Tak co myslíte?
Ahojky holky, dneska jsem asi 10. den po ovulaci (nejsilnější ovulační test byl minulou středu). Včera jsem si dělala test a nic, tak jsem se z toho picla 😀 nicméně pro jistotu jsem dneska ošmatala Františka (v lázních) 😀 mrkněte prosim na foto testu. ,, , něco" se mi začalo objevovat asi po třech minutách a po pěti se to zbarvilo. Jo a ještě jedna věc - od pátku jsem lehounce špinila. Se špiněním před MS mám problém od ledna, , před 14 dny jsem byla na gyndě a prý je všechno v pořádku. Tak já už nevím :-/ bojím se, aby to nebyl falešný výsledek..

Jo takhle... 😀 takže desitkovy je nejcitlivější?
No teď vůbec nejsem schopná pracovat 😀
Ahoj holky nevim zda to tu patri ale potrebuji radu mela jsem ruzovy hlen pak za dva dny jsem to dostala ale ne moc silnou jak vzdy.ted tyden po ms poboliva podbrisek vic nez tyden a ted mam pocit na zvraceni bolest hlavy a sem tam se mi zamota hlava.vzdy necekane se mi udela spatne.sem tam me zaboli v podbrisku vim ze to je asi nemozne ale muzu treba otehotnet kdyz jsem mela ms?ty stavy zacli po ms.dekuji za rady.🙂

@martinabe ja testovala na 10 a ukazovali ne uplne tmavou carku a pritom v krvi ten den jsem uz mela 666 jednotek, takze bych zabehla pro desítkovej 🙂