icon

Silná menstruace a pozitivní test. Co to znamená?

pe90tra
18. čer 2023

Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Měla jsem 18 dní zpoždění menstruace, pozitivní test a menstruace (silná včetně sráženin nebo jak mám napsat se dostavilav úterý a trvala do pátku). Na gynekologii nic vidět nebylo před menstruaci a nyní jsem si udělala test a nevím co si myslet. Prosím o vaše zkušenosti. 🙏🙏 Jedná se stále o zbytkové HCG? Nebo co se to děje mám strach z mimoděložního těhotenství. Bolesti žádné nemám.

Silná menstruace a pozitivní test. Co to znamená?
Strana
z4
jadadee
26. čer 2023

Moc mne mrzi, ze tehotenstvi nedopadlo, ale hlavne, ze se zjistila pricina, miminko si cestu najde. Od lekarky bych odesla, nezda se mi to jako profesionalni pristup a pokud k ni nemas duveru, pak je to spatne.

kamimnichov
26. čer 2023

Moc me to mrzi. Ale fakt jsem rada,ze v te nemocnici to dovysetrili.

lenka27
26. čer 2023

@pe90tra taky jsem to zažila, moc se drž a regeneruj. Není všem dnům konec. Jen mě zaráží chování tvé doktorky, ta nebýt téhle skupiny, tak tě mohla mít na svědomí. Mě můj doktor hned když byl menzes a do toho pozitivní test a nic v děloze, směroval na mimoděložní. Spíš jsem zažila několik případů kdy s tím doktoři strašili a nakonec po strachu žen, to nebyla pravda. Určitě si najdi jiného doktora, zkus třeba gynekology v reprodukčních centrech, berou i normální pacientky.

klokanka31
26. čer 2023

@pe90tra Ahoj, to je hrozný přístup tvé doktorky 🤦‍♀️ a nechápu co to je za doktory že jich tolik nic nevidělo. Každopádně je super že sis to sama pohlídala, a přeju ti ať se brzo zadaří znova a už je to v pořádku🍀

marketa1218
26. čer 2023

@pe90tra To je mi moc líto, nedávno jsem to také zažívala s tím, že tedy můj doktor byl profesionální. O mimodelozni se naštěstí nejedlo, ale hlídal mě dvakrát v týdnu hcg i ultrazvuk a čekali jsme až to úplně klesne. Mimoděložního se možná bál více, jak já. Od tvé lékařky bych odešla. Přeji ať se všechno brzy zahojí 🍀

lenka27
27. čer 2023

@klokanka31 někdy opravdu musí jít dovnitř, aby to v tom vejcovodu vůbec našli

Strana
z4