Rozumíte někdo hCG?
holky rozumite nekdo hcg?jsem 17dni od mozneho oplodneni vcera sem byla na krvi dnes vysledek 270hcg prej je to v normalu a uvidi se na zitra na ultrazvuku(podle me tam nic videt nebude jeste,ale koukala sem na tabulky hcg a tam pisi 14dni od oplodneni ma byt hcg 3-426 tak mi tech 270prijde malo minulou sobotu sem mela mit ms ale mela sem//
@absintka19 děkuju, taky v to doufám....
Ja mela pred revizi 3tis jednotek a doktor na pohotovosti mi rikal, ze je tam mala dutinka... pak se gestacni vacek zvětšoval, v jednu chvili byl i zloutkovy vacek a pak o dva dny pozdeji, uz jen prázdný útvar a poté revize... a revize byla kdyz jsem byla v 8+6 dle ms...
Holky pokud byste mely byt těhotné, tak se ničím nenervujte!!! Pokud v tu chvili ma mimi vyjít, tak vyjde 😉
@beruska1889 moc ti preju at ti vse dobre dopadne a jsi zdrava!
@trrr děkuju 🙂
@beruska1889 zitra na tebe budu myslet dej prosim vedet🍀🍀🍀
@trrr děkuju moc, jsi hodná ❤ OK, pak písnu jak jsem dopadla... jen doufám, že nebudu muset na žádný zákrok, že to bude ta zamlklinka a ne mimoděložní a vyřeší se to nějak samo... no uvidíme....
@beruska1889 doufejme v co nejlepsi prubeh 😙
@beruska1889 jak jsi na tom?
@trrr Ahojky,no nic moc ☹ nechali si mě rovnou v nemocnici,je to asi mimodelozni v pravém vejcovodu takže zítra mě čeká operace ☹
@beruska1889 jeee ☹ moc me to mrzi. Drzim palce, at jsi v poradku!
@simi1510 děkuji moc, hlavně aby se znovu brzy povedlo a dopadlo to dobře, na tohle jsme čekali 2 roky a dopadne to takhle ☹
@beruska1889 me prijde, ze jak se clovek těší, doba leti a nedeje se nic a pak kdyz ma byt prvni tak bum ☹ ja sice otěhotněla skoro po necelém roce, ale zamlkle ☹
@beruska1889 Tak to mě mrzí, co Tě potkalo. Hlavně ať zákrok proběhne v pořádku a ať jsi brzo fit.
@simi1510 i když to teďka bude znít škaredě, tak jsem ráda za naše zamlklé těhotenství i spontální potraty. Mimoděložní je 100x horší.... ☹
@beruska1889 to me moc mrzi tak hlavne at ti vejcovod zustane 😔drz se holka moje a hodne stesti!me dnes vysel test takhle ale je mi to asi k nicemu kdyz nevim jak ta sliznice jdu na kontrolu az 28.12a to cekani je hrozne nevedet na cem jsem 😔at uz tak ci tak chci mit jasno 😔
@trrr co to je za kravinu?mně hcg stoupalo ukazkove a prvni priznaky jsem dostala asi 3 tydny po testu a to jeste na par ddni,pak ze dne na den zmizely,pak po tydnu zase se objevily. To je doktor s prominutim blbec,priznaky o kvalite tehu nic nanapovidaji,dojdi na krev zitra a ve ctvrtek a kdyz bude Hcg cca dvojnasobne,je to proste na dobre ceste
Ja nevim tento doktor mi moc pomohl kdyz sem nemohla s druhym synem otehotnet nevim jestli jit na krev nebo pockat na kontrolu a co kdyz hcg stoupa a ta sliznice to stejne strhne a bude to v haji fakt situace na palici
@trrr Hlavně se přestaň nervovat!!!! To určitě nepomáhá. Být tebou bych brala to, že čárka sílí jako skvělou zprávu a pokud nekrvácíš, tak by to taky mohlo být v pohodě. Zbytečný stresování je stejně k ničemu a ničemu nezabrání - spíš si myslím, že naopak, může uškodit. Prostě se zkus teďka soustředit na Vánoce a užít si je. Určitě bude na kontrole všechno v pořádku a miminku bude tlouct srdíčko o sto šest 🙂
@trrr Bože a příznaky taky neřeš. Kámoška je teďka ve 22 tt a žádný příznaky kromě pozitivního testu doteďka neměla. A ségra - tak ta otěhotněla ani nevěděla jak a prakticky za celý těhotenství nepocítila žádnou nevolnost, prsa ji taky nebolela, břicho taky ne..... Prostě to jestli je ti zle nebo ne neznamená jestli je těhotenství prosperující. Fakt se zbytečně nervuješ. Vypni na chvilku a snaž se hodit myšlenky jinam!!!!!
navic se vyska sliznice dost precenuje,jak je mozne,ze se uchyti i ve vejcovodu,kde neni vubec zadna? tak mi vysku vymlouvali v caru
budu uzivat VANOC co se ma stat stane se uvidime co mi povi 28a jístak to budu resit jinde a nebo sjedu na krev a uvidi se 😁holky jste zlate❤
Ja vlastne nemuzu jet na krev malej ma nestovice a nemam hlidani tak o to vic se budu tesit na ultrazvuk a necham se hold prekvapit 😕

@beruska1889 budu drzet palecky, vim jaky je to strasak. Neboj, vse dobre dopadne !