Příznaky těhotenství. Kdy je nejlepší udělat těhotenský test?
Krásný večer všem, jaké jste měli příznaky než jste zjistily že jste těhotné ?. Já mám poslední dobou hrozně citlivé prsa, a dělají se mi na prsních dvorcích malé hrbolky. A je mi každý den hrozně nevolno. Poslední styk byl den po ovulaci, kdy myslíte že nejlepší udělat si tt?. Všem děkuji za odpovědi❤️.
Test bych zkusila 14 dní po styku.
Krásný večer chtela jsem se zeptat mam zpoždění už 6 den a na testu se mi ukázala slabá čárka co by to mohlo znamenat
@ester1589 krásný večer i vám, druhá čárka vypadá nejspíš jako duch. Zkuste si udělat další test za pár dní znovu a uvidíte🙂.
Já to teda měla vždycky tak, že když jsem si myslela, že to vyšlo, tak nic a když mi nebylo nic, tak jsem byla těhotná. Citlivá prsa a spol jsem měla, až když jsem dávno měla pozitivní testy, takže na příznaky bych moc nespoléhala. Může to být podobné PMS. Testovat ideálně po vynechání menstruace, to by měla být jistota a nebudeš lovit duchy/riskovat zklamání, že to odejde s MS. Držím palce. 🙂
@cassidyc ještě jsem zapomněla dopsat, že mě bolí v podbřišku a ucítila jsem jakoby za píchnutí v levém vaječníku.
Neměla jsem vůbec žádné příznaky. A to ani po transferu. Pouze vynechaná menstruace a po pár dnech vynechání pozitivní test. Po transferu byl pozitivní 2 týdny po.
Mě se ty hrbolky dělají každý měsíc vždy před ms tak nevím teda, řekla bych PMS to samý i citlivost prsou a hlavně bradavek, Já to měla naopak když mě prsa vůbec nebolely vůbec nic tak jsem těhotná byla 😄
Mě se ty hrbolky dělají každý měsíc vždy před ms tak nevím teda, řekla bych PMS to samý i citlivost prsou a hlavně bradavek, Já to měla naopak když mě prsa vůbec nebolely vůbec nic tak jsem těhotná byla 😄
@lujhu tohle jsem před osm nikdy neměla🤷🏻♀️
Popisujete příznaky PMS, ale.. já třeba od 9-10DPO fakt zvracela, nemohla jsem jídlo ani cítit, všechno mi smrdělo, měla jsem fakt nalitá prsa a abnormálně citlivý čich, u obou dětí.. podruhé jsem to poznala okamžitě, která bije.. někdo ale příznaky nemá vůbec, mám kamarádku, která těhotenství zjistila na začátku 6. měsíce, i MS měla
Čárka mi přijde slabá na 6 dní zpoždění. Mně po pozitivním testu bylo jako před MS (podbřišek, bolavá prsa). Zvracení a nevolnosti se objevili až později.
Čárka mi přijde slabá na 6 dní zpoždění. Mně po pozitivním testu bylo jako před MS (podbřišek, bolavá prsa). Zvracení a nevolnosti se objevili až později.
@krupinek1703 ano taky si říkám nato že mám 6 dni zpoždění je to fakt slabé
Popisujete příznaky PMS, ale.. já třeba od 9-10DPO fakt zvracela, nemohla jsem jídlo ani cítit, všechno mi smrdělo, měla jsem fakt nalitá prsa a abnormálně citlivý čich, u obou dětí.. podruhé jsem to poznala okamžitě, která bije.. někdo ale příznaky nemá vůbec, mám kamarádku, která těhotenství zjistila na začátku 6. měsíce, i MS měla
@dashyyy jak píšu poslední styk byl den po ovulaci, pokud se zpozdí ms udělám si tt. Ale děkuji za odpověď❤️
Určitě bych zkusila další test. Držím palce 😊
Určitě bych zkusila další test. Držím palce 😊
@krupinek1703 tak byla jsem na vyšetření a jsem v 6 tydnu ale včera jsem se rozčilila na dceru a začala krvácet a rano hned ze mě padali kusy nevíte co to znamená
@krupinek1703 tak byla jsem na vyšetření a jsem v 6 tydnu ale včera jsem se rozčilila na dceru a začala krvácet a rano hned ze mě padali kusy nevíte co to znamená
@ester1589 Tak bohužel úplně dobré znamení to není no. Nicméně nikdo vám neřekne, jestli to znamená konec nebo je krvácení způsobeno prasklou žilkou nebo hematomem. Zašla bych znova k doktorovi, případně na pohotovost, aby se podívali, co se děje.
@ester1589
To je mi líto. Na začátku těhotenství je to vždy buď a nebo. Může to být hematom, jak se píše v komentáři nade mnou.
Já osobně bych vyrazila na pohotovost. S druhou dcerou jsem začala také krvácet na začátku těhotenství a hned jsem jela. U nás to podadlo dobře. Držím palce, ať je i u vás vše v pořádku.🍀
Krásný večer chtela jsem se zeptat mam zpoždění už 6 den a na testu se mi ukázala slabá čárka co by to mohlo znamenat
@ester1589 ahojky mám 3 dny před Ms a mam ducha na tehu testu značky intime co myslite ?? Dekuji moc 🙂

Já to teda měla vždycky tak, že když jsem si myslela, že to vyšlo, tak nic a když mi nebylo nic, tak jsem byla těhotná. Citlivá prsa a spol jsem měla, až když jsem dávno měla pozitivní testy, takže na příznaky bych moc nespoléhala. Může to být podobné PMS. Testovat ideálně po vynechání menstruace, to by měla být jistota a nebudeš lovit duchy/riskovat zklamání, že to odejde s MS. Držím palce. 🙂