icon

Špinění místo MS, testy negativní. Máte zkušenost?

petruse66
26. lis 2014

Ahoj, určitě tu holky psaly něco dost podobného co jsem tak četla🙂 ale přeci jen. Pár dní před očekávanou ms jsem měla růžovo hnědý výtok (pouze jednou). Mívám to před ms, tak jsem si říkala, že přijde dřív, ale nic. Uběhlo 5 dní a začla jsem špinit růžově, další den o trochu víc, ale né jako moje normální ms. Pobolívám mě v podbříšku, mám těžká prsa a jsem unavená. To co mívám normálně před ms. Antikoncepci nepoužívám a s přítelem nepoužíváme ani kondomy, spíš si dáváme zatím tak nějak pozor. Dělala jsem si už 2 testy a byly negativní. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Samozrejmě zajdu k lékaři, ale nebude to hned. Díky moc holky 🙂

akmitaf
26. lis 2014

Ahoj tak ať to dopadne k vaší spokojenosti. Jaké jsi měla testy? Já teď měla mamtest a byla jsem z něj úplně ně větvi - 2 dny po vynechání MS jsem měla jen velice slabou čárku - viditelnou snad jen proti světlu a za dva dny jsem testovala znovu a test už byl úplně čistý. Tak jsem koupila jiné testy a ty ukazovali těhu. Takže pozor né každý test je kvalitní. To špinění pře MS by mohlo být hnízdění a slabší MS mají některé holky až do 5 měsíce. Zkus koupit jiný test a testovat znovu za pár dní .

petruse66
autor
26. lis 2014

díky za zprávu, měla sem dr.max ten je prý dobrý. Ale pokud se to nerozjede tak určitě budu zkoušet další a uvidím. Musim prostě čekat 🙂 dík

yukisek
27. lis 2014

Ahojky poradite mi. Vcera jsem to mela dostat ale už od pondeli slabe spinim vcera jsem spinila o neco vice a sem tam se objevi i svetle cervena krev ale je to jen tak na utreni nemam ani tampon ani vlozku jen intimku a tam je fakt jen mala kapicka. Vcera jsem si delala test ale byl negativni. Tak ja vubec nevim jinak ovu mela probehnout 14teho a v te dobe jsem s manzelem meli styk. Porad si rikam zda to mam brat jako normalni ms nebo ne :-/ Jinak ms mývam tak 3-4 dny nejdriv spinim ale pak se to rozhede a krev je fakt hodne tmava ale tohle je takove jine:-/

akmitaf
27. lis 2014

@yukisek no nevím my se snažili docela dlouho a jak si to člověk moc přeje občas jsem měla zpoždění a vždy doufala - no špinění jsem taky občas měla, ale bohužel se to vždy rozjelo. Myslím, že pokud by to bylo 1 nebo 2 dny a pak nic - kloní se to spíš k těhu, ale jinak si spíš myslím , že to dorazí

yelowangel
7. črc 2017

Zkusím obnovit diskuzi. 30. jsem měla dostat MS, začala jsem špinit, strašně slabě, to trvalo jen 2 dny. Normálně to tak mívám s tím že se to pak rozjede ale tentokrát třetí den už nic. Dnes jsem si dělala test a je negativní. Myslíte že to mohlo být uhnizďování a na test je ještě brzo? V pondělí se budu objednávat na gyndu, spíš mě jde o to jestli to mám nechat plavat nebo zkusit další test někdy v týdnu. Děkuji za názory.