Som tehotná?
Co si mislite prosim vas ta druha ciarka tam neni jasna ale niecotam je

Prirodzene nemuzu muz je neplodni
@tremua1 jo takhle. No rozhodne bych počkala ty 3mesice. Může ti to zničit telo
Vsak o to nejde pockane aj 4 mesiace mne ide o to ze jak pojdem na odber vajicok tak mi povedia zase doslo prasknutiu vajickov ovulovala ste skvor
@tremua1 vy jste byla v car kvůli asistovane reprodukci, ale nic nevíte. Nevíte ani základy, jak tělo funguje. To jste se nezeptala lékařu, co a jak? Co co znamená, kde dělat test, kdy případně další kolo??? To jsou věci na které se mate ptát vy
Ja som nato isla prvi raz a ja nerozumiem niesom doktorka alebo kinekologicka
@tremua1 asi máte pocit, ze stimulace je jako léčba chřipky. Vysoké dávky hormonů, které si pichate nutí vaječníky produkovat nadměrné množství vajíček. Proto musí být pauzy, aby se s tím tělo dokázalo vyrovnat.
Doporučuji si podobné věci zjistit v CAR a ne lovit na internetu nesmyslné pozitivní tt 🤦🤦🤦🤦
Nesmiselne pozitivni testi nehladam ! A ja se budem informovat mojho lekara... Mam ist na test tento mesiac tak ze on mi povie... Vsetko okolo toho a to ze sa pitam co je natom vsak volakto us asi stimto presiel... A mozno by mi aj aj v niecom poradil
@tremua1 tak právě proto že jste šla poprvé měla jste se na vše zeptat ve vašem CAR
Ja som nevedela ze ovitreel opsahuje hcg
@tremua1 a doktor ti řekl že máš testovat 2dny po iui? Tomu neverim
Nie to len tak zo zvedavosti
@tremua1 jak by mohl být test pozitivní 2dny po iui? To ani není fyzicky možné. To jen tak ze zvědavosti byla hloupost
@tremua1 a co ti tedy lékař přesně řekl?
No vidis ze ti si to vedela a ja nie ale dakujem za odpoved
@tremua1 ale to jsou základy biologie. Kolik ti je let?
18
@nita1984 taky mám ten pocit
To je vaz nazor a to ja vam neberem

@tremua1 můžeš si zničit vaječníky úplně