Slabá čárka na těhotenském testu: Může to být těhotenství?
Ahoj ženy, ráda bych se zeptala, zda je na testu opravdu něco slabounkého vidět, nebo bláznim?! Jsem 10dpo a v noci jsem měla prostě strašně silný sen, že jsem těhotná. Udělala jsem si test (ale až odpoledne, protože jsem si pořád říkala, že je prostě ještě brzy, ale nakonec jsem nevydržela) a trochu mě překvapilo, že tam něco slabého vidět je.. Je? 🤔 Vím, že je teoreticky ještě brzy... Ale když už jsem do té sklenky tak nedočkavě načurala a test udělala... Teď na to intenzivně myslím, že to potřebuju probrat. Sdílet. Nechci s rodinou či přáteli, ráda bych se vyhnula těm otázkám a manželovi nechci říkat nic předem, protože by miminko moc chtěl, možná by případné zklamání prožíval hůř, jak já. Na první miminko jsme se napracovali skoro rok a půl a že jsem v tom se mi potvrdilo až když jsem byla ve 4.tt. Tak by mi asi hlava nepobrala, kdyby to druhé vyšlo napodruhé (od nového roku jsme si řekli, že to zkusíme) a čárka by navíc byla vidět už 3 dny před očekávanou ms. 🙏 Díky moc za odpovědi, i kdybyste mi napsaly, že jsem fantazírovala a vidím i trávu růst. 😅 Jasně, zkusím za dva dny znovu. Ale zítra budu nedočkavá a já mám malou zásobu testů (jsem v karanténě). Tak díky za diskuzi, snad mi to pomůže přečkat těch pár dní do ms nebo dalšího nedočkavého testu.

@clairet @rebe
Je to tak, mudr rikala, ze to bude lepsi, ze to uz bude bit i srdicko a vse bude i lepe videt. Tak snad. A ano, vychazi to, ze bych mela byt v tom 8.tt..
Tak se vám pak ozvu. A všem moc děkuji, že jste se do diskuze zapojili a že jste fandili a prožívali to se mnou.
Jste super. Byl to takový týden plný překvapení a teď mě čeká vlastně čekání.. 🙈😅 ale těším se. 🤗
Jeste jednou tedy diky 🍀🍀🍀❤️
@clairet
Ahoj.. dneska jsem měla nějaký fofr. 🙈 Tak píši až teď, kdy jsem se konečně zastavila. Ano! U mudr všechno v pořádku. Jsem teď 7+4, srdíčko tluče jak má a plod se zdá být takový, jaký v této fázi být má..🤩❤️ jsem šťastná! I když už jsem to jednou zažila, stejně mě to dojalo..❤️ za 14 dní jdu znovu na kontrolu, kdy mi vystaví tehu kartu a za dalších 14 dní, tedy za měsíc mě čeká první velký screening.
A jak to vypadá u vás? 🍀 Probíhá "snažení"?
Ještě jednou děkuji, že se ptáš. Úplně mě to zahřálo na duši. ❤️
Náš plůdek 🥰
@keckac Ahoj, tak to je super zpráva, že je vše jak má být 👍❤️ My pokračujeme ve snažení a já se snažím hlavně nestresovat. Pro lepší pocit, že pro to něco dělám jsem přidala nějaké vitamíny. Teď jsem 10 DPO, tak čekám 🙃 Užívej těhotenství, ať je nadéle vše ok a ať jste celá rodina společně spokojená, šťastná a hlavně zdravá 🍀
@clairet
Moc a moc držím pěsti! 🍀✊🍀✊🍀✊ A budu očekávat zprávu ❤️.
I když je to náročné, sama to poznám z prvního snažení, tak je opravdu nejlepší, dělat cokoliv, jen aby se člověk zabavil, nemyslel moc na to a tak se stresoval co nejméně. Ale vím, že člověk se prostě stresuje, kór v tom období, kdy očekává jestli bude v tom, nebo přijde ms. No, a čím déle to trvá, tím je ten stres prostě vyšší. 🙈 Určitě vitamíny a doplňky stravy rozhodně nic nezkazís. 🙏🤗
Jinak moc děkuji, také tobě a tvé rodině přeji jen zdraví, spokojenost a hodně radostných chvil. 🥳🥰
No, a mě začíná přepadat silné nechutenství a je mi často blivno 🤢🙈 tak snad se to brzy srovná. 💪😅

@keckac Takhle je to lepší, věř mi, kdybys šla dřív, musela bys pak nejspíš o to déle čekat na další kontrolu, jestli bije srdíčko. Takhle už to bude jasné.