icon

Slabý duch na testu, co myslíte?

svlocka
25. srp 2014

Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.

Slabý duch na testu, co myslíte?
Strana
z6
78marcela
31. srp 2014

@alice777888 hele a cítíš něco ? Já slabší bolesti v podbřišku, jako na ms, denně. Ale jen mírné. A včera jsem už měla žaludek jak na vodě. Dnes nic, dnes pohoda. Jak jsi na tom ty ?

svlocka
autor
31. srp 2014

Souvisi bolesti v podbrisku i s plodnymi dny a ovu?dnes mjm cyklus 14.

lencak80
31. srp 2014

@svlocka ano souvisí, mě při plodných dnech hodně bolí podbřišek, je citlivý... to vždy poznám, že už jsou plodné dny a není to nachlazení, jak jsem si dříve myslela... 🙂

volcomstonka1993
31. srp 2014

Ahojky, shanim nejake on line chaty pro budouci maminky, ale zatim se mi nedari, všude jsou diskuzni fora, a ty maminky odepišou buh vi kdy, nebo to jsou starši prispevky.. jsem prvorodička v 21+4 tt 🙂 byla bych moc rada, kdybych si s nejakou budouci maminkou mohla dopisovat piste mi do zprav prosim dekuji 🙂

svlocka
autor
1. zář 2014

Ahojky delala jsem si ovu test a dalnice🙂myslite ze uz to prijde?🙂

svlocka
autor
1. zář 2014

Dost intenzivne me boli podbrisek,a mam hlen pruhledny.

78marcela
1. zář 2014

@alice777888 tramtadadáááá HCG dneska je 435,4, jde to nahoru a já jsem štastná, jakej udělal ten můj malej vikouš krásnej skok, já jsem štatsná, takhle daleko jsem se ještě nedostala, já už věřím, že JSEM TĚHOTNÁÁÁÁÁÁ

evly
1. zář 2014

@volcomstonka1993 si najdi skupinku se stejným měsícem porodu, v takových diskuzích to většinou žije a píše se pořád o něčem. Já byla v červencovkách 2013 a píšeme si tam pořád 😉

volcomstonka1993
1. zář 2014

jo, tak o to se snažim 😝 ale beznadejne, bud to jsou stary prispevky, nebo odepisujou jednou za rok 😀 navic, ja se v tehlech strankach (jelikož tu jsem kratce) ješte neorientuju 😒

evly
1. zář 2014

@volcomstonka1993 nemyslím fórum, zkus fotoblogy a vlevo bys měla vidět skupiny-seznam skupin, je tam těhotenství a podskupinky, tak buď klasickou skupinku těhotné nebo pak možná s podobným termínem,jestli tam je.

alice777888
1. zář 2014

@78marcela ahojky, jj takový píchání nebo tupá bolest v podbřišku, taky každý den, .... a mám tak většinou půl dne pocit, jako když Ti je blbě z hladu, ikdyž jsem najedená 🙂 Na zvracení mi není, jen tak divně 😀

alice777888
1. zář 2014

@78marcela no to je super to hcg !!!!!! šikulky jste oba dva !!! a nechala jsi si ho změřit sama nebo na žádanku, taky by mě zajímalo jak jsem na tom, ale čárky na testech sílí, tak by mělo i hcgčko růst viď 🙂

78marcela
1. zář 2014

@alice777888 přesně, když sílí čárky, tak je to v pohodě. Já šla dnes sama, na svoje uklidnění, jak to od pátku vyskočilo, takže jsem ted klidná, dám si ještě orientačně pár testů ale už ne tak šíleně jak doted a doufám, že se dočkám příští pátek srdíčka.

maky_s
1. zář 2014

Ahojky,co myslíte? 🙂 🙂 Můžu se radovat?

evly
1. zář 2014

@78marcela a můžu se zeptat, kolik to stojí,přibližně? Taky jsem nad tím přemýšlela, laborka je kousek a než mě objednají na gyndu to potrvá

evly
1. zář 2014

@maky_s určitě, krásné čárky, tiše gratuluju a ať se hezky prcek zabydluje a roste 😉

78marcela
1. zář 2014

@evly myslíš změřit hcg jako samoplátce? U nás v nemocnici 238,- Kč. Ale jestli to je všude stejné, to nemám tušení...

78marcela
1. zář 2014

@maky_s vypadá to dobře...

evly
1. zář 2014

@78marcela díky, myslela jsem si kolem 200,- nic, mám nové testíky, ráno zkusím a uvidím

maky_s
1. zář 2014

@evly děkuju 🙂 🙂

mojeuzivatelskejmeno
1. zář 2014

Ahoj holky, nevadí, když přidám i svůj test? Týden mě již bolí prsa, jsem unavená a mám nafouklé břicho. Ráno jsem si dělala test, ale MS bych měla dostat asi až tak za 4 dny. Nevím přesně, jelikož mám mít teprve první MS po vysazení antikoncepce. Já na světle ducha vidím, ale nevím, zda to spíš nejsou nějaké mé vidiny. Díky za názory.

luciebx
1. zář 2014

@svlocka ale toto neni dalnice... aby se ovu test povazoval za pozitivni musi byt stejne silna nebo silnejsi carka nez kontrolni.. toto neni..

luciebx
1. zář 2014

@mojeuzivatelskejmeno duchacek jde videt.. no uvidis co z toho bude dal. 😵

sulemina
1. zář 2014

nic podle mne, bílo

78marcela
1. zář 2014

@mojeuzivatelskejmeno já tam teda nic nevidím, ale důležité abys viděla ty. Na svých prvních testech jsem viděla čárku taky jenom já, ale na fotkach nic vidět nebylo. Holt musis počkat jestli to bude silnější.

mojeuzivatelskejmeno
1. zář 2014

@luciebx
@78marcela Děkuji holky, zkusím to třeba za ty 4 dny, kdy bych měla mít MS.

svlocka
autor
2. zář 2014

@luciebx ahoj tak jsem si test ovu delala dnes,co myslis stejny s tim prvnim nebo toto je silnejsi🙂diky za nazor🙂

maky_s
2. zář 2014

@mojeuzivatelskejmeno Já taky nic nevidím, ale vím, že foťák to občas neumí vyfotit tak dobře.. 😉 ještě vydrž, mě se nic 4 dny před ms neobjevilo a v den očekávaný ms tam byla slabá čárka.. 🙂 Držím palečky..

mojeuzivatelskejmeno
2. zář 2014

@maky_s Vcera jsem test ukazala manzelovi a ten carku videl. Tak uvidime 🙂

maky_s
2. zář 2014

@mojeuzivatelskejmeno tak to je fajn!! 😉 taky to prohlížíme s manželem.. já jdu 10.9. na gyndu, tak doufám, že mi to doktor potvrdí..a kdyby jsi chtěla vědět dřív, tak se to dá zjistit brzy z krve 🙂 to čekání je strašný viď? 😉

Strana
z6