Těhotenský test. Co tam vidíte?
Ahoj děvčata. Co tam vidíte? Poslední ms 19.12. Pohlavní styk cca 27.12. Nyní mám asi 3 dny před ms. S přítelem jsme se ale 1.1. Rozešli a tudíž doufám že nic. Ale test vyšel takto. A popravdě už týden před ms mám bolesti a teď vůbec nic. Jen jsem trochu nachlazená a hlavně vyčerpaná.
Dneska jsme si z toho dokonceli dělali srandu že by to byla korunka kdyby se to stalo po rozchodu. Pak jsem si koupila test a no tohle je výsledek.
@kristyna63737 noooo,ja ti nevím 😀 Ted to nevymyslis,za tři dny uvidíš,ale asi tam něco také vidím.
@squezy mám z toho jako opravdu hrůzu. Protože to byl psychopat. A hahaha to určitě bum a je to. No že jsem si ten test dělala
Je tam no. Já bych si asi došla na krev a jakmile bude HCG kolem 1000 jednotek (to je teprve možné v děloze potvrdit těhotenství), tak honem k doktorovi, aby šlo kdyžtak včas zasáhnout, pokud si nechcete dítě nechat. Každopádně držím palce, tohle je pěkně na pytel.
Je tam no. Já bych si asi došla na krev a jakmile bude HCG kolem 1000 jednotek (to je teprve možné v děloze potvrdit těhotenství), tak honem k doktorovi, aby šlo kdyžtak včas zasáhnout, pokud si nechcete dítě nechat. Každopádně držím palce, tohle je pěkně na pytel.
@lvl16 ja jsem člověk co by na potrat nikdy nešel. Nešlo mi hroznou dobu otěhotnět a kdyby to teď přišlo nedala bych to pryč. A děkuju a neni brzo když jsem pořád 3 dny před ms?
@kristyna63737 udělej si jiný, tenhle žádnou vypovídající hodnotu neukazuje...za mě tam je jen trochu rozpité barvy kolem části, kde by měla mít v případě pozitivity druhá čárka, nic víc 🤷🏼♀️
@kristyna63737 udělej si jiný, tenhle žádnou vypovídající hodnotu neukazuje...za mě tam je jen trochu rozpité barvy kolem části, kde by měla mít v případě pozitivity druhá čárka, nic víc 🤷🏼♀️
@kristyna63737
@hasara33 záleží no. Byl dělaný ještě k tomu odpoledne kolem 18:00. Ale po době kdy odečítat čárka jakoby zeslábla. Takže opravdu nevím. Možnost tam je zkusim za 2 dny a uvidim
@kristyna63737
@hasara33 záleží no. Byl dělaný ještě k tomu odpoledne kolem 18:00. Ale po době kdy odečítat čárka jakoby zeslábla. Takže opravdu nevím. Možnost tam je zkusim za 2 dny a uvidim
@kristyna63737 zkusila bych jiný z ranní moči a ideálně v den očekávané ms nebo déle pokud se nedostaví
@kristyna63737 zkusila bych jiný z ranní moči a ideálně v den očekávané ms nebo déle pokud se nedostaví
@hasara33 no zkusim ráno. Třeba to zmizne uplne ale normálně mívám už týden před ms (14 let) bolesti v podbříšku a hroznou bolest prsou teď vůbec nic jen hrozná únava.
@kristyna63737 Je tam vidět...Ale uvidíš, já teď taky měla takový a do pár hodin jsem dostala ms 😒
@kristyna63737 Je tam vidět...Ale uvidíš, já teď taky měla takový a do pár hodin jsem dostala ms 😒
@klokanka31 no ja doufám že ji dostanu. Protože jsme se snažili 5 let a nic. A teď po rozchodu? No to nee
@kristyna63737 nic
@hasara33 že by se rozpil i dneska ráno?
@kristyna63737 zkus jinou značku, tyhle testy jsou úplně k prdu. Naposledy mi 2x ukázal jasnou čárku a těhotná jsem nebyla.
@kristyna63737 tyhle testy jsou 💩 nic tam není
@kristyna63737 já tam teda hlavně nic nevidím 🤷🏼♀️ zkus jinou značku
Je to tedy mamatest tak snad to neni falešné jak se všude píše .ovulace netuším kdy proběhla ale spozdeni nikdy nemívám tak jsem to zkusila testnout
Ahoj,tak já se také hlásím 30 dc ráno test negativní a ted odpol viz foto ,ihned po namočení to vyjelo a posílám i po zaschnutí
@barunka881 tohle mi nedávno vyšlo stejně vlastně včera dneska teda test poměrně zesílil
Ahoj,tak já se také hlásím 30 dc ráno test negativní a ted odpol viz foto ,ihned po namočení to vyjelo a posílám i po zaschnutí

@kristyna63737 noooo,ja ti nevím 😀 Ted to nevymyslis,za tři dny uvidíš,ale asi tam něco také vidím.