22. črc 2019

@eva_55 mě to nešlo víc jak týden 😰 dneska 7+6. A ty?

eva_55
autor
22. črc 2019

@blueel Ja jsem 9. tt
No tak to doufam, ze ja mit nebudu 👀😏🤨😔

chumlee71
23. črc 2019

@blueel mě je zatím pořád blbě. Já teda zácpou netrpim, spíš mám opačný problém 😀. Za měsíc letíme na dovču tak snad už se můj žaludek umoudri 🙄

chumlee71
23. črc 2019

Dneska jsem začala 10. tt 🤗

veraskvorova
23. črc 2019

Ahoj já měla samovolny potrat v dubnu a musela jsem ještě na revizi, na dovycisteni. Na konci června jsem obevila //, 18.7 jsem měla na kontrole už i❤️ a 1.8 jsi jdu pro průkazku a doufám že bude vše ok.

eva_55
autor
23. črc 2019

@veraskvorova Ahojky, tak to mas podobne jako ja. Hlavni je, aby bylo vse v poradku ❤️❤️

eva_55
autor
23. črc 2019

@chumlee71 Me je taky porad zle 🙈😂 ale fakt jako zle a dole mam 4 kg...

veraskvorova
23. črc 2019

@eva_55 přesně a mami pocit že je všechno v pořádku tak uvidím. Před třemi lety před malou jsem měla zt a pak ukázkové těhotenství až na vyšší tlak ke konci a teď to vypadá podobně.

blueel
23. črc 2019

@veraskvorova ahoj, tak to držím palce 👍@chumlee71 @eva_55 tak snad to brzo přejde, já jsem ráda, že mi není špatně. Kdybych měla zhubnout, tak budu na kapackach, teď mám 48kg 😰

veraskvorova
1. srp 2019

Tak holky mám dnes po kontrole, jsem 10+1 podle MS a podle uz 10+3 všechno je v pořádku a 20.8 jdu na screening je mi pořád špatně 😵 ale už se mi aspoň tolik nemotá hlava 😅❤️

Strana
z4