Silná menstruace a pozitivní test. Co to znamená?
Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Měla jsem 18 dní zpoždění menstruace, pozitivní test a menstruace (silná včetně sráženin nebo jak mám napsat se dostavilav úterý a trvala do pátku). Na gynekologii nic vidět nebylo před menstruaci a nyní jsem si udělala test a nevím co si myslet. Prosím o vaše zkušenosti. 🙏🙏 Jedná se stále o zbytkové HCG? Nebo co se to děje mám strach z mimoděložního těhotenství. Bolesti žádné nemám.
@pe90tra taky jsem to zažila, moc se drž a regeneruj. Není všem dnům konec. Jen mě zaráží chování tvé doktorky, ta nebýt téhle skupiny, tak tě mohla mít na svědomí. Mě můj doktor hned když byl menzes a do toho pozitivní test a nic v děloze, směroval na mimoděložní. Spíš jsem zažila několik případů kdy s tím doktoři strašili a nakonec po strachu žen, to nebyla pravda. Určitě si najdi jiného doktora, zkus třeba gynekology v reprodukčních centrech, berou i normální pacientky.
@pe90tra Ahoj, to je hrozný přístup tvé doktorky 🤦♀️ a nechápu co to je za doktory že jich tolik nic nevidělo. Každopádně je super že sis to sama pohlídala, a přeju ti ať se brzo zadaří znova a už je to v pořádku🍀
@pe90tra To je mi moc líto, nedávno jsem to také zažívala s tím, že tedy můj doktor byl profesionální. O mimodelozni se naštěstí nejedlo, ale hlídal mě dvakrát v týdnu hcg i ultrazvuk a čekali jsme až to úplně klesne. Mimoděložního se možná bál více, jak já. Od tvé lékařky bych odešla. Přeji ať se všechno brzy zahojí 🍀

Moc mne mrzi, ze tehotenstvi nedopadlo, ale hlavne, ze se zjistila pricina, miminko si cestu najde. Od lekarky bych odesla, nezda se mi to jako profesionalni pristup a pokud k ni nemas duveru, pak je to spatne.