Příznaky těhotenství nebo mykóza? Vaše zkušenost

emma244
31. črc 2016

Ahoj holky,
poslední ms byla 2.7, brala jsem clostilbegyt, pak 12.7 na folikulometrii a MUDr. říkal, že to vypadá docela dobře, a že do dvou dnů bude ovulace, na můj vkus byl až moc pozitivní (je to docela konzerva jinak) 😃.. pak ještě ovulační test doma a světe div se - poprvé pozitivní 😉 .. ovulace byla 14. nebo 15.7.. před týdnem v neděli (24.7.) mě to tam dole začalo svědit, takže moje nadšení si umíte představit - paráda - vaginální mykóza - nikdy jsem ji neměla.. v týdnu jsem si zavedla canesten čípek + každý den mast.. tento týden - spíš ale teď ke konci - hodně velké bolesti v podbřišku, až takové že mě to vzbudilo a v práci pak taky síla... bradavky citlivé, bolí mě v bedrech (na to já trpím u ms).. na zvracení mi není.. včera měla přijít MS, zatím nic. Chci s testem ještě počkat, bojím se zklamání asi jako každá.. Chci se proto zeptat na Váš názor, jestli by mohla být ta mykóza, bradavky nebo ty silné bolesti [[https://www.modrykonik.cz/snazime-se/priznaky-tehotenstvi/ | příznakem]] nebo jak jste to měli vy? Omlouvám se za sloh..

lv
31. črc 2016

u mykozy jsem nikdy problémy s bradavkami neměla, ani silné bolesti.

andreaandrejka
31. črc 2016

@emma244 Já na mykozy trpím celkem pravidelně, ale o spojení mykoza+ bradavky a bolesti slyším teda poprvé.

emma244
autor
31. črc 2016

@andreaandrejka Já to asi napsala blbě, nemyslela jsem, že by třeba ty bradavky souvisely s mykózou.. ale jestli je možný, že tohle by mohly být příznaky těhotenství? nebo jestli jste některá měla mykózu hned v začátku těhu? Já na to vážně netrpím, ani jsem se nebyla nikde koupat.. a křeče v břiše mě vylekaly..

andreaandrejka
31. črc 2016

@emma244 Já měla mykozu tuším někdy začátkem 2. trimestru. Udělej si test a máš jasno.

minareta
1. srp 2016

@emma244 uz jsi udelala test?

emma244
autor
1. srp 2016

@andreaandrejka
@minareta Jasně 🙂 a je to tam!! // !! 🙂

rennni
Autor odpověď smazal
Zobraz
emma244
autor
1. srp 2016

@rennni Ahoj, budu ti držet palce 🙂 Doufám že léčba Canestenem neublížila - čípek jsem zaváděla jeden a né uplně do hloubky (říkala jsem si co kdybych náhodou byla těhotná) 🙂 a mastí jsem mazala do včerejška - mykóza je pryč... Snad se miminku nic nestalo, ale je to ještě taková tečka tak doufám že nic..
Pokud nebudeš mykózu řešit hned, až když budeš vědět jestli jsi těhotná, tak v případě pozitivního testu jdi rovnou na gyndu.. ;)

rennni
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru