Slabý duch na testu, co myslíte?
Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.

@mojeuzivatelskejmeno to jsem si taky říkala a musím říct, že jsem si už připadala jako psycho 🙂 a říkala jsem si, že jestli nejsem těhotná, tak jsem fakt švihlá..no, já mám to samé..ale štítnou žlázu..k doktorce ale není možný se dovolat, má obsazeno nebo to nebere, tak zítra musím osobně..
Ahoj holky jsem 20Dc a 4DPO spinim tmave hnede,co to muze byt?poradi nekdo 🙂
No holky prave se to strida,vcera hnede pak k veceru bile,ale na kalhotkach furt spinave ted 5DPO.tak nevim :(
Ahoj holky asi to tu nepatri ale zkusim mela jsem styk minuly patek pak pondeli a ovu mela byt v utery netestovala jsem nemeli ovu testy pak styk ve ctvrtek.a dnes jsem si delala ovu test davam foto je uz slabsi melo by byt ne?v utery a ve ctvrtek bily hlen,a dost me boli v podbrisku hlavne vecer.diky za nazory.🙂
@pavka.exit Ahojky, když si to natočím tak tam dušíka vidím, zkus testovat s ranní močí obden. Přeji hodně štěstí 🙂
@pavka.exit já ho taky vidím,vypadá to dobře,pisni ráno 😉
@pavka.exit Tak to ju, taky jsem měla v odpoledních hodinách silnější čárku 🙂 Určitě písni, jak jsi dopadla a držím pěstí 😉
dekuju moc, holky, jsem plna emoci 😵 urcite dam vedet ♥
@pavka.exit Slaboulinký dušík tam je (pokud mě zrak neklame). Zkus dva dny počkat a testnout znovu 🙂
diky @hami94 😉 nazivo jsou zretelnejsi, jen jestli si ale neco nenamlouvam 😅
@pavka.exit Slabého dušika tam vidím,zkus testovat za dva dny odpol nebo ráno 🙂
Já vidíííím. Ať sílí. Hodně štěstí. 🙂
@pavka.exit
@pavka.exit je táááám!!! 🙂
@pavka.exit jaaaa chci takyyyyy,takovýý 😲 přeji ať sítí! ✌
ahojky určitě bych koupila testy od více vyrobcu ,ale co vím tak hormon který na test reaguje jestli je pozitivni nebo negativni má každa žena v těle jinak někomu to muže ukázat hned někomu později takkže jestli je tam slaboučky proužek muže to byt tim že ho maš min v sobě ,ale nevím jestli je to možne
nevím,ale mají se kupovat testy jedné značky. 😉
aha no vidíš tak jsem zas o chlup chytřejší 🙂 každopádně se tam něco rýsuje tak držím palce 🙂

@maky_s jo, je. A to jsem si po vysazeni rikala, ze to resit nijak nebudu 🙂. Ja to chci vedet kvuli lekum na astma, ktere bych v tehotenstvi brat nemela. Jinak jdu na gyndu i na alergologii koncem zari. Drzim palce, at Ti to dopadne 🙂