icon

Slabý duch na testu, co myslíte?

svlocka
25. srp 2014

Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.

Slabý duch na testu, co myslíte?
Strana
z6
svlocka
autor
27. srp 2014

@alice777888 no picha me porad,test se chystam zitra udelat a taky jsem zpozorovala ze mi z prsa vyteka bile tak nevim uz to nechapu🙂

sykorkaa
27. srp 2014

@svlocka promin,ale nic tam nevidím.

alice777888
27. srp 2014

Tak jsem zvedava co zitra objevime 😉

svlocka
autor
27. srp 2014

@alice777888 no ja jsem taky zvedava udelej si ho rano 🙂ted resim bile z prsa:(

alice777888
27. srp 2014

Ja to mela taky, kvuli blby antikoncepci, mela jsem vyssi prolaktin a proto vodomlecnej vytok z prsou. Bolely me a trocgu z nich sel ten vytok, ale prestalo to ....

svlocka
autor
27. srp 2014

Ja antikoncepci neberu mam to poprve

svlocka
autor
28. srp 2014

@alice777888 ahoj tak jak si dopadla?🙂

lesankova
28. srp 2014

zdravim vas holky muzu se pridat do diskuze mam podobny problem taky sem mela na testu slabeho ducha prsa mam hodne citlive a rozmyslam jestli si ho udelat jeste jednu nebo pockat ms mam dostat zitra

svlocka
autor
28. srp 2014

Dnes rano,zase duch.co myslite stejny jak na prvni fotce je trosku vic videt nez na te prvni?

lencak80
28. srp 2014

vidím ho tam!

lencak80
28. srp 2014

@svlocka a jak to máš s tím cykle, kolikátý DC jsi? ty jsi psala, že jsi měla divnou MS, že? moc tomu nerozumím, ale asi bych zašla za DR nbo si nechala vzít krev, protože nás tady ti duchové jen straší 😉

jetynka
28. srp 2014

Já bych těm testům už nevěřila, zaslechla jsem někde ve zprávách, že se někde prodávaly testy co vycházejí falešně pozitivně, jen nevím kde to bylo. Raději bych zašla na krev, ta bude jistější 🙂. držím palce všem snažilkám.

dandiela
28. srp 2014

Nerada kazím naděje a byla bych moc ráda abych se pletla,ale mě tenhle mamatest udělal už i větší duchy a nic z toho nebylo... Takovéhleho ducha udělá i cysta...což by možná vysvětlovalo, že ti "něco" teče z prsa. Na začátku těhotenství určitě nic nevytéká....

svlocka
autor
28. srp 2014

Jsem z toho zmatena bricho porad boli a ted ty prsa,myslite kdybych byla v tom a test jen delal duchu ze to doktor pozna?

jetynka
28. srp 2014

@svlocka důležité je i který den cyklu jsi, to co pociťuješ může být i premenstruační syndrom. samozřejmě bych ti přála mimi, test ti moc neukáže, spíš udělá zmatky a pak budeš nervozní a přivoláš si těhu příznaky aniž bys chtěla.

svlocka
autor
28. srp 2014

Asi zajdu do Doktora

jetynka
28. srp 2014

@svlocka zajdi za to nic nedáš, držím palce 🙂

alice777888
28. srp 2014

Svlocko, rano jsem si zasla na krev ... Hcg mam 56,7 .... A na testu silnejsi duch, snazim se dovolat na gyndu ale nikdo mi to tam nebere a dovolenou psanou nemaji.nicemu neverim dokud mi to doktor nepotvrdi...

svlocka
autor
28. srp 2014

@alice777888 kam se chodi na krev?kde ti ji vemou?hcg 56,7to je dost?to znamena co?

78marcela
28. srp 2014

@alice777888 na gynde ti stejně zatím nic neřeknou. Na utz jde něco málo vidět až když je hcg minimálně tisíc.
Doktor si tě při této hodnotě pozve určitě nejdříve za dva týdny. Nebo později. Já bych si byt tebou zašla v pondělí zase na krev a když bude hcg nad dvě stovky, začala bych se radovat. Klidně může byt už 500, je strašne individuální ten růst. Ale aby to bylo v pořádku, měla bys mít v pondělí nad dvě stovky. Držím pěsti.

78marcela
28. srp 2014

@svlocka znamená to začínající tehu. Hodnota nad 25 se bere jako pozitivní. Záleží také na tom, kolikátý den cyklu jsi.
Krev se většinou bere v nemocnici, jako samoplátce. Mě poslali nejdřív na pokladnu to zaplatit a pak na biochemické oddělení, nebo prostě tam kde provádí odběry.

svlocka
autor
28. srp 2014

Ten doktor to pozna kdy?az prijde vysledek?

svlocka
autor
28. srp 2014

@78marcela aha takze muzu si zajit do nemocnice a tam ti odber udelaji?a nemusis mit od doktora papir?kolik to stoji?

svlocka
autor
28. srp 2014

@svlocka je mi to blbe se ptat ten ciklus se bere od Ms?

svlocka
autor
28. srp 2014

@alice777888 kolikaty den cyklu jsi ty?

78marcela
28. srp 2014

@svlocka
Ano, v nemocnici ti odběr udělají. Žádánku od doktora nepotřebuješ jako samoplátce. U nás to stojí 238kč a výsledek jsem věděla za hodinu. Cyklus se počítá od prvního dne ms.

svlocka
autor
28. srp 2014

@78marcela jsem cyk.39.na gynde nic nevidel,ted mam bily vytok hlen uz nevim co si pomyslet asi si to moje telo hraje🙂precti si moje dizkuze a rekni mi tvuj nazor.a co jim mam rict?ze chci odber krve

svlocka
autor
28. srp 2014

@78marcela pokud jsem dobre pocitala pocitala jsem od minulych MS az do ted.

78marcela
28. srp 2014

@svlocka tady na té druhé už něco jde vidět. Holka, já nevím. Něco tam je, ale asi bych si zašla na tu krev ob dva dny a uvidíš. Nebo prostě zase za dva tři dny si udělej test a uvidíš jestli tam už bude hezká čárka.

svlocka
autor
28. srp 2014

@78marcela oka diky do kolika se bere krev?v nemocnici,

Strana
z6