Som tehotná?
Co si mislite prosim vas ta druha ciarka tam neni jasna ale niecotam je

Druhá čárka tam je
Gratuluji ...
Pozitivni
Hm no nevim lebo jenom vcera som bola na insiminaciu a tak zo zvedavosti sem si kupila test ..a toto mi ukazalo no nevim
@tremua1 a brala ste pred inseminaciou nejake lieky? Lebo napr pred IVF sa beru a preto sa moze testovat az po 10dnoch lebo tie lieky sposobuju pozitivne testy-napr.pregnyl. A mysliet je vybrane slovo takze "y" 👍
Brala som menopur a ovitrel
Ovitrell som mala stredu vecer o 10
@tremua1 tak to je zbytek ovitrelle. Ten se vstrebava az 10dni...
Přesně tak, je to ovitrelle. Test bude prokazatelný nejdříve 12. Den po ovitrelle.
@lussinka88 mě drží ovitrelle 12 dní. Je to individuální
Dostala som menstruraciu 14 aprila 15 som zacala brat glostibegit 5 dni som to brala potom som brala na siesti den menopur inekcije brala som to kazdi den dve ampulki dali mi aj medzi tim aj cetrotide na zastaveNie ovulavie isla som na punkciu piatok po zakroku mi povedali ze doslo prasnutu ovulovala som skvor tak mi spravili insiminaciu piatok o 10 rano a sobotu som spravila test tam mi ukazalo dve ciarki ale ta druha ciara bola slabucka zeni porad temi prosim vas
@tremua1 ja nechapu, nac se jeste ptas, kdyz uz ti tu holky odpovedely. NE, zatim tehotna nejsi. Nemuzes mit pozitivni tehotensky test den po inseminaci/klasickem sexu. Druha carka zpusobena lekem Ovitrille (bo jak se to pise, neuzivam to), ktery obsahuje hCG. Na tuto umelou hladinu tehotenskeho hormonu ti reaguje tvuj test.
Kapisto?
Je tam 🙂 přesně takovou čárku jsem měla před 36 týdny 😀
A viete mi prosimvas povedat pri vibere vajicok mi povrdali ze doslo k prasnutiu ze som ovulovala skvor preco to tak bolo preco mi praskli
@nita1984 asi zalezi na metabolismu. Podle pribalaku je to 10dni ale verim ze vydrzi dyl
@tremua1 protoze folikuly (tam kde dozravaji vajicka) dozraly driv. Tim ze ti pichli ovitrelle tak folikuly dozraly a praskly - doslo k ovulaci. Zrejme to bylo spatne naplanovany (u kazdy zeny je to individualni, kdy presne folikul praskne). Nejcasteji se to odhaduje podle velikosti nejvetsiho folikulu (cca kolem 22-25mm praskaji = dochazi k ovulaci), takze zalezi kolik merili pri tom kdy sis pichala ovitrelle na dozrani
@tremua1 no tak tohle je čárka po ovitrelle. Já měla pozitivní test ještě 12den po pichnuti. A pokud už ti praskly řekla bych že to bylo špatně nacasovane a praskly po pichnuti toho ovitrelle. Folikuly praskají od 22 do 25mm. A pokud jsou zralé a pichnes ovitrelle většinou dojde k ovulaci do 24 až 36hodin.
Hm dobre doslo skvorsie k ovulaciji preco tu us neviem embriologicka mi volala ze to jedno vajicko co visali zomna ze bolo nedozrede a nedobre a nemoze byt transfer lebo nemaju embrio. Spravili. Mi insiminaciu v piatok stredu som mala vecer o 10 hodine vecer ovitreel volaju ma na test ci som tehotna 11 tento mesiac mna to vislo 2000 evro vsetko som samoplaticka poistovna mi nehradila nic poistovnu nemam ale teras co ket nebudem tehotna ? Ja na ten transfer chcem ist !! Do frasa ale neni embrio lebo prasklo sproste folikuli zakolko tak zase mozem ist na odber vajicok ??? A prasknu mi zase !!!
@tremua1 bohužel, svět není fér. Nemůžeš jít na transfer, když není co transferovat. Můžeš si zaplatit darovaná embrya, tam máš transfer garantovaný. Jinak žádné garance nejsou. Všichni za to platíme nehorázně peněz a ne každé se zadařilo. Ani transfer není jistota. Já měla transfery 4, inseminace 4 a těhotná pořád nejsem. Cena se za chvíli přiblíží ke 100 000Kc, dva roky života a nic. .
@tremua1 zkus se zeptat zda ti neco nevrati, kdyz nedoslo k transferu ani k laboratornim metodam - casto se na to plati zaloha. Bohuzel vsechny vajicka nemuseji byt zrala, diky tomu ze to vsechno je “umele”. Ale nemusis se bat, k ovulaci doslo + ti udelali inseminaci, tzn. Ze mas velkou sanci otehotnet. Myslim ze je to lepsi nez kdyby jsi nemelazadnou sanci
Hm ket sa ta insiminacia nepodari kedi mozem ist na odber vajicok zas ?
Hmmm boze moj a ket zase budem stimulovat skvorsie
Bojim sa skvorsej ovulaci lebo teraz som to mala normalne mam fobiu
@tremua1 fobii z čeho? Máš ovulaci, teď to mas podpořené hormony, klidně se může stát, že otehotnis přirozeně

Myslím, že ano 🙂 Já jsem měla před týdnem, úplně stejného "ducha".. 🙂 A u doktora se to potvrdilo.. 🙂 Gratuluji !🌷