Prosím, potřebuju poradit 😇. Je to těhotenství?
Ahoj mám dotaz mám to za pět dni dostat ale dělala jsem si test a je na něm duch je možné ze to je těhotenství ? Pošlu vám foto není to moc vidět dekuju

@lucaaaaaaqa To je samovolný potrat. Já ho měla cca v 5.tt
Taky to tam vidím, tak snad to vyjde🙂
@2hanah zkoušela jsem ráno znovu a nic takže spis nějaký omyl 🙄😭💁♀️
@elisija dneska ráno nic na testu :/ tak nevím co to bylo
@2hanah No, já mám dětí 5, a jasná čárka to teda není ani náhodou 😀. Je to v tuhle chvíli buď a nebo, takže psát, že z toho něco bude, je naprosto stejný nonsense, jako psát, že stopro těhotná není. Nehledě na to, že pokud by měla ovulaci opravdu toho 13., jak píše, a styk až 17., tak z tohohle styku rozhodně těhotná nebude, to leda že by se jí posunula ovulace, a nebo měla styk i dřív. A pokud by měla posunutou ovulaci a styk toho 17., tak 20. na testu fakt těhotenství neuvidíš.
Pro autorku: aplikace je pro sledování ovulace úplně na nic, ideálně by sis musela měřit bazální teplotu, nebo aspoň testovat ovulačními testy, ale pokud Ti to jen vyhodnocuje appka na základě toho, kdy máš menstruaci, tak to není ani orientační, natož aby se podle toho dalo orientovat. Vydrž do termínu menstruace, a pokud vynechá, tak pak testuj.
@somalicats je mi to jasný 🙂
Dneska jsem test zkoušela znovu a nic tam není břicho boli takže to určitě dostanu tak už teď vím ze nic tak třeba příště dekuju
@2hanah Děkuji, ale já mám děti dvě, když už. 🙂 A mimochodem, to z tebe dělá něco víc? Vždyť na to, že máš tři děti píšeš naprostý nesmysly. A ne, jasné čárky jsem si vážně nevšimla, vždyť i zakladatelka ji musí hledat a zakládat kvůli tomu diskuze. Já se nepohorsuji, jen nepiš blbosti, že to určitě už nedostane, zbytečně tady tím chlácholením dáváte pak naději ženským, který se snaží X let a nakonec jsou zklamaný. Prostě buď a nebo. Tak si nehraj na chytrou, ty matko tří dětí.
@lucaaaaaaqa úplně vklidu, taky jsem to tak měla, úplně stejně 3 dny před očekávanou ms taky taková skoto neviditelná čárka a už má čárka 3 roky❤️
@lucaaaaaaqa uvidíš, zkus pár dnů po ms, pokud vynechá, držím pěsti.
@2hanah dekuju jsem na to zvědavá 🥰
@000000000000000000 většinou je to ryska...
@lenula02 takže těhotná nejsem ?
@000000000000000000 ne nejsi, tedy podle tohoto testu
@000000000000000000 kočko hlavně testujes už asi týden. Říkám si, za na to máš sílu... Mě to by hrozně stresovalo. Pokud nedorazí jdi k dr, dají ti injekci na vyvolání. Ale tady už opravdu asi nic nebude tenhle měsíc... 💁♀️🍀
@lucaaaaaaqa tak píšeš že o "tom" nic nevíš (pochopila jsem že se bavíš o tom, jak funguje cyklus, a proto se tak "hloupě" ptáš, a vzápětí napíšeš že jsi o tom hodně četla? Jinak honění duchu před menstruaci je podle mě pro každou ženu zbytečný stres, protože i kdyby ti tady 100 ženských řeklo že jsi na 💯% těhotná tak to stejně může odejít s MS🤷
@somalicats hele já bych ty aplikace neodsuzovali, nevím jestli je to teda taková náhoda, ale já 3x otěhotněla na 1.pokus (jednou z toho ovšem bylo neprospívající tehu ale az ve 13.tydnu) jen díky sledování ovulace v Ms kalendáři 😁😁 nikdy jsem se neměřila apod
Bohužel, vždy to zkazí kvalitu fotky po nahrátí...
Na živo jde vidět moc hezky, žádné natáčení.. Na první pohled.
@lucaaaaaaqa měla jsem takhle před ms i po kratší a slabší ms, čárka ale nesílila
@katherine177 já zatím nedostala ms...
Dnes jsem netestovala, zkusím zase zítra, uvidím zda bude sílit
@katherine177 a co to znamená ?
Nakonec teda jen na testu ale jinak nic
@katherine177 mě pro změnu už nic neukazuje :/ ms mám mít za 3 dny :/ tak uvidíme
@lucaaaaaaqa já myslím ,že to bylo to biochemické těhotenství,taky jsem se radovala ,ale čárky nesílily,a za další týden jen duch po limitu,další test už byl negativní
@katherine177 také si myslím dneska test taky nic :/ takže čekám jestli dneska nebo zítra přijde ms

@alilali nevím, jestli sis všimla, má tam jasnou čárku už před ms a narozdíl od Tebe mám děti 3, ne jedno, takže nechápu, jak můžeš napsat, že jak já jsem mohla napsat, pravdu můžu mít úplně stejně pravděpodobnou jako Ty v tuto chvíli, tak se tady nepohoršuj a nešil, někdo je optimista a někdo zase poučující pesimista🙄