Tak co myslite? Je možný duch 3 dny před ms? 😂
Je možný duch 3 dny před ms? Nebo prostě už jsem tak zoufala, že ho vidim? 😢

@lenickamimi jestli ti můžu poradit kup obyčejný papírový test .... Tohle tam cosi ukazuje ale dá se to nazvat čárkou nebo duchem ? Je to takové divně spíš jak vadný kus
@agneska7 no jo ok ale to divný že by byli vadné všechny to už je třetí tt
@lenickamimi jen radím raději ušetří a kup obyčejný a dá ti jasný výsledek nebo když už ,,lepší ,, test tak digital clear blue
@agneska7 ano ale shanela jsem tady s citlivosti 10 sem nesehnala tak mi prodavačka dala tyto a prý ukáží i několik dní před MS tak jsem teprve 8dpo je jasné že jsem byla jen zvědavá jestli se už tak brzy něco objeví ☺️👻
@renchees nestresovat! Mě na začátku těhu bolelo v podbřišku pořád a dost nepříjemně, navíc jsem i krvácela a byla v nemocnici na pohotovosti, kde mi doktorka řekla, že je to 50/50, jestli se objeví srdeční činnost... Tak jsem si s malou povídala a prosila ji, ať tam zůstane 🙂 a potom se jí ani ven nechtělo ^^
@zvladarova dobrý den. Bohužel už par dni testuji a porad mám je jednu carku 😞😞přitom příznaky mám. Ale druhá čárka nikde. Pro jistotu přikládám foto. Vidíte někdo něco ?😒
@renchees testy máš krásné pozitivní a podbřišek bolí vždy. Mě v něm bodalo při určitém pohybu.
@anetkal1994 neco malo tam asi videt je, zkus za 2 dny.. kolik je tohle citlivost?
@anetkal1994 Nevidím tam nic.
@anetkal1994 test je zcela negativní,ani náznak druhé čárky. Příznaky můžeš mít, ale asi ne těhotenské.
@vendelinka08
Dneska 4 dny po vynechane ms 😬 vypada to nadějně 😬
@renchees to vypadá velmi nadějně, super
@zvladarova 10 😖
A dneska jsem zkoušela znova a bohužel. Duch byl asi opravdu duch minuly tyden a teď už nic vidět není.. 😖
@jaja01k duch se mi objevil minuly tyden, bohužel jsem 2x testovala tento tyden a nic. Ani náznak druhé čárky.
@anetkal1994 tak to me mrzi, bohuzel to asi nebylo prosperující těhotenství..
@zvladarova to je v pořádku. Dekuju za krasne slova ..☺️ Trosku mi to forum tady pomohlo ze je tu spousta lidi co doufají a modli se stejne tak jako já. Komunita je důležitá. Těším se, až budu s vámi sdílet konečně nějaké dobré zprávy.

@renchees no podle me teda sílí 🙂👍🏻