icon

Tak co myslíte?

martinabe
17. kvě 2015

Ahojky holky, dneska jsem asi 10. den po ovulaci (nejsilnější ovulační test byl minulou středu). Včera jsem si dělala test a nic, tak jsem se z toho picla 😀 nicméně pro jistotu jsem dneska ošmatala Františka (v lázních) 😀 mrkněte prosim na foto testu. ,, , něco" se mi začalo objevovat asi po třech minutách a po pěti se to zbarvilo. Jo a ještě jedna věc - od pátku jsem lehounce špinila. Se špiněním před MS mám problém od ledna, , před 14 dny jsem byla na gyndě a prý je všechno v pořádku. Tak já už nevím :-/ bojím se, aby to nebyl falešný výsledek..

Tak co myslíte?Tak co myslíte?Tak co myslíte?
Strana
z2
evcann
20. kvě 2015

@martinabe ja testovala na 10 a ukazovali ne uplne tmavou carku a pritom v krvi ten den jsem uz mela 666 jednotek, takze bych zabehla pro desítkovej 🙂

monyna83
20. kvě 2015

@martinabe 25, tak to bu´d ráda, že vůbec něco vidíš... prodávají i citlivější, právě dr. max je citlivost 10... To už budeš mít docela pěknou čárečku... Zkus koupit...2 testy v balení za 39kč. Za hubičku 🙂

nonacek
20. kvě 2015

@martinabe ✌gratuluji a drzim palce💖💖💖

martinabe
autor
20. kvě 2015

Jo takhle... 😀 takže desitkovy je nejcitlivější?

martinabe
autor
20. kvě 2015

@monyna83 ale na desitkovym se píše, že se má testovat den po vynechání a na tom 25 iž čtyři dny před MS...tak nevím

monyna83
20. kvě 2015

@martinabe Jo, jo, desítkový je nejcitlivější... Nevěř všemu, co píší.. Zkus a uvidíš, pokud ukázal 25 test ducha, tak logicky 10 musí také, když je citlivější.. Konkurenční boj 😀 😀 😀 😀

martinabe
autor
20. kvě 2015

No teď vůbec nejsem schopná pracovat 😀

monyna83
20. kvě 2015

@martinabe Jo, jo, to znám 😀

mosquito
20. kvě 2015

@martinabe takhle brzy si tě objednal? Já si musím počkat až do 2.6. Držím palce 😉

martinabe
autor
20. kvě 2015

@mosquito já taky koukala. .

martinabe
autor
24. kvě 2015

Jsem tak šťastná, jen mě včera začalo bolet břicho, ale to je snad normální. . Nejradši bych to všude vykecala 😀

monyna83
24. kvě 2015

@martinabe Super, krááása 🙂

svlocka
24. kvě 2015

Ahoj holky nevim zda to tu patri ale potrebuji radu mela jsem ruzovy hlen pak za dva dny jsem to dostala ale ne moc silnou jak vzdy.ted tyden po ms poboliva podbrisek vic nez tyden a ted mam pocit na zvraceni bolest hlavy a sem tam se mi zamota hlava.vzdy necekane se mi udela spatne.sem tam me zaboli v podbrisku vim ze to je asi nemozne ale muzu treba otehotnet kdyz jsem mela ms?ty stavy zacli po ms.dekuji za rady.🙂

78marcela
24. kvě 2015

@martinabe moc ti gratuluju a at se to dal tak pekne vyviji..akorat si tedy nejsem jista, ze bude na utz neco videt. Na utz se neco ukaze az je hcg kolem tisicovky. A u me to bylo jeste pozdeji. Ale vezme ti asi krev a pak prijdes znovu. Tak at se dal tak hezky vyviji. 🙂

martinabe
autor
24. kvě 2015

@78marcela Děkuju 🙂 jdu tahle dřív, protože jsem před otěhotněním měla gynekol.problemy a měla jsem nejaké léky, takže pro jistotu si mě pozval. Já bych osobně šla až tam za 14 dni...

Strana
z2