icon

Silná menstruace a pozitivní test. Co to znamená?

pe90tra
18. čer 2023

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Měla jsem 18 dní zpoždění menstruace, pozitivní test a menstruace (silná včetně sráženin nebo jak mám napsat se dostavilav úterý a trvala do pátku). Na gynekologii nic vidět nebylo před menstruaci a nyní jsem si udělala test a nevím co si myslet. Prosím o vaše zkušenosti. 🙏🙏 Jedná se stále o zbytkové HCG? Nebo co se to děje mám strach z mimoděložního těhotenství. Bolesti žádné nemám.

Silná menstruace a pozitivní test. Co to znamená?
Strana
z4
papaja90
18. čer 2023

Mohla si byt těhotná a odešlo to s ms a ještě je to vidět na testu. Delala bych testy dál, jestli bude slábnout nebo ne a objednala bych se k dr.

lencaa11
18. čer 2023

@pe90tra též si myslím že je to zbytek HCG testovala bych dal a nebo 2-3 krát zašla na krev

hasara33
18. čer 2023

@pe90tra já si teda nemyslím, že to je jen zbytkové HCG, protože ta druhá čárka je fakt silná 🤔 nemusela si mít klasickou MS, ale třeba hematom, který prasknul (proto třeba i ty sraženiny) plus si mohla mít hodně opožděnou ovulaci, proto na UTZ nemuselo nic být vidět 🤷‍♀️ nicméně zkus otestovat znovu zítra nebo pozítří a pokud bude test slábnout, pak to skutečně odešlo s MS 🙂 hodně štěstí 🍀

pe90tra
autor
18. čer 2023

@hasara33 kdyby to byla pravda. Moc bych si přála aby to také byla tato možnost 🙏❤️🍀

marketa1218
18. čer 2023

Vidím to také na zbytkové hcg i přes tu silnou druhou čárku, měla jsem to také tak. Potom začala postupně slabnout, ono to trvá než se tělo vyčistí a hcg úplně odejde. Hodně štěstí

leslieth
18. čer 2023

Také bych řekla, že ta čárka je hodně silná. Třeba jsi měla hematom a odešel on. Uvidíš za pár dní.

lencaa11
19. čer 2023

@pe90tra co TT zkoušela jste ?

pe90tra
autor
19. čer 2023

@lencaa11 zatím ne mám v plánu zkusit zítra aby byl případě znát rozdíl po dvou dnech. Dám určitě vědět 🍀🍀

pe90tra
autor
20. čer 2023

Dobré ráno před chvilkou jsem si zkusila znovu udělat test a opravdu nevím co to znamená. Podle mě je stále stejná. Co si prosím o tom myslíte?

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra trochu rozdíl tam asi bych si zašla na kontrolu k lékaři a nebo na krev

pe90tra
autor
20. čer 2023

@lencaa11 určitě se objednám na příští týden. Jsem z toho zmatená.

pe90tra
autor
20. čer 2023

@lencaa11 po zaschnutí se mě právě zdá intenzita stejná. Žádné bolesti nemám ale mám strach že by se mohlo jednat o mimoděložní. Také si říkám že den než přišla menstruace jsem byla na gynekologii a že nic neviděla ani těhotenství případně hematom který by mohl prasknout, nebo cystu nic neříkala.

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra takhle to těžko soudit co by to mohlo bejt asi bych si zašla na krev podle toho vám to něco málo řekne dneska a třeba za dva dny než půjdete k lékaři může to bejt cokoliv klidně těhotenství

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra zašla bych na krev nebo ještě vyzkoušet digitální test

pe90tra
autor
20. čer 2023

@lencaa11 pořídím digitální test a zkusím hned zítra ráno.

leslieth
20. čer 2023

@pe90tra já myslím, že na digitálním bude určitě +, věřila bych, že i +3. Pokud se bojíš mimoděložního (snad nevadí, že tykání), tak bych si skočila na pohotovost nebo hned na gyndu. Já mimoděložní měla, ale takhle silné čárky jsem neměla ani po 2 týdnech.

mari90
20. čer 2023

@pe90tra tohle nevypadá na zbytkové HCG, myslím si, že by každým dnem druhá čárka slábla...každopádně bych sjela klidně na pohotovost

hasara33
20. čer 2023

@pe90tra když jsem otěhotněla a následně to odešlo s opožděnou menstruací, čárka začala slábnout už den před, pak přišla velmi silná a bolestivá ms a na konci už čárka zcela vymizela 🤷‍♀️ nevím no já to vidím docela nadějně 😊🍀

pe90tra
autor
20. čer 2023

@leslieth ano určitě můžeme. Já právě vůbec nechápu a moc si přeji aby se těhotenství povedlo. Ale na ultrazvuku před menstruaci nic neviděla a to říkala že bych měla být v začátku 5teho týdne 🙆‍♀️🙏🍀

petramana
20. čer 2023

ja taky dost krvacela, zadny hematom, uz jsem si rikala, tak se nepovedlo a budeme zkouset dal.. no a z toho krvaceni tu mam uz 14-ti mesicniho 🙂 podle me to bude dobry 🍀

leslieth
20. čer 2023

@pe90tra tak klidně zkus tu pohotovost. Myslím, že nemůžou říct půl slova, když máš takové obavy. A něco na utz jde vidět až je HCG 1500 myslím, u mě to tak bylo. Když jsem měla HCG kolem 900, nebylo vidět nic a doktorka se bála dalšího mimoděložního, to se naštěstí nepotvrdilo.

pe90tra
autor
20. čer 2023

@leslieth děkuji za informaci to jsem vůbec nevěděla já zkusím zda mě vezmou zítra nebo ve čtvrtek a pokud ne pojedu na pohotovost. Moc děkuji za pomoc a rady. 🙏❤️

pe90tra
autor
20. čer 2023

@petramana to bych si moc moc přála byla bych neskutečně šťastná. Snad budu mít také štěstí moc mě držte pěsti 🙏🍀❤️

veronicka89
20. čer 2023

Ja bych sla k dr jeste dnes. Myslim ze by to mohlo byt v pohode 🙂

ileni
20. čer 2023

@pe90tra zašla bych k Dr hned aby začal nabírat HCG. Já jsem začala krvácet 14 dní po vynechání a hned mi začali nabírat HCG,aby viděli, co se v těle děje. Nejprve hodnota ještě lehce rostla a začala klesat až asi po 5 dnech. Upozorňovali mě,že test můžu mít pozitivní ještě 6 týdnů ..proto je důležitá hodnota z krve

pe90tra
autor
20. čer 2023

@ileni Děkuji za informaci dnes to mám právě 5 dní po menstruaci já stále doufám a na krev se objednám. Moc děkuji 🙏🍀❤️

lencaa11
20. čer 2023

@pe90tra na krev můžete jako samoplatce kdykoliv ráno

adruska27
20. čer 2023

Moc Vám držím palce!!! Určitě to bude vše v pořádku a věřím, že to těhu bude a bude prosperující 🍀🍀

atomix
20. čer 2023

A já takhle měla mimoděložní. Krvácení po 14 dnech od termínu MS, pozitivní test, bez bolesti. Určitě jdi na gyndu co nejdřív.

pe90tra
autor
20. čer 2023

@adruska27 moc moc děkuji. Držte mě pěsti 🙏🍀

Strana
z4