Slabý duch na testu, co myslíte?
Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.

ahojky holky, na UTZ nebylo zatím samozřejmě nic vidět, ale poslal mě zase na krev (se žádankou takže nebudu už nic platit), poslední MS jsem měla 27.7. a jsem 33 den cyklu (bere se od prvního dne MS) ... ten odběr ti udělají v jakýkoliv laborce kde berou krev, aspon tady to tak máme, platila jsem taky cca 230 Kč a za hoďku měla výsledek 🙂
Mi taky nic nevidel a jsem 39 cyklu sami dusi 🙂bily hlen vytok dnes,jde o ovu?
Ahoj myslite ze se z oci da zjistit vse?i to jestli jsi tehodna?:D
@alice777888 ahoj tak jak si dopadla🙂
@alice777888 a kdy pujdeš zase na krev?
Tak vcera hcg 56,7 a dnes jsem byla na krvi od gynekologa a hcg 91, volala jsem si, takze tehotna jsem, ale uplny zacatek (tipuju 17 DPO ), pozval me na dalsi ultrazvuk ve ctvrtek, jestli uz bude neco videt 🙂
Ale porad spinim hnede a boli bricho:(
@alice777888 tak ti gratuluji, hezky to vyskočilo, tak jsme na tom možná stejně. Já jsem měla teď hcg 122 včera, mě to roste pomalu, ale věřím že to bude v pořádku a budeme rodit skoro spolu.
78marcela jé no tak to je super, aspoň se spolu můžeme dělit o dojmy a poznatky 🙂 Doufám že vše bude ok a ve čtvrtek se ukáže už něco na UTZ ....kdypak ty jdeš na gyndu?
@svlocka ja sem mela prvni den spineni ja si to ted anejak moc uz nepamamtuu ale kdyze se kouknes do nasi skupiny nebo forim jak se tomi ruika nevim MOHU BYT TEHOTNA ??? tak tam je vse se tam prave radime o ovu a tak jinak https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/mohu-byt-tehotna-2/ jinak semto mela jak ty prvni den skoro nic fakt malinko drhy taky nicmoc spis tmava krev takova vodnata i po dalsi dny no des jinak dnes jsem 18 DC a asi ze blixi ovu tak testuju jak o zavod
@alice777888 když tak vždycky dej pod mým příspěvkem odpovědět aby se mi ukázalo upozornění od tebe, jinak to můžu přehlédnout.
Já jsem ale po IVF a hcg jak jsem psala je nízké. Takže moc doufám že to vyjde. Na utz jsem objednána 12.9. Zatím by nic moc asi neviděli. Max gestacni vacek, mě si pozvali až za dva týdny na srdíčko aby už bylo vidět. Doufám že to vyjde.
@78marcela .... určitě držím pěsti ať je vše v pořádku, pak dej hned vědět, jak jsi dopadla, vidím jaký to je boj a že jsou pak lidi co si neváží štěstí :-/ To čekání je vždycky nejhorší :-/
@alice777888 to teda je boj. Mám za sebou už pět pokusů. Ze třetího to bylo také podobně. Pozitivní testy ale hcg rostlo pomalu, spinila jsem a nakonec to zamlklo. Teď je hcg stále nízké, ale roste zatím v normě, sice pomalu ale přece. Žádné spineni, tak doufám že to vybojujeme. Kéž by. Už bych si to myslím zasloužila.
@alice777888 v pondělí si opět zajdu na krev. Mělo by tam byt ideálně 400, když bude 300., bude taky dobře. Chodím obden, jsem celá modrá, beru léky na redení krve a jsem sama modřína.
Dnešní ranní test mě potěšil zase silnější čárkou nežvčera.
@78marcela já jdu teď až ve čtvrtek na ten UTZ, tak to jsem zvědava jakou budeš mít hodnotu, držím pěsti ať roste !!! chodíš sama jako samoplátce? nebo máš žádanky?
já dneska ráno taky silnější čárka..... ty léky na ředění krve máš preventivně nebo kvůli nějaké vadě krve? Já mam leydeckou mutaci v heterozygotní formě, takže mě v těhotenství čekají injekce na ředění krve :-/
@78marcela určitě si to zasloužíš !!!! Přijde mi, že je to čím dál složitější v dnešní době otěhotnět. Mám kamarádku se stejnýmu problémy, stále bojujou, už 5 let :-/ Ještě jednou držím pěsti !!! 🙂
@alice777888 my jsme v centru taky už od roku 2010. Taky jsem si dnes dělala zase test. Přijde mi že máš už teď čárku tmavší jak já. To ti hcg hezky roste, to je fajn. A jaké máš testy?
@alice777888 i když se teď ale dívám, tak jsme na tom možná na den stejně, kolikatého jsi měla poslední ms? Já 28.7.
já 27.7. 😀 ale mám cyklus 31 dní, teď mě přijde že to je hezky vidět, předtím to bylo město duchů (ale vidět byli bez jakýkoliv natáčecích efektů) 😀
@78marcela
@alice777888 když se na to dívám tak ty čárky máme dnes asi stejné. Teď jsem to zkontrolovala. Tak mě to trochu uklidňuje. Já teda po tom transferu duchařila už od 22.8. A až teď to mám srovnatelné s tebou. Tak věřím že to dobře dopadne. Tak jsem zvědavá která z nás dřív porodi. Už máš vybraný jména? Na vás je to asi ještě brzy, vid. My už je máme vybrané dlouho.
budeš se divit, ale tipy máme ... Šimon a Sofie 😀 a vy?
@alice777888 já si pořád strašne přála holku Gabrielu. To jsem moc chtěla.. U kluků jsme byli navážkách- Martin, Marek , Michal. Teď poslední měsíc se mi hrozně líbí Viktor a holka Alena. Tak uvidíme, co to nakonec bude. Mě se líbí normální jména, ty moderní taky, ale tam mi vadí že jich je všude plno. Pracuju ve škole a ve školce a ve třídě tři Lucie a Terezy a Nikoly. Takže jsem spíše pro klasiku ale ne moc častou.
Manžel miluje film ŠImon a MAtouš tak byl hned pro Šimonka 😀 Myslím, že se to ještě párkrát změní než to u nás bude aktuální viď 😀 Budeme mít hooodně času na rozmyšlenou 🙂 Taky máte vybraná hezká jména ... můj taťka i brácha jsou Martinové 🙂 Viktor taky pěkný, né tak tradiční, zajímavější 🙂 (za mě)
@alice777888 to se mi právě na Viktorovi líbí, že není tak tradiční. Jenom se bojím, že si něco vyberu a pak těch jmen bude milión. Před čtyřmi lety jsme chtěli Tobiáše. To skoro nebylo. A teď jich je mraky. To už spíš těch Martinů je v dnešní generaci málo. I Marků. Ve školce nemám ani jednoho. Hodně se mi taky líbí Kryštof. Ale toho má teď kolegyně. Vybrali si ho jako první a čím dal víc se mi to líbí. Ale ten Viki teď docela vede. I když Viktorku bych moc nechtěla. Viktorie je hezké, ale Viktorka už ne. Taky to ještě mockrát budeme měnit.

Takze pokracuji bolest bricha trva,ted uz mi zacina tect i z druheho prsa a udelalo se mi pod prsa nad zebrem hnedy flek kolecko asi pigmet a zvysena teplota jak pod pazi tak dole,asi jsem zvlastni clovek ale to co se deje na sobe pozoruji poprve:(