Prázdný gestační váček ve 6. týdnu. Máte zkušenost?
Ahoj holky jsem 6+2tt a dnes na prohlídce mi doktor řekl že těhotenství se mu jeví neprosperujici protože viděl jen prázdný gestační vak. Mate zkušenost? Muže to ještě dopadnout dobře? 🥹
@reeeza blbost. Nemusí to nic znamenat. Ja byla na první kontrole 6+3 a taky prázdný váček a za 2 týdny už bylo embryjko velké jak mělo i se srdíčkem.
Ještě bych počkala týden dva klidně a zašla aspoň 2-3 na krev
@reeeza Já byla na UTZ v 6+2tt kvůli krvácení - a doktorka sama mě nechtěla vzít, že tam nic neuvidí. A taky jediné, co zkontrolovala, bylo, že to není mimoděložní, nic víc nebylo vidět. Ono i dost záleží na kvalitě UTZ + nevíš přesný den ovulace (já ho teda věděla - bylo to z IVF, krásná blastocyta). Opravdu něco jako 6+2 může být klidně i o týden posunuté.
Já měla v 6+3 vidět plod i srdeční akci ve všech 3 těhotenstvích.
Pokud nebyla ovulace třeba o týden, dva později než si myslíš, pak bych to bohužel neviděla moc dobře… 😕
Doktor řekl ze se musí jenom čekat a neví nic s jistotou říct ale dle jeho chování a řeči to viděl spis negativně 😕 proto se ptám na vaše zkušenosti
Ano, měla jsem jen prázdný vacek, hcg stoupalo, ukončeno revizi..
Tak beru zpět. Já měla srdeční akci i vidět plod v 6+tt tak mi příjde pokud tam není nic vidět, je to špatné..
Ale pokud byla ovulka posunutá 1- 2 týdny třeba by tu naděje ještě byla..
Myslím,že na stres je času dost. Je to brzo. Buď v pohodě a mysli na to, že to bude ok🍀 dej tomu čas...věřím,že to bude určitě v pořádku 🍀🍀🍀
ono hodně záleží na tom, kdy byla ovulace, pokud byla později, pak opravdu nemusí být vidět nic, pokud ovulace odpovídá tt dle ms, pak by v 6+2 mělo být již i srdíčko (nebo aspon emrbyo. pol)
Ano jednomu takovému mému prázdnému váčku je teď skoro rok a půl a má se čile k světu 😁 Ani fotku z ultrazvuku mi Dr. nechtěl dát, že tam nic není vidět. Ale vím, že mívám posunuté ovulace, tak jsem si z jeho byť opatrných řečí nic nedělala. Držím pěsti.
Mám stejnou zkušenost, můj prázdný váček už bude mít 9 let. Naděje určitě je...
Ještě bych to nevzdávala mě taky řekli že v 7tt nevyje srdíčko že je tam prázdno a odpovídá spíše 5tt tak ať přijdu za 2 týdny a případně se domluvíme na revizi a teď my tu běhá skoro 5lety syn ono to má šanci dohnat
Taky jsem měla kolem 6 týdne prázdný váček, do toho jsem začala špinit, takže tomu doktor nic moc nedával. Za týden už bylo krásně vidět i srdíčko a dneska mi tu běhá skoro 3 letá princezna 🤗
🙏 děkuji holky hned se cítím lépe tak snad vše dobře dopadne
Ahoj, jak to dopadlo?
@reeeza ahoj nakonec se mimčo ukázalo 🍀
To je skvělá zpráva, tak ať hezky prospívá 👍

Ahoj, to mě moc mrzí. Ale to se už nezvrátí v 7tt :(
Hlavně nic do budoucna nevzdávej a hlavu vzhůru. Určitě se zadaří a budeš mít v budoucnu zdravé mimi.