Slabý duch na testu, co myslíte?
Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.

Tak jsem zvedava co zitra objevime 😉
@alice777888 no ja jsem taky zvedava udelej si ho rano 🙂ted resim bile z prsa:(
Ja to mela taky, kvuli blby antikoncepci, mela jsem vyssi prolaktin a proto vodomlecnej vytok z prsou. Bolely me a trocgu z nich sel ten vytok, ale prestalo to ....
Ja antikoncepci neberu mam to poprve
@alice777888 ahoj tak jak si dopadla?🙂
zdravim vas holky muzu se pridat do diskuze mam podobny problem taky sem mela na testu slabeho ducha prsa mam hodne citlive a rozmyslam jestli si ho udelat jeste jednu nebo pockat ms mam dostat zitra
vidím ho tam!
Já bych těm testům už nevěřila, zaslechla jsem někde ve zprávách, že se někde prodávaly testy co vycházejí falešně pozitivně, jen nevím kde to bylo. Raději bych zašla na krev, ta bude jistější 🙂. držím palce všem snažilkám.
Nerada kazím naděje a byla bych moc ráda abych se pletla,ale mě tenhle mamatest udělal už i větší duchy a nic z toho nebylo... Takovéhleho ducha udělá i cysta...což by možná vysvětlovalo, že ti "něco" teče z prsa. Na začátku těhotenství určitě nic nevytéká....
Jsem z toho zmatena bricho porad boli a ted ty prsa,myslite kdybych byla v tom a test jen delal duchu ze to doktor pozna?
Asi zajdu do Doktora
Svlocko, rano jsem si zasla na krev ... Hcg mam 56,7 .... A na testu silnejsi duch, snazim se dovolat na gyndu ale nikdo mi to tam nebere a dovolenou psanou nemaji.nicemu neverim dokud mi to doktor nepotvrdi...
@alice777888 kam se chodi na krev?kde ti ji vemou?hcg 56,7to je dost?to znamena co?
@alice777888 na gynde ti stejně zatím nic neřeknou. Na utz jde něco málo vidět až když je hcg minimálně tisíc.
Doktor si tě při této hodnotě pozve určitě nejdříve za dva týdny. Nebo později. Já bych si byt tebou zašla v pondělí zase na krev a když bude hcg nad dvě stovky, začala bych se radovat. Klidně může byt už 500, je strašne individuální ten růst. Ale aby to bylo v pořádku, měla bys mít v pondělí nad dvě stovky. Držím pěsti.
@svlocka znamená to začínající tehu. Hodnota nad 25 se bere jako pozitivní. Záleží také na tom, kolikátý den cyklu jsi.
Krev se většinou bere v nemocnici, jako samoplátce. Mě poslali nejdřív na pokladnu to zaplatit a pak na biochemické oddělení, nebo prostě tam kde provádí odběry.
Ten doktor to pozna kdy?az prijde vysledek?
@alice777888 kolikaty den cyklu jsi ty?

@alice777888 no picha me porad,test se chystam zitra udelat a taky jsem zpozorovala ze mi z prsa vyteka bile tak nevim uz to nechapu🙂