Štípněte mě někdo, že se mi to jen nezdá!
Ahoj ženy,
nevím s kým se o to podělit, poradit, co si myslet - jestli mi jen nehrabe nebo mám začít šílet...
Nikdy jsem si nedělala test a ikdyž to na návodu k použití je stručně a jasně, asi stejně potřebuji oko zkušených, jestli opravdu vidím dobře nebo mám bludy.
24.1. jsme se prvně začali snažit. Teď jsem 32DC a protože zatím nedošla MS (což u mě ještě nic neznamená) a já se doma trochu nudila, udělala jsem si jen tak ze srandy před hodinou test, který jsem dostala od kámošek spolu s dalšími blbinami na rozlučce se svobodou (na fotce ten fialový). Málem mi vyskocilo srdce z krku, jestli tedy to, co tam vidím, znamená mimi🙊 No, nedalo mi to a zaběhla jsem si do obchodu pro další testy a jeden ještě zkusila (ten zelený). Na něm dle mého ale není ta druhá čárka tolik vidět...
A tak tu spekuluji, co tedy. Je to tam a já v tom nebo ne? Nechce se mi tomu uvěřit, že by to hned na „první dobrou" vyšlo! 🤣

Nooo, já bych řekla, že můžeme gratulovat budoucí mamině :D 😂😂😍
krásně pozitivní test 😀 🙂 gratuluju moc a at je všechno v pořádku 🙂
@searata to je jasný,tak gratuluji! Hold,někdo může mít štěstí hned na poprvé,buďte ráda!👍💖
Gratuluji😇 My také napoprvé ,vysadila jsem a za 24 dní se zadařilo🙊🙈
Gratuluji. Sice mazec na poprvé ale buďte rádi. Kolik lidí na tohle roky čeká..... 🙂
Gratuluji 🙂
Všem Vám tak moc děkuji, jste milé.
Tak to je tedy pecka,stále tomu nemůžu uvěřit 🙊 Na pohádky o početí, ve 30ti letech a po dvou hezkých večerech, bych neuvěřila ani za nic. Kolem sebe a v rodině mám hodně maminek, které se snažily dlouho a nebýt IVF, první děťátko by asi ani nikdy neměly (zajímavé je, že k druhému už přišly jako slepý k houslím).
Jsem tedy neuvěřitelný šťastlivec a manžel kanec 🤣 To je prostě úžasné!💖
Teď už si jen přát, aby vše bylo v pořádku.
Proč by to nemohlo vyjít na poprvé? Mám tak 2 děti ze 3. 😇
Moc gratuluji tohle je uplne jasne 🙂 mela jsem o mnoho slabsi carku nez ty a jsem ve 31tt :D gratuluji a moc preji at jse vse v poradku ❤ a mimochodem i nam to vyslo na poprve takze je to naprosto normalni 🙂))
Jsem za to strašně ráda, že to šlo samo, i když jsem se i na to snažení těšila 😉
Teď už jen, kdy to oznámit muži? Ve čtvrtek má narozeniny, tak by se to asi hodilo, ale zase nevim, jestli mu tím nezpůsobím šok 😅
@searata Ten zeleny ma nizsi citlivost, proto je slabsi 🙂 Gratuluji!
@searata ten zelený má nižší citlivost 😉 podívej se na obal je tam dle mého 25 jednotek na ml a ten druhý má citlivost 10j 😇 takže vítám tě mezi tehule
Bezva,konecne zadne hledani duchu,jasny pozitivni test. Ted jeste potvrdit od lekare a muzes se radovat. My mae s manzelem take stesti,ze si rekneme a dalsi ms uz nedojde. Ja to kdysi rekla muzi tak,ze jsem ppd takir k veceri dala test a pak mu jen rekla,at si nabere...a on ho zvedl a niceho si nevsiml,nabral jidlo a jedl 😀 az pak si toho vsimnul 😀
No co by ne ,u nás se zadařilo po jedné rychlovce v koupelce 😂 a to ještě tak že 3.5. mi dr vytáhl tělísko a mimino sme počali 21.5. 🤣
@searata gratulace🚼
Hlavně ať sílí a prosperuje 🌷
Jestli tam jsou takové krásné čárky, tak je to myslím, víc, než jasné.. Gratuluji 😊😊
Jinak třeba můj chlap má tak ostre náboje, že i ve svém věku (nad 40let) se nám 3 děti podařily na první pokus a dcera na 2.pokus😀😀
gratuluju, to ani není duch, jsi jednoznačně těhotná. Nám to taky vyšlo hned první měsíc u prvního. Ať čočka (tak jsme říkali miminku na začátku) prospívá a ty se cítíš dobře.
Děkuji Vám všem za krásná slova a přání 😊 Doufám, že mi nebude moc blbě. Učím na 2.stupni ZŠ, hodně tělocviky a jazyky. Za 14 dní mě čeká lyžák s našimi velice neohrabanými žáky (loni jsem první dva dny zvedala hned několik těžkých kluků co dva metry ze země, než se konečně trochu naučili sami zvedat a ovládat lyže), do toho si úplně neumím představit odbíhat z hodin na toalety, které jsou kolikrát pekelně daleko nebo čekat nějaké pochopení u puberťáků. Budu muset doufat, že mi bude dobře, jinak to asi bude pěkná jízda 🙄
Moc gratuluji, je krasne pozitivni, oba dva. At je vse jak ma. Nam to vyslo hned 2x napoprve, co jsme si rekli, ze budu hlidat ovulaci.
@klea81 Právě. Od té chvíle, co jsem to zjistila, mi to šrotuje v hlavě, jestli je rozumný nápad jet na lyžák. Ono to fyzicky je celkem záhul, i když se to nezdá, ale hlavně je to dost stres, celodenní nervy, aby se nikomu nic nestalo. Po večerech dělat program a pak se pořádně celý týden ani nevyspat, protože každou noc dělá bordel jiný pokoj, kolikrát i do půl čtvrté ráno, takže pak hodinu co hodinu člověk courá z pelechu, rozhání to, vyhrožuje, volá domů... Na svahu jsou pak samozřejmě děcka k nepoužití, čímž je ta práce s nimi ještě horší, zvyšuje se riziko úrazů. Hlavně ale, že ponocují, vymluvit si to nedají 👿 Od půlky týdne už člověk chodí po hubě a je rád, když na konci předá všechny tyhle dárečky rodičům a svalí se doma do postele.

Já bych řekla, že je to víc než jasný 🙂