icon

Rozumíte někdo hCG?

trrr
15. pro 2016

holky rozumite nekdo hcg?jsem 17dni od mozneho oplodneni vcera sem byla na krvi dnes vysledek 270hcg prej je to v normalu a uvidi se na zitra na ultrazvuku(podle me tam nic videt nebude jeste,ale koukala sem na tabulky hcg a tam pisi 14dni od oplodneni ma byt hcg 3-426 tak mi tech 270prijde malo minulou sobotu sem mela mit ms ale mela sem//

Strana
z6
nikinelinaty
16. pro 2016

@trrr každý má svoje trápení já zase vyléčila srdce potraty ty hcq věř mi s dcerou sem měla 77 na další odběr sem šla snad po týdnu jako samoplatce bylo 3000 a klidná jak pohodě ko první v 8+5 teď spíš blbnu že chci i srdíčko v pondělí

Takže nevědomost je lepší a klid to chce

Snažím se být celý první trimestr klidná ať se to tam nervama nezničí nějak mne to naučilo nepomůžu si spíš uškodil
Jančit mužů už ti půjde do tuhého

Taky máš srpnatko že?
Já bych měla po 6ti letech konečně
Ne.po 3 letech ;(
Ale nevadi

simi1510
16. pro 2016

@trrr Dekuju! Tobe drzim palce!!!

trrr
autor
16. pro 2016

@nikinelinaty beru 2x denne duphaston mam 2kluky chtela sem do tretice holcicku tak at uz to donosis v poradku!

medulinek
16. pro 2016

@nikinelinaty to jsi na tom podobne jako ja,taky jsem po pate tehotna a pritom mam doma jen jednu holcicku a stejne tak verim,ze ted uz to vyjde. Ty obdobi,kdy to u nas vzdycky skoncilo uz mame za sebou,pulku leku mam tedy vysazenou a druha zustava az do porodu. Ja teda mam strach porad,manzel je na tom lip,chodi do práce,tak nemá čas na to myslet

trrr
autor
16. pro 2016

@medulinek holky to me mrzi stejne je divne ze mame deti a pak se to s..e😠hodne stesti!🍀

medulinek
16. pro 2016

@trrr jj,taky jsem to mela krasne naplanovano,dceri budou dva,zacnem se snazit,nejdyl do pul roku otehotnim...... no,clovek mini a pan buh meni 🙂

trrr
autor
16. pro 2016

@medulinek presne tak holky moc vam to preju!

trrr
autor
16. pro 2016

@medulinek ja mam kluky presne 3roky a 2dny od sebe

nikinelinaty
16. pro 2016

@medulinek co bereš za léky?
Prosím tě já se dopuju Ascorutinem a beru jimi 2x denně na Hematologii jdu v úterý
A prý by mne zatím preventivně léky proti krvácení nedával prosím tě já mám úplnou fobiii z krvácení
Ráno vždy si oddechnout v poledne trochu nervy a ráno sem šťastná den přežitý
Já krvacim každé tehu z těch 5ti jsem nekrvacela jen 1 těhotenství ale měla hematom nepraskla

A teď mi řekli v porodnici ať to zkusíme naposled že nám pomůžou a utrogestan prý do porodu teď mně popadl amok že beru duphastom Koucký tvrdí že je to málo silný proti utrogestanem
Tak samo píšu dr a tvrdila že je to srovnatelné
Tak nemůžu ji psát píšu do poradny víte svedla sem to na ten spital a prý se v pondělí domluvíme
Ale zas mám fobií si dávat globule z výtoku a infekce ,:((

Co ty v kolikátém jsi?
Jak máš starou malinkou?

nikinelinaty
16. pro 2016

2 dceei bylo necelé 3 roky září 2014 porod ona měla v srpnu 3 roky a císař 2015 únor teď bude mít 6 roku,:(
Budu mít doma jedináčka
Ale mám 2 holčičky tak si budou hrát spolu
Ani nevíš jak se těší jak !Ne prosili ať to zkusíme jít k dr pro miminko
Dcera když slyšela že krvacim tak ji říkám klid Niki krvácí mi nos🙂
Hrozne se bojí ví co to znamená

Teď mám fobiii z toho ať je do 12txdne na živu
A pak budu mít strach ať nerodim:(

medulinek
16. pro 2016

@nikinelinaty dceri jsou 4,5 a taky porad chodila,ze chce sestricku,absolvovala s nama vyjezdy do nemocnic,v tomhle tehu jsem v 9tt zacala krvacet abylo az neuveritelny,jak spolupracovala,aby jsme byli v nemocnici,co nejdriv.Snad uz ji ted prani splnime

nikinelinaty
16. pro 2016

@medulinek teď už tomu plně rozumí první dceři bylo 6, let co jsme jí řekli že Natálka zemřela v nemocnici v inkubátoru a byla asi nemocinkovana a teď má 8 a půl zda se narodí v termínu bude mít 9 měla mít 6
A rozkecala mi to ve školce no já tam byla 2x jako blázen
A přestěhovaly jsme se a teď mlčí jako hrob
A uklízí obě holky jako blázen a ja fakt jen dělám úkoly jim a prostě musím se setrit

lenusaak
16. pro 2016

Holky čtu tady ty vaše osudy..někdy je to važně snad i zázrak donosit miminko. Ja mám za sebou dve IVF,několil transferu embryjek, potrat v 10tt, biochem.těhu...v tomhle těhu co jsem se nakrvácela no jejej...léku co jsem brala( anopyrin misto clexanu kvuli leidenu, utrogestan, estrofem..) ted jen trnu z pondělního screeningu, aby bylo vše ok. Proživam uplne s každým jakýkoliv problém v těhu- ať jde o nizke hcg po hruzostrasné události a fandím každý, aby se zadařilo a bez problému to pokračovalo!!!

nikinelinaty
16. pro 2016

@lenusaak gratuluji ale víš jak já trnu 6 týdnů to je ,,42 dnů ale s první dcerou po screeningu mi praskl hematom
Já nenávidím krev :(
Máš další miminka oplodněná, pro sourozence,?
Chudák maminka co jí bylo 35 zemřelo nějak při porodu já nevím ale tomu už říkám tragédie ,,:((
Já mám zákaz nad tím přemýšlet ale musela být tak nešťastná
Takový věk a nic

Já jsem zjistila že jsem zítra ,6+0 ten 1 den navíc mně udělal takovou radost večera 🙂)

beruska1889
17. pro 2016

@trrr Ahojky, tak u nás je jasno, ať tak nebo tak je to v pr... ☹ hcg je prý stejné jako ve středu, takže buď mimoděložní nebo zamlklé ☹ v pondělí mám naklusat znovu na UZ a krev a podle toho jak se to bude hýbat budeme vědět víc... mám si prý vzát věci kdyby si mě tam rovnou nechali a v úterý bych šla hned na sál ☹ je mi hrozně a bojím se... ☹ nikdy by mě nenapadlo, že zrovna mě potká něco takového... ☹ ale Tobě přeji hodně štěstí a ať to dopadne dobře 🙂

absintka19
17. pro 2016

@lenusaak krasne napsane, vid ze jsi brala stejne leky jako ja, a to krvaceni to byl stres. Preju at to jiz hezky pokracuje ❤

trrr
autor
17. pro 2016

@beruska1889 to me moc mrzi 😢takze revize?kolik si mela hcg?mas nejake priznaky?

beruska1889
17. pro 2016

@trrr mě taky ☹ asi to vypadá na revizi, uvidím co mi řekne zítra, ale jsem docela dost nachlazená, kašlu jak tuberák, tak nevím jestli v takovém stavu můžu na operaci ☹ hcg jsem prý měla stále těch 2190 jako ve středu... příznaky těhotenství mi pomalu mizí, už se ani jako těhotná necítím, jinak mi nic není...

trrr
autor
17. pro 2016

@beruska1889 pri takovem hcg musel byt videt vacek a ultr uz u hcg 1000 je videt tak to mel zkontrolovat a byla by jistota aspon u vylouceni mimodelozniho

beruska1889
17. pro 2016

@trrr já vím, to mi říkal on i doktorka v CARu která na to přišla.... on právě neviděl včera vůbec nikde nic a to hledal fakt důkladně....

trrr
autor
17. pro 2016

@beruska1889 a koukal i mimo delohu?

beruska1889
17. pro 2016

@trrr to nevím, ale doktorka v CARu ve středu ano a neviděla taky nikde nic... je to celé nějaké divné...

trrr
autor
17. pro 2016

@beruska1889 to mi hlava nebere vysoke hcg a nikde neni nic videt 😔

beruska1889
17. pro 2016

@trrr já už taky ničemu nerozumím ☹ jen doufám, že to nebude nikde mimo a nepřijdu třeba o naprosto zdravý a průchodný vejcovod ☹ to už by mě trefilo úplně.... ☹

absintka19
17. pro 2016

Nechci plasit ale hcg neni jen u tehu ale i u rakoviny :(
Choriogonadotropin (CG či hCG) je glykoproteinový hormon ze skupiny gonadotropinů. Jeho funkce je velmi podobná s funkcí folitropinu a (FSH) luteinizačního hormonu (LH) dohromady. Chemicky se skládá ze dvou podjednotek (jde o heterodimer). Podjednotka alfa se nijak nevymyká stavbě příbuzných hormonů, zato beta podjednotka je poměrně specifická pro choriogonadotropin.[1]

Choriogonadotropin vzniká po oplození vajíčka a je vytvářen vyvíjejícím se embryem (jeho trofoblastem).[2] Po 7–9 dnech po početí je možné zjistit tento hormon v krvi a o další 1–2 dny později lze choriogonadotropin nalézt i v moči. Proto se jedná o ideální látku pro těhotenské testy a jako takový se i běžně využívá. Mimo to je zvýšená hladina tohoto hormonu spojena s některými druhy rakoviny.

beruska1889
17. pro 2016

@absintka19 no tak teď jsem teprve vyděšená! ☹

absintka19
17. pro 2016

@beruska1889 to jsem nechtela jen bych doporucila vysetreni :( budu drzet palecky ❤

beruska1889
17. pro 2016

@absintka19 děkuju ale rakovina je můj největší strašák!

absintka19
17. pro 2016

@beruska1889 to verim, moje mamka mela rakovinu delohy a babivka umera na metastazy na mozku :( verim ze se jen "zplasili" hormony anebo ze miminko prijde tak jak ma :*

beruska1889
17. pro 2016

@absintka19 my máme rakovinu všude v rodině taky, navíc já to vidím hodně i v práci, jsem zdravotní sestra, takže mě to vážně hrozně děsí ☹ ☹ ☹

Strana
z6