Silná menstruace a pozitivní test. Co to znamená?
Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Měla jsem 18 dní zpoždění menstruace, pozitivní test a menstruace (silná včetně sráženin nebo jak mám napsat se dostavilav úterý a trvala do pátku). Na gynekologii nic vidět nebylo před menstruaci a nyní jsem si udělala test a nevím co si myslet. Prosím o vaše zkušenosti. 🙏🙏 Jedná se stále o zbytkové HCG? Nebo co se to děje mám strach z mimoděložního těhotenství. Bolesti žádné nemám.

@pe90tra já si teda nemyslím, že to je jen zbytkové HCG, protože ta druhá čárka je fakt silná 🤔 nemusela si mít klasickou MS, ale třeba hematom, který prasknul (proto třeba i ty sraženiny) plus si mohla mít hodně opožděnou ovulaci, proto na UTZ nemuselo nic být vidět 🤷♀️ nicméně zkus otestovat znovu zítra nebo pozítří a pokud bude test slábnout, pak to skutečně odešlo s MS 🙂 hodně štěstí 🍀
Vidím to také na zbytkové hcg i přes tu silnou druhou čárku, měla jsem to také tak. Potom začala postupně slabnout, ono to trvá než se tělo vyčistí a hcg úplně odejde. Hodně štěstí
Také bych řekla, že ta čárka je hodně silná. Třeba jsi měla hematom a odešel on. Uvidíš za pár dní.
@lencaa11 po zaschnutí se mě právě zdá intenzita stejná. Žádné bolesti nemám ale mám strach že by se mohlo jednat o mimoděložní. Také si říkám že den než přišla menstruace jsem byla na gynekologii a že nic neviděla ani těhotenství případně hematom který by mohl prasknout, nebo cystu nic neříkala.
ja taky dost krvacela, zadny hematom, uz jsem si rikala, tak se nepovedlo a budeme zkouset dal.. no a z toho krvaceni tu mam uz 14-ti mesicniho 🙂 podle me to bude dobry 🍀
@pe90tra tak klidně zkus tu pohotovost. Myslím, že nemůžou říct půl slova, když máš takové obavy. A něco na utz jde vidět až je HCG 1500 myslím, u mě to tak bylo. Když jsem měla HCG kolem 900, nebylo vidět nic a doktorka se bála dalšího mimoděložního, to se naštěstí nepotvrdilo.
Ja bych sla k dr jeste dnes. Myslim ze by to mohlo byt v pohode 🙂
@pe90tra zašla bych k Dr hned aby začal nabírat HCG. Já jsem začala krvácet 14 dní po vynechání a hned mi začali nabírat HCG,aby viděli, co se v těle děje. Nejprve hodnota ještě lehce rostla a začala klesat až asi po 5 dnech. Upozorňovali mě,že test můžu mít pozitivní ještě 6 týdnů ..proto je důležitá hodnota z krve
Moc Vám držím palce!!! Určitě to bude vše v pořádku a věřím, že to těhu bude a bude prosperující 🍀🍀
A já takhle měla mimoděložní. Krvácení po 14 dnech od termínu MS, pozitivní test, bez bolesti. Určitě jdi na gyndu co nejdřív.

Mohla si byt těhotná a odešlo to s ms a ještě je to vidět na testu. Delala bych testy dál, jestli bude slábnout nebo ne a objednala bych se k dr.