icon

Praskl kondom, sperma na pochvě. Mohla jsem otěhotnět?

valeeerie
5. led 2015

Ahoj,zaregistrovala sem se tu jen kvuli jedne otazce.vim ze sem nepatri,ale jste tu vsechny moc mile, tak sem vas chtela poprosit o radu:/.. 31.12. mi zkoncila MS a 3.1. Jsem mela se svym pritelem sex,ale praskl nam kondom.rikal ze se neudelal uplne do me,ale citila sem,jak mi to tece po pyskach.myslite ze mohu byt tehotna? Antikoncepci neberu..hrozne se bojim ze tehotna budu:(((..nevim jak bych potom dodelala skolu :(...

Strana
z5
magdalenax
6. led 2015

@irca86 No, myslím, že asi ne....

valeeerie
autor
6. led 2015

@irca86 @magdalenax ..proc mi neverite?:X ...nemam duvod si takle z nekoho delat prdel..vazne,sem dost vydesena,kdyz budu tehotna, nevim co budu delat:(

magdalenax
6. led 2015

@irca86 jsem to asi napsala jinam...

magdalenax
6. led 2015

@valeeerie máš dvě možnosti, jít na přerušení a nebo porodit, ale ve Tvém případě bych volila to první

irca86
6. led 2015

@valeeerie já se taky zeptám.... a co od nás čekáš?
virtuální poplácání po rameni a litování?

magdalenax
6. led 2015

@irca86 Irčo, asi jo, hlavně, aby to nebyly alimenty 😀

magdalenax
6. led 2015

A já jsem si naivně myslela, že sexuální výchova ty smrady ve škole baví nejvíc, ale jak je vidět, tak teoreticky vůbec, je to tam, kde ostatní předměty 😀

valeeerie
autor
6. led 2015

@ magdalenax @irca86 @valik
muzu mit este jednu otazku?...jakej mate nazor podle toho co sem psala,spis ze muzu byt teh. nebo spis ne?..

kvakuska
6. led 2015

@valeeerie je ti aspoň 15? 😕

valeeerie
autor
6. led 2015

@kvakuska prave ze este ne.............:'(

magdalenax
6. led 2015

@valeeerie Já - pokud můžu, dám Ti takovou otázku, a pokud ji nebudeš schopna zodpovědět, jednoznačně si z nás děláš legraci. Upozorňuji, nejde snad nijak dohledat a budeš se muset zeptat toho tvýho kluka, protože jinak ji dohromady nedáš. Souhlasíš? Pokud ne, víme předem své.......

valeeerie
autor
6. led 2015

@magdalenax dobre,ale budu moci odpovedet az zitra,protoze on sel uz spat..

magdalenax
6. led 2015

@valeeerie Milá zlatá, a víš, že je kupř. také naše zákonná povinnost - nahlásit to, co tu píšeš?

magdalenax
6. led 2015

@valeeerietakže tobě není ani patnáct a žiješ s partnerem, a to jako sama? Mám tě dost děvče

irca86
6. led 2015

@valeeerie postav se, zavři oči a zkus se strefit prstem na nos.... na kterou stranu ti sklouzl?

valeeerie
autor
6. led 2015

Vim no,proto sem to nechtela psat..ale doufala sem ze vam muzu verit..na plno strankach co sem nasla takle maminky radily pripadum jako sem ja:O

nynus
6. led 2015

😀 to je sranada tady ale takcsnad si nedela sradnu me fakt pride jak kdyby psal nejaku pubertak uz jen jak se vyjadruje tezko posoudit no ale pokud ji nebylo 15 tak to asi bude mit tezke nooo jestli je tehule 😒
@magdalenax

valeeerie
autor
6. led 2015

@magdalenax ja nerekla ze s nim ziju :O ...

kvakuska
6. led 2015

@magdalenax myslím že zatím sem nepsala, že s ním žije ... a dnes jsou mladí neustále ve spojení přes PC, takže jeden ví kdy si ten druhej prdnul ... takže klidně může vědět, že šel spát ... čímž nechci říct, že jí vše věřím 🙄

magdalenax
6. led 2015

@valeeerie To je sice hezký, ale musíš si uvědomit že máš ještě mokrá razítka v žákovské a pustila ses do života dospělých, tvoje chyba, tvoje věc

nynus
6. led 2015

@valeeerie kup si test ,udelej si tehotneskej test za par dni nebo ja fakt nevim,vazne bych dosla za dr a nebo to rekla mame,pokud teda muzes.ja bych to te sve rekla,sama vis jaka je tva mama tak usoudi jak myslis drzin palce 🙂

nynus
6. led 2015

@magdalenax to ne sme tu prece od toho aby sme ji poradily kdyz uz s ni piseme to je blbe ☹

kvakuska
6. led 2015

@valeeerie no hele, já jsem z tebe na rozpacích ... ono přes PC je snadné střílet si z lidí ... na druhou stranu si ale říkám, že prostě náhoda je blbec a můžeš být opravdu takhle mladá a mít fakt problém ... odkud jsi?

magdalenax
6. led 2015

@nynus
Ano, radím sklenici vody....-
místo toho 😀

valeeerie
autor
6. led 2015

Nojo..tady mi stejne uz asi nikdo neveri.. @nynus mas pravdu no...to ze si proste 14ti leta blbka napise o rady jak na tom muze byt,protoze je uplne blba, neznamena ze si tady z vas dela nekdo prdel..

nynus
6. led 2015

@valeeerie me je celkem jedno co holky pisou o tom zda ti veri nebo ne o to tady nejde prece, taky sem byla v tvem veku a znam to ale toto se mi nestalo to ne,bejt tebou koupim si testy a 13.1 si udelej test a pak se uvidi co dal,ta pilulka nevim jak je to s ni ale dava ji tvuj gynekolog a jestli ho nemas tak to bohuzel nedostanes,takze ti nezbejva nez doufat ze tehotna nejsi

valeeerie
autor
6. led 2015

7chci se omluvit ale muj tablet nestiha vsechny prispevky,takze nez neco napisu tak je tu dalcich 5 komentaru......ten test si du zitra koupit,ale udelam si ho asi az v sobotu..jinak dekuju ze mi tady aspon nekdo veri,nebo aspon proste normalne odpovida.. bydlim kousek od Rychnova nad Kněžnou..

nynus
6. led 2015

@valeeerie jnejde o to ze si blbka kazdej jednou zacinal nekdo driv nekdo pozdejc aspon ze se chranite,ale ze praskl je blbe ted budes ve stresu zda jsi nebo ne,vic ti asi nepomuzu fakt udelej ten test a pak se uvidi pokud by jsi byla tehotna tak je to pruser pro pritele a musela bys s pravdou ven hlavne rodicum ale ted se s tim asi neda nic delat to se takle poznat neda vajicko se uhnizduje nekdu 10 den a ms jsi mela kdy ???posledni

nynus
6. led 2015

@valeeerie v pohode , 🙂 udelej ho spis v pristi tyden a kdy mas dostat menstruaci vis??? podle toho by jsi mela udelat ten test,bud v den menstruace nebo i driv a kup si ten nejcitlivejsi coz je desitka ju

nynus
6. led 2015

@kvakuska prave nikdy nevis,takle nekoho odsoudit podle prispevku se neda a jestli ma problem nebo ne na nas je ji prece poradit ne nikdy nevis

Strana
z5