Silná menstruace a pozitivní test. Co to znamená?
Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Měla jsem 18 dní zpoždění menstruace, pozitivní test a menstruace (silná včetně sráženin nebo jak mám napsat se dostavilav úterý a trvala do pátku). Na gynekologii nic vidět nebylo před menstruaci a nyní jsem si udělala test a nevím co si myslet. Prosím o vaše zkušenosti. 🙏🙏 Jedná se stále o zbytkové HCG? Nebo co se to děje mám strach z mimoděložního těhotenství. Bolesti žádné nemám.

@lencaa11 děkuji snad to vyjde 🙏 Jen doufám že se opravdu udrželo. Podle minulého týdne kdy jsem byla na gynekologii na ultrazvuku v úterý tak tvrdila že nic nevidí a že bych měla být v 5tem týdnu pak se dostavila menstruace a opravdu silná, která trvalo do pátku. Bojím se co mě zítra řeknou ale moc bych si přála slyšet že jsem těhotná a že je vše tak jak má být ❤️🙏🍀
Drzim palce
@kamimnichov moc děkuji jsem už z toho strašně nervózní už jsem probrečela že se nepodařilo a že menstruace přišla co jsem udělala špatně a mohla udělat jinak a teď snad zázrak aspoň budu doufat 🙏❤️
@pe90tra neudelala jsi nic spatne a ani to nemuzes ovlivnit! Nesmis si nic vycitat. (Vim, je to tezke.)
Snažila jsem se s doktorkou i spojit telefonicky ale po každém pokusu o prepojení kdy ordinuje to ani nezvedne a hned položí. Proto jsem ráda, že aspoň tady se můžu svěřit a moc děkuji ❤️🙏
@pe90tra proc tam proste neprijdes ? Proc furt nekde volas...proste vych tam rano naklusala a rekla dobry den krvacim mam pozitivni test a hotovo...chci vedet co mi je
@veronicka89 jsem objednaná na zítra a chtěla jsem se hlavně poradit a svěřit zda je vůbec možné že i po menstruaci by se udrželo. Minule mě ani na krev bez objednání nikdo nevzal že na všechno musím být objednaná nebo jít na pohotovost. Opravdu to není ve zdravotnictví tak snadné a jednoduché. Sama jezdím s bratrem po doktorech s kolenem a nikoho nezajímáte 2x nás odmítli že lékař který ho ošetřuje ordinuje jen každý čtvrtek a to měl bolesti a musel čekat celý den až bude čtvrtek aby se podíval ten jeho ošetřující doktor na to koleno a výtahl mu vodu z kolene. A když jsem ho vzala na pohotovost tak jsem zaplatila poplatek vyšla sestřička a řekla že doktor tu není že dojde nejdřív za 3 hodiny že musel k nějaké autonehodě.
@pe90tra psalas to tady 18. ! NIKDO pokud mas teh. Test pozitivni a krvacis tak te neodmitne ...
Pokud by te nekdo odmitl to by videl 😀 a snadne to je ptz kdybys v noci na 19. mela akutni potrat nebo prasklou cystu...bylo by zle ! A to si nikdo na triko neveme .
Pokud si nejsi necim jista boli te nebo krvacis a nevis co ti je mas narok na lekarskou peci !
@lencaa11 já jen doufám že se nejedná o zbytkové HCG protože poslední menstruace byla 21.4. Pak když nepřišla menstruace tak 20.5. Jsem si udělala test tam byla slabá čárka takový dušik pak jsem se objednala na gynekologii 13.6.protoze jsem v průbehu špinila a slabě krvácela. Na ultrazvuku mě říkala že bych měla být v 5tem týdnu a že nic nevidí. Pak hned večer po návštěvě se mě rozjela menstruace hodně. Počítala jsem že už je konec. Pak jsem si udělala testy a myslela jsem že budou slábnout a nestalo se tak. Myslíte že i tak se mohlo udržet 🙏❤️🙆♀️
@veronicka89 já toho 18.jsem měla 2 dny po silné menstruaci takže jsem si myslela že už je konec že zkusím test zda bude slábnout a objevila jsem snad ještě silnější čárky na testu. Pak jsem díky holkám co se jim výsledek zdál i po prodělané menstruaci dost silný získala další motivaci a naději že třeba se zadarilo a odjednala se jen ta nejistota je hrozná. Teď již nekrvacim.
Já bych se tedy trochu bála mimodelozniho, žádné krvácení v těhotenství NENÍ normální a běžné, vždy to chce kontrolu lékaře. Takže buď sjeď na pohotovost a nebo počkej na kontrolu držím palce
Taky držím palce ✊🏻🍀
Právě odjíždím z gynekologie. Na ultrazvuku žádná známka těhotenství nejspíš se opravdu jedna jen o zbytkové HCG a s menstruaci odešlo. Na krev o výsledky mám volat odpoledne. 😪
@pe90tra Pokud nejsou známky těhotenství v děloze, snad pořádně zkontrolovala možnost mimoděložního, tehdy HCG také roste. Výsledky řeknou více, od 1000 jednotek by musel být vidět uzv nález, tak uvidíte, jestli je hcg jen zbytkové.
Zas kdyby to odešlo samo, můžete se normálně zase snažit.

Testy z dnešního rána. Zítra jsem objednaná na gynekologi i na krev snad se podaří 🙏🙏🙏