icon

Příznaky těhotenství. Kdy je nejlepší udělat těhotenský test?

21. kvě 2025

Krásný večer všem, jaké jste měli příznaky než jste zjistily že jste těhotné ?. Já mám poslední dobou hrozně citlivé prsa, a dělají se mi na prsních dvorcích malé hrbolky. A je mi každý den hrozně nevolno. Poslední styk byl den po ovulaci, kdy myslíte že nejlepší udělat si tt?. Všem děkuji za odpovědi❤️.

cassidyc
21. kvě 2025

Já to teda měla vždycky tak, že když jsem si myslela, že to vyšlo, tak nic a když mi nebylo nic, tak jsem byla těhotná. Citlivá prsa a spol jsem měla, až když jsem dávno měla pozitivní testy, takže na příznaky bych moc nespoléhala. Může to být podobné PMS. Testovat ideálně po vynechání menstruace, to by měla být jistota a nebudeš lovit duchy/riskovat zklamání, že to odejde s MS. Držím palce. 🙂

jaja01k
21. kvě 2025

Test bych zkusila 14 dní po styku.

ester1589
21. kvě 2025

Krásný večer chtela jsem se zeptat mam zpoždění už 6 den a na testu se mi ukázala slabá čárka co by to mohlo znamenat

autor
21. kvě 2025
@ester1589

Krásný večer chtela jsem se zeptat mam zpoždění už 6 den a na testu se mi ukázala slabá čárka co by to mohlo znamenat

@ester1589 krásný večer i vám, druhá čárka vypadá nejspíš jako duch. Zkuste si udělat další test za pár dní znovu a uvidíte🙂.

autor
21. kvě 2025
@cassidyc

Já to teda měla vždycky tak, že když jsem si myslela, že to vyšlo, tak nic a když mi nebylo nic, tak jsem byla těhotná. Citlivá prsa a spol jsem měla, až když jsem dávno měla pozitivní testy, takže na příznaky bych moc nespoléhala. Může to být podobné PMS. Testovat ideálně po vynechání menstruace, to by měla být jistota a nebudeš lovit duchy/riskovat zklamání, že to odejde s MS. Držím palce. 🙂

@cassidyc ještě jsem zapomněla dopsat, že mě bolí v podbřišku a ucítila jsem jakoby za píchnutí v levém vaječníku.

hennrietta
22. kvě 2025

Neměla jsem vůbec žádné příznaky. A to ani po transferu. Pouze vynechaná menstruace a po pár dnech vynechání pozitivní test. Po transferu byl pozitivní 2 týdny po.

jaja01k
22. kvě 2025
@ester1589

@ester1589 To nejspíš znamená, že jsi těhotná.

lujhu
22. kvě 2025

Mě se ty hrbolky dělají každý měsíc vždy před ms tak nevím teda, řekla bych PMS to samý i citlivost prsou a hlavně bradavek, Já to měla naopak když mě prsa vůbec nebolely vůbec nic tak jsem těhotná byla 😄

autor
22. kvě 2025
@lujhu

Mě se ty hrbolky dělají každý měsíc vždy před ms tak nevím teda, řekla bych PMS to samý i citlivost prsou a hlavně bradavek, Já to měla naopak když mě prsa vůbec nebolely vůbec nic tak jsem těhotná byla 😄

@lujhu tohle jsem před osm nikdy neměla🤷🏻‍♀️

ceramidy
22. kvě 2025
@ester1589

@ester1589 no pokud mate 6 dni zpozdeni tak ta carka je pomerne slaba....

dashyyy
22. kvě 2025

Popisujete příznaky PMS, ale.. já třeba od 9-10DPO fakt zvracela, nemohla jsem jídlo ani cítit, všechno mi smrdělo, měla jsem fakt nalitá prsa a abnormálně citlivý čich, u obou dětí.. podruhé jsem to poznala okamžitě, která bije.. někdo ale příznaky nemá vůbec, mám kamarádku, která těhotenství zjistila na začátku 6. měsíce, i MS měla

krupinek1703
22. kvě 2025

Čárka mi přijde slabá na 6 dní zpoždění. Mně po pozitivním testu bylo jako před MS (podbřišek, bolavá prsa). Zvracení a nevolnosti se objevili až později.

ester1589
22. kvě 2025
@krupinek1703

Čárka mi přijde slabá na 6 dní zpoždění. Mně po pozitivním testu bylo jako před MS (podbřišek, bolavá prsa). Zvracení a nevolnosti se objevili až později.

@krupinek1703 ano taky si říkám nato že mám 6 dni zpoždění je to fakt slabé

ester1589
22. kvě 2025
@ceramidy

@ester1589 no pokud mate 6 dni zpozdeni tak ta carka je pomerne slaba....

@ceramidy ano taky si říkám tohle se mi stalo poprvé u první dcery mi vyšli obě silné

ceramidy
22. kvě 2025
@ester1589

@ceramidy ano taky si říkám tohle se mi stalo poprvé u první dcery mi vyšli obě silné

@ester1589 Tak mozna byla ovulace pozdeji,zkuste za 2 dny test ale stejne znacky at mate srovnani.

autor
22. kvě 2025
@dashyyy

Popisujete příznaky PMS, ale.. já třeba od 9-10DPO fakt zvracela, nemohla jsem jídlo ani cítit, všechno mi smrdělo, měla jsem fakt nalitá prsa a abnormálně citlivý čich, u obou dětí.. podruhé jsem to poznala okamžitě, která bije.. někdo ale příznaky nemá vůbec, mám kamarádku, která těhotenství zjistila na začátku 6. měsíce, i MS měla

@dashyyy jak píšu poslední styk byl den po ovulaci, pokud se zpozdí ms udělám si tt. Ale děkuji za odpověď❤️

krupinek1703
22. kvě 2025

Určitě bych zkusila další test. Držím palce 😊

ester1589
25. kvě 2025
@krupinek1703

Určitě bych zkusila další test. Držím palce 😊

@krupinek1703 tak byla jsem na vyšetření a jsem v 6 tydnu ale včera jsem se rozčilila na dceru a začala krvácet a rano hned ze mě padali kusy nevíte co to znamená

cassidyc
25. kvě 2025
@ester1589

@krupinek1703 tak byla jsem na vyšetření a jsem v 6 tydnu ale včera jsem se rozčilila na dceru a začala krvácet a rano hned ze mě padali kusy nevíte co to znamená

@ester1589 Tak bohužel úplně dobré znamení to není no. Nicméně nikdo vám neřekne, jestli to znamená konec nebo je krvácení způsobeno prasklou žilkou nebo hematomem. Zašla bych znova k doktorovi, případně na pohotovost, aby se podívali, co se děje.

krupinek1703
25. kvě 2025
@ester1589

@ester1589
To je mi líto. Na začátku těhotenství je to vždy buď a nebo. Může to být hematom, jak se píše v komentáři nade mnou.
Já osobně bych vyrazila na pohotovost. S druhou dcerou jsem začala také krvácet na začátku těhotenství a hned jsem jela. U nás to podadlo dobře. Držím palce, ať je i u vás vše v pořádku.🍀

autor
5. čer 2025

Dnes jsem si dělala TT a je pozitivní❤️

kaccenka77
1. srp 2025
@ester1589

@ester1589 ahojky mám 3 dny před Ms a mam ducha na tehu testu značky intime co myslite ?? Dekuji moc 🙂

anonym_d2bfdd
2. srp 2025

Dobrý den, mám dotaz , včera 3 dny pred MS jsem si dělals test značky Intime z DM ( odpoledne ) a vyjel hned duch, druhý test je dnes 2 den před MS z ranní moči a opět duch, co si o tom myslíte? Moc děkuji za jakékoliv odpovědi 😊☺️