Silný duch na testu a MS. Proč je silnější, když mám ms?
Ahoj, asi budu za krávu ale jsem mírně překvapená a nevím nějak co si myslet.. Prosím neurazejte mě.. Jen se ptám protože se mi tohle ještě nestalo.. Před příchodem MS mírně mírně zle a byla jsem opravdu na facku - náladova tak jsem si v den kdy měla přijít mS udělala test a ten byl prostě negativní maximálně měl stín něčeho čehosi, spíše ryska a já pak po par hodinách dostala normálně MS - byla jako vždy, bolestivá, silná první den prostě tak jak to mělo bejt druhý to bylo už mnohem slabší a třetí což je dnes to ráno bxlo jrn špinění a teď zase silnější ale bylo mi po ránu strašně zle a říkám si.. Hele máš tu poslední test.. Tak si ho udělám a ejhle.. Růžovej duch.. Test jr dr max a nikdy mi takto falešný výsledek neudělal.. Úplně stejný byl jen jednou a to když jsem byla opravdu těhotná ale tu MS nechápu.. Proč test je silnější když mám ms? Jako beru to jako negativní a že těhotná prostě nejsem ale zajimalo by mě to.. Díky
Nemusí to být menstruace, ale krvácení pri zahnizdovani vajíčka. Jistotu asi budete mít jen z té krve nebo zkusit za pár dní znovu testovat.
Ten duch ta může být právě kvůli ty menstruaci, během ní se totiž zvedá hladina hormonů v těle včetně HCG které je v těle v minimálním množství přítomno ibez těhotenství. Dnešní testy jsou natolik citlivé, že tuhle zvýšenou hladinu můžou detekovat. Já bych zkusila test za dva dny. Pokud bude sílit, zašla bych pak k Dr. Pokud bude stále stejný, je to nejspíš jak píšu.
Řekla bych, že je to buď biochemické těhotenství, které odchází s ms nebo začínající těhotenství, kdy krvácení je uhnizďování. Bude jasno za pár dní, buď druhá čárka zmizí nebo zesílí...
@fafrle Hmm, tak jestli bylo krve víc, uhnizďování spíš ne. Ale jak už bylo řečeno, jsou ženy, co mají pravidelné krvácení i v těhotenství. A nebo prostě těhotenství, co se neudrželo (tělo ví proč) a odešlo s menstruací a nebo nějaká hormonální nerovnováha. Sama jsem zvědavá, co z toho bude, dejte vědět 🙂
@fafrle Mě tenkrát bylo divně před ms tak den před ní jsi udělala tt měla jsem tam podobně jako vy čárku. Hned na to druhý ten přišla ms v termínu tak jsem si říkala hmm těhotenství se nekoná. Odmenstruovala jsem 5 dní a stále mi bylo divně asi týden po své ms jsem udělala další test 13 DC a úplně pozitivní hcg v krvi 856 ale nastalo klesání a volný potrat do další Ms. Bohužel má zkušenost ☹️Jinak Dr max testy mi dělají duchy permanentně.
já jsem měla u druhého ,,duchařský test" dva dny poté byl taky nejistý. koupila jsem pro jistotu jinou značku a ten ještě tentýž den vyskočil ihned pozitivní. byla jsem v 5-6 týdnu.
Kamarádka zase měla silnou ms a pozitivní test. Na gyndě jí řekli, že šlo i potrat.
Švagrová zase v období menstruace silně krvácela až přibližně do 5.měsíce
Doporučuji tedy jinou značku testu pro začátek

Na fotce je to fakt blbě vidět ale v reálu je duch fakt růžovej a bije to do očí 🤷♀️