Příznaky těhu, test vyšel negativní. Kdy ho zopakovat?
Ahojky holky....mám na vás dotaz,přeci jen je tady více zkušenějších než jsem já...už asi 4 den na sobě pozorují nějaké změny (hrozně mě pobolívají bradavky-hlavně na dotek,naběhlé žíly na prsou,otékání kotníku,podrážděnost,někdy i přecitlivělost,občasné pálení žáhy,někdy pocit obráceného žaludku) dnes ráno jsem si tedy udělala těhotenský test,ale ten byl sněhobílý...jinak poslední MS byla od 4.8-9.8.2012...co se týká milování tak se nějak nesoustředíme na určité dny,milujeme se podle chuti...ovulaci taky nijak neměřím,tak nevím zda je uprostřed cyklu nebo jinak 🙂 cyklus mám většinou tak 30 dní a každý měsíc od 18-25 dne jím 2x denně duphaston....myslíte si že bych mohla být těhu ??? kdy mám testík zopakovat ??? předem moc děkuji za názory....
@verunek7 ahoj,http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/menstruace-... na téhle kalkulajdě jsem byla pečená vařená🙂 a i ten den, kdy si máš udělat test tak přesně na ten den jsem měla slabou čárku😉
testovala bych v den, kdy ti vynechá ms. u mně se ještě taky nic neobjevilo, až tři dny po tom, měla jsem pozdější ovulaci. dělat test dříve je blbost, může ti ukázat //, ale vajíčko se nemusí uhnízdit. jsou to pak zbytečné naděje..
teď mi došlo, že jsem měla z duphastonu taky takové příznaky, a bohužel to nevyšlo. můžou to být i nežádoucí účinky. mně nikdy prsa nebolela, jen jednou, to jsem si byla jistá, že jsem těhu, a buch, nic z toho.
@maximka33 tak je fakt že ten duphaston jím už skoro rok,tak nemyslím,že by mi až teď začal dělat takovou neplechu....ale neříkám,že by to nemohlo tak být...já se nějak extremně nepokouším o mimčo,takže si nemyslím že by to byl u mě ten připad vsugesce....no každopádně uvidíme...celkově se citím tak nějak divně,ale může to být i počasím,nebo na mě může lést nějaký bacil...uvidíme...nijak to nehrotím,počkám na MS a když nedojde tak pak to budu řešit....i tak dík

Test zkus zas tak za 4 dny. Při cyklech 30dní by ovulka měla být tak 15-20DC, takže v srpnu asi tak 19-24.8. Takže na nějaké // na testu je podle mě ještě prostě brzo.