Pozitivní TT po samovolném potratu
Ahoj holky. Chci se zeptat, nemáte některá zkušenost? V půlce května jsem samovolně potratila a dnes jsem si udělala TT a tady je výsledek. Mám obavy, že to dopadne stejně-čárka není přeci jen tak silná 😒😒

Holky to já mám nevolnost od rána do večera 😵, ale to je jediný žádne bolavé prsa nebo břicho
@chumlee71 Tohle jsem mela s druhou dcerkou. Celodenni nevolnosti, celodenni zvraceni. Smrdel mi cely svet a bylo mi mizerne. Trvalo to do pulky druheho trimestru. Ted kdybych nemela zlozdeni a na testu koleje, vubec by me nenapadlo, ze jsem tehotna. Je mi uplne cajk. A tak jsem to mela i s prvni dcerkou. Je tobzvlastni, kazde tehotenstvi je fakt jine.
@sudylichozrout v prvním těhotenství mi bylo špatně,ale dalo se to a teď je to ještě o 100% horší. Nejhorší na tom je ,že si člověk nemůže ani lehnout když mu doma běhá 18 měsíční prcek. Přítel by chtěl pak ještě třetí dítě,ale to už jsem zamítla 🙂
S těma nevolnostma vás holky lituju. Já se nakonec teda objednala teď na středu 17.7. tak uvidíme 😉
Tak holky, dneska jsem byla na kontrolu a prcek povyrostl a bylo i srdíčko 😍
Dneska jsem začala 10. tt 🤗
Ahoj já měla samovolny potrat v dubnu a musela jsem ještě na revizi, na dovycisteni. Na konci června jsem obevila //, 18.7 jsem měla na kontrole už i❤️ a 1.8 jsi jdu pro průkazku a doufám že bude vše ok.
@veraskvorova Ahojky, tak to mas podobne jako ja. Hlavni je, aby bylo vse v poradku ❤️❤️
@eva_55 přesně a mami pocit že je všechno v pořádku tak uvidím. Před třemi lety před malou jsem měla zt a pak ukázkové těhotenství až na vyšší tlak ke konci a teď to vypadá podobně.
@veraskvorova ahoj, tak to držím palce 👍@chumlee71 @eva_55 tak snad to brzo přejde, já jsem ráda, že mi není špatně. Kdybych měla zhubnout, tak budu na kapackach, teď mám 48kg 😰
Tak holky mám dnes po kontrole, jsem 10+1 podle MS a podle uz 10+3 všechno je v pořádku a 20.8 jdu na screening je mi pořád špatně 😵 ale už se mi aspoň tolik nemotá hlava 😅❤️

@eva_55 vůbec žádné nevolnosti. Jediné co ukazuje, že jsem těhotná je to, že nemám MS.