icon

Žádné příznaky těhotenství při druhém očekávání: Jak to zvládnout?

koko123
24. říj 2022

Hezký večer. Nejdu si pro radu, spíše jen poznámka.
Podle menstruace jsem teď 6+3tt a můžu říct, že nebýt menstruace, která samozřejmě nepřišla ani nevím, že těhotná jsem.
Při prvním jsem to věděla skoro hned, teď vůbec a je pravda, že jsem to první těhotenství více brala (asi i kvůli tomu, že žádné píchání v břiše není, nevolnost skoro také ne) zapomínám i na to, že těhotná vůbec jsem 😂
Druhé miminko hrozně chceme, těšíme se na něj ale je to takové jiné 😐 Možná i proto, že při prvním těhotenství jsem na sebe měla i více času, více jsem si pročítala na netu aktuální týdny a dny, byla jsem v tom pořád ponořená. Teď už lítám okolo malého a není takový čas ☺️...

kkkt
•
24. říj 2022

@koko123 ja to tak mela v prvnim tehu 😇 pak az kolem 10tt jsem spala a slala a spala a pak zase nic. Vsechno v poradku a mudr me rikala ze mam sakra kliku a at si toho vazim 😇💪

mdch91
•
24. říj 2022

No, vsak je to super, ne? Jedna uzivatelka tady by ti mohla vypravet, jaky to je prozvracet 9 mesicu. Nic moc mi nebylo ani u jednoho tehotenstvi (max.unava v prvnim trimestru), natoz takhle na zacatku. A rodej se i z takovych tehotenstvi nadherny deti 🙂

vikysek0987
•
24. říj 2022

První těhotenství mi nevolnosti a únava nastoupily mnohem později(8-10 týden)druhé těhotenství vůbec (Ale nedopadlo)A třetí cca kolem 8.týdne a byl to masakr a do toho se starat o rok a půl starou dceru.....
No díky bohu, že to mám za sebou, teď už jen počítám dny do porodu.....

syslounek
•
25. říj 2022

Já klasické příznaky neměla ani jednou. První těhotenství mi dokonce zjistila až Dr. při pravidelné kontrole.

merope
•
25. říj 2022

Já v 6+3tt jedinou známkou měla, že při pohybu jsem špinila/krvácela. A to je asi něco, co ani nechceš 🙂.

jjasmina
•
25. říj 2022

@koko123 já byla do 10tt v pohodě, pak to přišlo, nevolnosti, uvracení, šílená unava, vyčerpáni, svoje těhotenství bych přirovnala ke k.o. stavu

ivivi
•
25. říj 2022

Ja jsem teda 6+4 a zle mi je, citim podbrisek, unavena jsem, prsa mam vetsi a boli. Tak bud rada😊

koko123
autor
•
25. říj 2022

Všem děkuji za případné komentáře ☺️
Zapomněla jsem zmínit to, že mi strašně leze akné. Vždy jsem to měla před ms. A vůbec si nepamatuji, zda jsem to při prvním těhotenství také měla.