icon

Přitel mi chce vzít miminko

luci_nka17
1. říj 2017

Dobrý Den můj bejvalej přitel mi vyhrožuje že mi vezme mojí malou dcerku😳 Jsem v 5měsíci těhotenství..strašne se bojim že mi malou vezme...:(

Strana
z2
luci_nka17
autor
4. říj 2017

@maii dobre zmenim cislo

luci_nka17
autor
5. říj 2017

Jeho mama o me rika ze sem bezdomovec a jeho tata ze sem holka na picu...co mam delat...vsem svym kamoskam pise jak mi malou vezme...ja se brzy zhroutim.

maii
5. říj 2017

@luci_nka17 uz to tu rikame podesaty. Zrus s nima vsechen kontakt. Uvidis, jak ti bude. Co jinyho chces jako delat? Domluvit se s nima?

journals
5. říj 2017

No, pokud ti tu zpravu psala kamaradka a ne ty ji, tak ji jaksi nemas za co zalovat... ty rikas ze ona bombarduje zpravami tebe a ona ze ty ji 😄
4 mesice jsou dlouha doba na to, aby cela aferka vychladla. Ty je zacni ignorovat, cislo menit asi nemusis, staci si zablokovat jejich cisla a hlavne se uklidni. Nic se nedeje, dite ti vzit nemuzou, tak v klidu...

dzogobela
5. říj 2017

Mne to zas prijde jak nejakej troll, promin. 100x ti tu holky pisou, at si zmenis cislo nebo ho bloknes, ze na tebe nema paky... A ty sem nakonec hodis smsku, kde o tom, ze by ti nekdo chtel vzit dite neni ani slovo, ani ti tam nikdo nenadava, vypada to, ze spis ty otravujes je. Tak fakt nevim, co si tim chtela ukazat 🙂 vyprdni se na ne, zablokuj je a pravdepodobne budes mit klid.

zetta01
5. říj 2017

@dzogobela přesně takový pocit z toho mám i já no ☹

stastnablcha
14. říj 2017

nedepci sa .. ked mas poit ze moze mat pravo tak chod na socialku a tam ti poradia co mas robit. ale toho by som sa nebala ani kuscok ze by ti male vzal...

Strana
z2