icon

Slabý duch na testu, co myslíte?

svlocka
25. srp 2014

Objevil se mi duch ale hodne slabi?myslite ze tam neco bude?diky za vase nazory.

Slabý duch na testu, co myslíte?
Strana
z6
mojeuzivatelskejmeno
2. zář 2014

@maky_s jo, je. A to jsem si po vysazeni rikala, ze to resit nijak nebudu 🙂. Ja to chci vedet kvuli lekum na astma, ktere bych v tehotenstvi brat nemela. Jinak jdu na gyndu i na alergologii koncem zari. Drzim palce, at Ti to dopadne 🙂

luciebx
2. zář 2014

@svlocka rekla bych ze je krapet silnejsi ale pozitiv asi jeste ne testuj tedtuj ovu se ti blizi

maky_s
2. zář 2014

@mojeuzivatelskejmeno to jsem si taky říkala a musím říct, že jsem si už připadala jako psycho 🙂 a říkala jsem si, že jestli nejsem těhotná, tak jsem fakt švihlá..no, já mám to samé..ale štítnou žlázu..k doktorce ale není možný se dovolat, má obsazeno nebo to nebere, tak zítra musím osobně..

bajule
3. zář 2014

@svlocka Jasná ovulka 🙂

svlocka
autor
6. zář 2014

Ahoj holky jsem 20Dc a 4DPO spinim tmave hnede,co to muze byt?poradi nekdo 🙂

lencak80
6. zář 2014

@svlocka to by mohlo být něco dobrého!

lencak80
6. zář 2014

@svlocka a pozitivního!!!

ejmisek
6. zář 2014

@svlocka že by předzvěst dobrých zpráv.. 🙂

svlocka
autor
7. zář 2014

No holky prave se to strida,vcera hnede pak k veceru bile,ale na kalhotkach furt spinave ted 5DPO.tak nevim :(

misaelka
2. říj 2014

baby je tam duch ci kanalik som 9.den po et

svlocka
autor
3. říj 2014

Ahoj holky asi to tu nepatri ale zkusim mela jsem styk minuly patek pak pondeli a ovu mela byt v utery netestovala jsem nemeli ovu testy pak styk ve ctvrtek.a dnes jsem si delala ovu test davam foto je uz slabsi melo by byt ne?v utery a ve ctvrtek bily hlen,a dost me boli v podbrisku hlavne vecer.diky za nazory.🙂

svlocka
autor
3. říj 2014
pavka.exit
16. lis 2014

Ahojky, prosim o nazor jinych oci, nez mych 🙂 Jsem 10 DPO a ted vecer jsem si udelala teh.test. Vidite tam ducha jako ja nebo si ho jen prikresluju? 😅
Dekuju 🙂

ejmisek
16. lis 2014

@pavka.exit Ahojky, když si to natočím tak tam dušíka vidím, zkus testovat s ranní močí obden. Přeji hodně štěstí 🙂

majkylove
16. lis 2014

@pavka.exit já ho taky vidím,vypadá to dobře,pisni ráno 😉

pavka.exit
16. lis 2014

@ejmisek ja mela vzdy silnejsi vecerni testy, proto ta zkouska dneska, ale dekuji, zkusim i rano 🙂 @majkylove dekuji, dam vedet 😵

ejmisek
16. lis 2014

@pavka.exit Tak to ju, taky jsem měla v odpoledních hodinách silnější čárku 🙂 Určitě písni, jak jsi dopadla a držím pěstí 😉

pavka.exit
16. lis 2014

dekuju moc, holky, jsem plna emoci 😵 urcite dam vedet ♥

pavka.exit
17. lis 2014

Ahoj holky, tak Vam nevim, asi jsem mela vidiny... 😔 Horni test je ze vcerejsiho vecera, spodni z dnesniho rana. Kdybych nemela ten vecerni pred sebou s jasnym duchem, neverila bych vcerejsi fotce...
Co myslite?

hami84
17. lis 2014

@pavka.exit Slaboulinký dušík tam je (pokud mě zrak neklame). Zkus dva dny počkat a testnout znovu 🙂

pavka.exit
17. lis 2014

diky @hami94 😉 nazivo jsou zretelnejsi, jen jestli si ale neco nenamlouvam 😅

ejmisek
17. lis 2014

@pavka.exit Slabého dušika tam vidím,zkus testovat za dva dny odpol nebo ráno 🙂

pavka.exit
17. lis 2014

Holky, jeste jsem testla dnes vecer, co myslite?

klaaaara
17. lis 2014

Já vidíííím. Ať sílí. Hodně štěstí. 🙂
@pavka.exit

majkylove
17. lis 2014

@pavka.exit je táááám!!! 🙂

nonacek
17. lis 2014

@pavka.exit jaaaa chci takyyyyy,takovýý 😲 přeji ať sítí! ✌

cernoskaa
17. lis 2014

ahojky určitě bych koupila testy od více vyrobcu ,ale co vím tak hormon který na test reaguje jestli je pozitivni nebo negativni má každa žena v těle jinak někomu to muže ukázat hned někomu později takkže jestli je tam slaboučky proužek muže to byt tim že ho maš min v sobě ,ale nevím jestli je to možne

nonacek
17. lis 2014

nevím,ale mají se kupovat testy jedné značky. 😉

pavka.exit
17. lis 2014

@klaaaaara @majkylove @nonacek dekuji holky ♥
tak jsem blejskla jeste vsechny (dnesni vecerni ten spodni) 😅

cernoskaa
17. lis 2014

aha no vidíš tak jsem zas o chlup chytřejší 🙂 každopádně se tam něco rýsuje tak držím palce 🙂

Strana
z6