icon

Slabá 2. čárka na TT, vidíte ji také?

katherinekatee
19. pro 2014

Ahoj holky,

dnes je to 11 den "po" a udělala jsem si test.
Potřebovala bych znát váš názor, zda také vidíte druhou čárku, nebo zda jsem si to vsugerovala, případně jaké jsou vaše zkušenosti s TT?
Mockrát děkuji za váš čas 🙂

Slabá 2. čárka na TT, vidíte ji také?
Strana
z4
nonacek
29. pro 2014

@thesun dr. Max,je nej👍

jahodarka
30. pro 2014

@katherinekatee vzdyt jsem ti to psala, ja pri prvnim tehu slaboucky duch az dlouho po limitu 4 dny po vynechane MS. Kazdy ma jinak vysokou hladinu hcg. Tady najdes tabulku jak hcg roste http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/prvni-...
Drzim palce a neboj, i kdyby to tenhle mesic nedopadlo, urcite se brzy zadari. 🙂
Ja jsem zarny priklad. Zitra jdu ke tretimu a poslednimu porodu. 🙂

katherinekatee
autor
30. pro 2014

@jahodarka Držime ti palce !

jahodarka
30. pro 2014

@katherinekatee diky! Ja tobe taky! 😵

ursa
3. led 2015

Nezavrhujte značku nějakého testu protože ukázal ducha a pak přišla mrcha. Spíš než o selhání testu bych mluvila o tom, že došlo k oplodnění, ale zárodek se neuchytil nebo byl vadný. Stává se běžně, co jsem tak četla statistiky.

magda82
5. led 2015

holky můžu mít dotaz vidíte na mém něco ? dělala jsem ho dnes ráno a jsem 9DPO

majkylove
5. led 2015

@magda82 něco se tam rýsuje,koupila bych dr.maxe a testla za dva dny 😉

magda82
5. led 2015

mám ještě tento jeden a pak mamatest, tak uvidím, nikdy mi duchy nedělal, pokud jsem byla těhotná tak byl pozitivní když ne tak byl negativní, nikdy žádný duch

morgaine
5. led 2015

Vidím blbě,ale vidím 😎
Testuješ moc brzy,počkej. 🙂

ejmisek
5. led 2015

@magda82 vidím tam dušíka, držím pěstí at sílí 🙂

magda82
5. led 2015

@morgaine já vím 😀 😀 😀 nedalo mi to, měla jsem takové divné tušení další budu dělat ve středu

magda82
5. led 2015

@ejmisek díky doufám

barusak1
5. led 2015

Měla jsem vždycky mamatest a bez problémům. držím palce ... ať se tam ta druhá čárka objeví

marmik2
5. led 2015

je tam a je-li vše OK, tak ve středu bude výraznější. Nejdůležitější je ten pocit. To znám. Máme tři děti a ten pocit, že "je tam" 4x nezklamal 😉 Držím pěsti!!! (a trošičku i závidím. ja už čúrat na papírek nebudu... Teda doufám. Tři zlatíčka stačí 😅

morgaine
5. led 2015

No,držím palce,vypadá to nadějně 😵

nowe
6. led 2015

@magda82 neco tam vidim, pockej a testni znovu.drziiiim palecky 🙂

cuciii
6. led 2015

takového ducha jsem taky měla, tak zkus dva dny počkat a udělat znovu, měl by být už vidět lépe. A nikam nespěchej, na gynekologii stejně nic neuvidí jen podle krve .. píšu z vlastní zkušenosti .. po prvním pozitivním tt jsem pelášila k doktorovi a 4tt jsem o to přišla.. Držím pěsti !

belleelle
7. led 2015

Toto berete jako pozitivní test? 😉
Stále kojím, ještě jsem neměla MS. To by snad ani nebylo možné. 😕

lin18
7. led 2015

@belleelle Ahoj tohle jsem měla den před očekávanou MS, dnes už jsem 9tt 🙂. Ale nevím jestli to u tebe nemůže hormonama, pokud ještě kojíš a nenastartovala ti MS

belleelle
7. led 2015

@lin18 no, mám nutkání si udělat clearblue digital... ale tohle není možné. nedělala jsem si ho jen tak, divné pocity v podbřišku, lehké zašpinění.

lin18
7. led 2015

@belleelle zkus opakovat po nekolika dnech a uvidis

katherinekatee
autor
7. led 2015

Tak mohu potvrdit,že dělá falešne duchy ... Bohužel ale i dr. Max

sin
19. črc 2015

No ja mam uz asi tyzden duchov a ruzove ciarky na mamateste, robila som si aj pepino aj tam som mala slabu ruzovu ciarku a tehotna nie som....pri prvom tehotenstve som si objednala testy z netu a taketo problemy neboli. Takze ja uz kupujem len tam...

radapokec
19. črc 2015

@magda82 podle me to je negativní, mpozitivni je jasné viditelný pruh

radapokec
19. črc 2015

@katherinekatee podle me jasné negativni

mimi1004
19. črc 2015

@belleelle Já tam čárku vidím. Nevím, na kolik to je nebo není ovlivněno kojením, ale kojení NENÍ antikoncepce a menstruace je ukončení ovulačního cyklu. Tzn. že nejdříve musí dojít k ovulaci a až pak, když nedojde k oplodnění, přijde menstruace. Tím chci říct, že klidně být zase těhu můžeš. Ale jak píšou holky, může jít jen o falešný poplach... 🙂

pusolamy
19. črc 2015

muzu se zeptat který test je citlivejsi? 10 nebo 25?

belleelle
21. črc 2015

@pusolamy 10
@mimi1004
Je to falesnice, opravdu nebudu rodit v záři. Vím, ze si chtela pomoct, ale tvé informace nejsou pravdive. Ovulacni cyklus-během nej probíha ovulace (ktere z důvodu zvýšené hladiny prolaktinu a nedostatku thyroidalnich hormonu v te dobe ani nemohla nastat), menstruační cyklus-menstruace je prvni fáze. Pak ma jeste 3. Oba cykly mohou byt bez sebe za určitých okolnosti, ale zpravidla bývá menstruační osamocen. Coz vlastně neni take az tak pravda, protože v ženském tele probíhají i jiné cykly, napr. vaginální. Výborne informace jsou v učebnicích fyziologie a patologické fyziologie.

nonnni
21. črc 2015

@pusolamy 10, zachycuje (teoreticky) jiz od 10 jednotek hcg v moci....

anetpierowska
21. črc 2015

Moje sestra otehotnela i pri kojeni i kdyz menstruaci vubec nemela. Muze to byt tehotenstvi, ale take falesne. Udelej si test za dalsi 2dny.

Strana
z4