icon

První příznaky těhotenství: Mohou citlivé bradavky naznačovat?

coconat
18. led 2022

Zdravím všechny🙂
S manželem jsme se rozhodli pro druhé dítě a tak jsme to prubli.
Už první děťátko jsme počali skoro na hned.. no ale můj dotaz zní.. je to tři dny a začala jsem mít citlivé bradavky a pořád mi stojí 😃jako ty bradavky😃přestala jsem teprve před 3 měsíci kojit je možné že takhle na hned by prsa reagovala?? Chci jen říct že nejsem nijak posedlá být na hned těhotná klidně bych ještě počkala kdyby se to nevedlo ale překvapilo mě že by tělo hned takto reagovalo? Měla to nějaka z vás taky tak?
Děkuji za zkušenosti❤️Hezký den

nihanin
18. led 2022

@coconat ahoj vůbec nepíšeš jestli máš po ms nebo před ms jestli máš zpoždění neboli před nebo po ovulaci.. Bolesti prsou může být příznak pms neboli z ovulace nemusí to hned znamenat těhu pokuď máš zpoždění a prsa bolí tak zkus těhu test

coconat
autor
18. led 2022

@nihanin ahoj
Mám po ms a jsem před ovu
Nepsala jsem že by mě prsa bolela. To vůbec. Spíš jsem prostě začala cítit zase bradavky..jakoby mě svrbí nebo jak to říct😂
Jistě pokud budu mít zpoždění udělám si test, ale na ten je moc brzy ;)

moonulka
18. led 2022

@coconat Tak to bych řekla že bude k ovulaci, já ještě kojím a vždy v době ovulace to byl týden, kdy kvůli bradavkám bylo kojení dost nepříjemné.

klpoiu
18. led 2022

Máš teprve před ovulaci a přemýšlíš že by si mohla mít těhotenské příznaky?? Myslím ,ze teď už chápeš jak hloupe to zní 😉

coconat
autor
18. led 2022
felis
19. led 2022

@coconat myslím, že hormony ještě pracují a jestli jsi před ovulací, tak to patří k ovu. U mě trvalo tak půl roku po kojení, než se tělo tak nějak ustálilo...

felis
Autor odpověď smazal
coconat
autor
20. led 2022

@felis díky za normální odpověď jj třeba to bude ovulací🙂)))
Jinak asi jsem se taky potřebovala jen vykecat haha😃
😘

meesh
29. led 2022

Ahoj holky, s manželem se už 2 roky snažíme o miminko a nyní jsem po 3 balení Clostilbegytu. Byla jsem ve čtvrtek u gynekologa a tam mi bylo řečeno ze mám sliznici vysokou 12 mm. Cca tyden pozoruji nějaké změny - občasné bolest prsou(malá) akné na čelisti, bily hlenovy výtok, citlivější čich (cif nemuzu ani cítit), bolest břicha (malinka). Nyní jsem v 28 DC (12 dni po ovulaci) a začala jsem strašně malinko krvacet (spíše jen zbytky na papíru vždy). MS má přijít cca za 2-3 dny. TT jsem měla, ale cca 4 dny zpátky negativní…což ale doktor říkal že se nediví. Myslíte, že to muže být uhnizdovani vajíčka nebo začínající dřívější menstruace?? Test si plánují kdyžtak udělat za 2-3 dny…