icon

Snažíme se o miminko. Vyšlo to?

misicka03
28. dub 2020

Zdravím, omlouvám se, že zakládám další dizkusi. Ale v žádné jsem nenašla můj případ. Takže snažíme se o miminko mám nepravidelný cyklus sem tam nějaká cysta. Jsem teď 11DPO mám 2 dny do MS a bolí mě levý vaječník sem tam pichlavá bolest šimrá mě kolem pupku když si dřepnu začne mě píchat na tom levém vaječníku. Mám vlčí hlad a žízeň začalo mě bolet v kříži a mám vodový výtok sem tam se objeví bílý ale v malém množství na kalhotkách do toho únava bolest hlavy, ale nebolí mě vůbec prsa trpím na PMS a teď žádný špinění ani bolavá prsa. Je vždy špinění při nidaci? Omlouvám se za slohovku mám moc otázek 🙂. A tenhle měsíc jsem brala kapky gynex teď mám týden pauzu.

leniczka23
28. dub 2020

@misicka03 Hele tohle je bud a nebo proste. Kdyz jsme se snazili byl kazdy cyklus jiny..taky se mi dvakrat stalo ze jsem mela snad tisic priznaku a to co bylo obvykle se nedostavilo a stejne jsem rehu nebyla. U uhnizdeni nemusi byt spineni, dokonce si troufam rict, ze spis neni nez je. Pockala bych 2-3 dny a udelala klidne test. Pokud si ted 12dpo na testu by uz za par dni melo byt vudet. Drzim palce.

petulejan
28. dub 2020

A co chcete slyšet? Že jste těhotná? To vám řekne až test. Tyhle příznaky vnímáte více i díky snažení se o dítě. Nevím jak jiné,ale vlčí chutě jsem měla az v pokročilém stádiu,ne hned.

jjasmina
28. dub 2020

@misicka03 Tady ty příznaky jsem měla daleko později, výtok ve druhém trimestru, prsa mna nebolela a nidace, nu.měla jsem jen jednou růžový flek na intimce. Odpověď.vám dá stejně až test

sudylichozrout
28. dub 2020

@misicka03 Presne takovych dotazu jsou tu skutecne tisice, stacilo by skutecne jen chvilku hledat. Tehotna byt muzes a nemusis, to ti nikdo nerekne. Priznaky jsou ted spis vsugerovane.

nat
28. dub 2020

@misicka03 test a test a test,sakra to je takova potiz si ho udelat a pak sem psat??,Je to teh a nemusi byt ale mi to tu urcite nevime :_D

leymea
28. dub 2020

Ani u jednoho tehotenstvi jsem pri nidaci nezaspinila. Takze ne, nemusi. Zkus test 😉

astyna88
29. dub 2020

Pokud te boli levy vajecnik a vice pri pohybu a mas vodnaty vytok,tak upaluj na gyndu,protoze to muze byt cysta. Presne tak mi to pred pul rokem vysvetloval gyndar, kdyz mi ji nasel. Ta boleat do zad je z tekutiny,ktera drazdi okoli. Uvidis,treba to tak nebude,ale.kdyby ano,je nutne hlidat,aby se cysta treba neotocila kolem vajecniku, nepraskla apod.

misicka03
autor
29. dub 2020

@astyna88 z toho mám strach že zas ta cysta, ale když ji mám jsem nafoukla zhoršená pleť a křečovité bolesti které trvají i hodinu. Ale třeba máte pravdu.. Uvidím co bude zítra 🙂

koko123
3. kvě 2020

Měla jsem také štípání okolo pupku na levé straně. Dále jsem měla taky šílený hlad jedla jsem už ráno třeba v 7 hodin, jindy jsem jedla třeba až v 11.
A s bolestmi v prsou. Vůbec mě prsa nebolela tak jsem říkala no tak asi těhotná nejsem, všem prsa hrozně bolí. Jenže bolest přišla až ve 3 až 4 týdnu a to že byla bolest jako prase 😁
Teď začínám 11tt

misicka03
autor
3. kvě 2020

@koko123 jee aspoň jedna pozitivní zpráva 🙂 MS zatím nedošla tak čekám bojim se udělat i test po všech tech zklamání.

koko123
3. kvě 2020

@misicka03 mně test ukázal ducha den před MS. V dny MS mi testy silily