icon

Příznaky těhotenství 3 dny před menstruací?

misule999
20. zář 2014

Ahojky holky chci se vas zeptat poslední MS jsem mela 26.8 mam to dostat Cca příští tyden v úterý. Boli me prsa, nemůžu se dospat, výtok a nafoukle břicho a je mi spatne ma prosim nektera z vas zkušenosti ze to muze byt tehu? Moc diky za příspěvky

Strana
z2
girafka
23. zář 2014

@majkylove diskuse s nazvem TP kveten/cerven 2015 zalozena 😀

majkylove
23. zář 2014

@girafka juhuu 😀

girafka
23. zář 2014

@majkylove tak doufám, že se nějaký holciny pridaj,at muzem debatit 😉

misule999
autor
24. zář 2014

@majkylove ahojky, tak jsem si dnes dělala test a je tam dušík 😅 nechci nic zakřiknout uvidíme jestli to bude sílit 🙂

majkylove
24. zář 2014

@misule999 jee,tak to tise gratuluju a moc drzim pesti!🙂ja si dnes skocila na krev a hcg 182 takze je to tam,hlavne aby hezky stoupalo,coz urcite bude 🙂

misule999
autor
24. zář 2014

určo bude, moc držím palečky 🙂

majkylove
28. zář 2014

@misule999 ahoj,tak jak to s tebou vypada? 🙂

misule999
autor
29. zář 2014

@majkylove ahojky, dostala jsem to...takže nic, uvidíme snad se povede příště 🙂 a co ty? jak to probíhá?

majkylove
29. zář 2014

@misule999 tak to mě mrzí,ale určitě příště se povede 😉 no neprobíhá to nijak,euforie ze dvou čárek vystřídal strach jestli je vše jak má být bo mi vůbec,ale vůbec nic není,no ale strach už bude teď už pořád :-/ dnes to budu oznamovat budoucímu taťkovi 😀

lencak80
30. zář 2014

@majkylove buď ráda, že ti nic není.... alespoň si to můžeš užívat! a ještě ti může začít být blbě, jak začně hodně narůstat HCG, takže dokud je dobře tak se nestrachuj a buď v pohodě. Mě bylo také moc fajn, byla jsem šťastná, krásná, těhotná, bylo mi dobře, tak jsem si to řádně užívala od začátku až do konce!

misule999
autor
30. zář 2014

@majkylove jak proběhlo oznámení taťkovi? 🙂

majkylove
30. zář 2014

@lencak80 děkuju,užívám si to a doufám že to tak zůstane 🙂

majkylove
30. zář 2014

@misule999 tak taťka je v euforiii 😀 když to otevřel tak bylo:no zlato,co to jééé,to jako fakt?jak jako?no jak asi 😀 no a celej den se culí jak blázen.musela sem ho doprovodit na pivo tak si pár dal a tak sme všechno probírali,no je to hezký 🙂 a prý: hlavně ať je to kluk,nečekaně 😀 tak sem mu říkala že hlavně ať je to zdravý a on říkal že to je jasný 🙂 jo a ještě říkal,tak už se mnou budeš mít děti dvě,no pravda 😀D

misule999
autor
30. zář 2014

@majkylove to je fajnéé...🙂 😲

majkylove
30. zář 2014

@misule999 to je a moc,teď už snad budou jen ty příjemné starosti 🙂

misule999
autor
1. říj 2014

🙂 @majkylove moc ti to přeju pak dej vědět jak kontrola 🙂 doufám že příští měsíc napíšu taky něco pozitivního o mě 😀

majkylove
1. říj 2014

@misule999 urcite napises 😉 a ja dam taky vedet,no moje ko vychazi na dobu kdy ty uz budes taky vedet 🙂

marcela2215
15. říj 2014

ahojte vsem chtela sem se zeptat z pritelem sme spolu spali pred 2 tydni a zacalo tet od pondelka kazdej vecer presne v pul10 mi je nazvraceni al nejde to bolej mne strasne prsa a bricho poratte jsou to priznaky tehotenstvi ? dekuji za odpovedi :

Strana
z2