icon

Špinění. Myslíte, že jsem těhotná?

miskasvobodova
31. led 2021

Ahoj holky, už 3 měsíce se pokoušíme o mimi. Poslední MS sem měla 24.12. Dělala sem si test 24.1.byla tam slaboučká čárka vidět, další den sem začala slabě špinit, špiním až do dnes, ale opravdu jen občas a slabě. Test sem si dělala včera a čárka byla vidět více. Myslíte že sem těhotná?

klokanka31
31. led 2021

@miskasvobodova Já to takhle měla a bylo to mimoděložní 😞

miskasvobodova
autor
31. led 2021

@klokanka31 a čárka ti taky sílila? Mě nic nebolí, sem hodně unavená a občas je mi špatně od žaludku, to sem měla i u prvního těhotenství.

miskasvobodova
autor
31. led 2021

@klokanka31 přikládám testy

ema90
31. led 2021

@miskasvobodova Pokud je mezi nimi tyden rozdil, tak to moc nevypada na prosperujici tehotenstvi, kdyz vezmu v uvahu i spineni.
Test by obden mel silit, u tebe to vypada, ze se hcg nezvysuje jak ma.
Pokud se nerozjede ms, tak si zajdi k lekari, vezme ti krev a uvidis co dal.
Hlavne z duvodu vylouceni mimodelozniho.

miskasvobodova
autor
31. led 2021

@klokanka31 jak vypadalo špinění u tebe? Já mám hnědé špinění, objeví se jen občas na toaletnim papíru, akorát při větším zatlačení na toaletě se objeví trošku krve. Ve čtvrtek se chystám k doktorovi, tak sem zvědavá.

miskasvobodova
autor
31. led 2021

@ema90 ten první test byl v neděli a ten druhý v pátek ráno. Já četla že plno holek mělo jen slabou čárku celé těhotenství, a těhotné byli. A plno dalších i špinilo začátek těhotenství, a všechno bylo v pořádku. Tak se ptám, sem zvědavá. K doktorovi jdu až ve čtvrtek.

ema90
31. led 2021

@miskasvobodova Tak stat se to muze, ale bohuzel pravdepodobnejsi a castejsi je to, ze to holt nevyjde, nez to, ze by zena mela po dobu tehotenstvi takto slabou carku.
Pokud se hcg zveda jak ma, tak sili i test.
Uvidis v ten ctvrtek, doktor ti vezme krev.

Spineni na zacatku tehotenstvi je celkem bezne, ale mit takto slabe carky na testu cele tehotenstvi ne.

Drzim palce 🍀
Urcite neni nic ztraceno ❤️

holkaokomodra
31. led 2021

@miskasvobodova drz se a dej vedet... ja spinim porad uz tri mesice a mimi ok, ale testy silnejsi byli uz v den vynechani....

miskasvobodova
autor
31. led 2021

@holkaokomodra děkuju. Spinila si taky hned po vynechání Ms?

mamio
31. led 2021

@miskasvobodova byla bych v klidu spíš,já taky spinila asi tři dny v době kdy jsem to měla dostat...i kámoška...

miskasvobodova
autor
31. led 2021

@mamio já spinim opravdu jen jemně, všimnu si toho jen na toaletnim papíře a to jen někdy.

jjasmina
31. led 2021

Pokud test sílí, naděje tam je, no uvidíš, nechala bych se za dva týdny zkontrolovat u dr, i kdyz čárka by měla být už dost silná no, těžko říct

klokanka31
31. led 2021

@miskasvobodova Jj, čárka sílila, že jsem pak měla krásnou dálnici. Já taky neměla vůbec žádné bolesti, jen jsem byla chvilkama unavenější a lidi mi říkali že jsem nějaká bledá. A špinění jsem měla taky hnědé, taky jen na otření, nic velkého. Pak mě to dokonce na pár dní přešlo, ale pak zase začalo, no a bylo to zlé 😞

holkaokomodra
31. led 2021

@miskasvobodova jj i jsem krvacela, byl tam hematom, tak snad to bude ok i u tebe

mamio
31. led 2021

@miskasvobodova no já to měla stejně.

miskasvobodova
autor
3. únor 2021

Ahoj Holky, tak MS se po 8 dnech dostavil, těhotenský test den před tím zeslábl. Byla sem na odběru krve a vyšla negativní. Máte některá podobnou zkušenost? Jak je možné že test byl pozitivni, ale krev nic neukázala?

verulinka27
2. bře 2021

Krásný den děvčata prosím o radu prošla jsem si biochemickým 2x a tedkom mám asi 5 dnů po MS a měla jsem slabě pozitivní test ale pokaždé co to zkusím je test jiný slabší nebo stejný 🙄 dekuju