Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny moc ti budu držet palečky, aby ti to tentokrát vyšlo. ☺ Co se stalo minule, jestli se můžu zeptat?
@simi1510 já tomu teď spíš moc nevěřím. Navíc jsem tenhle první měsíc bez clostilbegytu a duphastonu, chtěli jsme to zatím zkusit bez těch všech hormonů, ale podle dr. na genetice, tak i když u mě všechno v pořádku, tak věkem prý bez tech hormonů neotěhotním. Tak spíš si myslím, že vidíme to co vidět bysme chtěli. Uvidíme další dny no.Ty pak dej vědět až budeš testit, jak jsi dopadla. 🙂
@saji je to trnjlr ?? https://www.lekarna.cz/cemio-gravitest-3v1/
@ms.neomagic takže budeš čekat jestli dorazí ms?
Udelala jsem teh. Test a je negativni. Spozdeni mam 6 den a stale ms. Nic,tak nevim
@monikadeny ahoj jeli jsme pro tehu. Test a byla tam jen jedna carka. Ale ms. Mam spozdeni 6 den. Tak nevim
@monikadeny delala jsem vcera rano tehotensky test a ukazal mi jednu carku. Ale ms jeste nedorazila. Spozdeni 6dni a stale nic ani naznak
@dendule94 pravidelný cyklus je 25-35 dni.
@laura1972 presne tak 😉
@laura1972
taky se moc bojím, ty jsi tu náš anděl strážný, tobě to musí vyjít? Nějaké příznaky, vlčí chutě....máš?
@michaelak30
prostě jsem v 11. týdnu šla na kontrolu a prý má mimi nepravidelnou akci. Bylo pondělí, tak mi řekla zastupující doktorka, at jdu ke své ve čtvrtek. Kamarádka pracuje v porodnici na jipu ve Vynohradech, tak mi tam hned v úterý domluvila kontrolu a mimi bylo mrtvé, odpovídalo velikostí, nic nenasvědčovalo potratu. Tak jsem hned pro dva císaře a rupturu dělohy šla druhý den na revizi. Doktorka říkala, že bude šetrná, že mám dělohu rozřezanou a pokud chci mim, nesmí to zvorat. Udělala profipráci, byla jsem tam 8.2. hned 8.3. jsem dostala menstruaci a pro perfektní zíkrok a rychlé obnovení děložní výstelky jsme dostali zeleno....tak to zkoušíme....
@dendule94
ještě vydrž, mohla jsi mít ovu později. Kamarádka měla pozitivní až po 10 denním spožění...jí měla poz. až po 6 denní, spoždění...je to různé.....
zato ted testuji od 7 DPO.....nervíky...
@simi1510
co ty, zítra je 4.4....nezkusíš testík - 10 DPO 😉
jak jsi mela menstruaci, jako já 8.3. na MDŽ, když jsi taky 10 DPO ?
@michaelak30
jinak ani na pitvě, ani na genetice nic nenašli. Smutné je, že jsme oba ve skrytu duše chtěli holčičku a ona to byla naše malá holčička....to mě ubíjí....tak snad se nám podaří nové miminko....
http://merenibt.xf.cz/form.html
ta úplně spodní tabulka je super, pokud znáte ovulku
@monikadeny tak to mě moc mrzí :( promiň za tu otázku.. a držím palečky aby se to druhé miminko povedlo, věřím tomu; že ano!
@monikadeny ja ji mela 3.3. 🙂
@michaelak30
to je v pohodě, už jsem to obrečela a smířila se s tím....ted honím duchy....což jsem nikdy nedělala, ovu testy, což jsem taky nedělala a den co den se těším na novou čárku - 30.4. na čarodejnice se vdávám, byl by to krásný dáreček...
@simi1510
fakt a ovulku víš z testu?
tak to je dobrá náhodička
@monikadeny juuuuu na moje narozeniny 🙂 tak to vám přeji hodně štěstí 😘 já se vdávám v červenci 😊
@monikadeny ovulku mívám ve stejny den plus minus, k tomu 11 dni LF... a tento cyklus jsem ovu nedelala, jen si overila, ze proběhla, teplotou
fakt......pěkné....já měla těhu svatební a musela mi ted břáško ubírat....to bylo smutné...tak třeba bude nová holčička, sic mám vlčí hlad, ale prsa nemám citlivá, jako před tím....snad zatím....snad vše přijde....
@simi1510
jasnačka....jak ti je, už líp?

@laura1972 laury nebudu,protoze ja ani nevim kolik dni po ovu sem,ani nevim kdy prijde ms..dnes jsem 23dc..minule ms po 20dnech,predtim po 30dnech..proste bordel 😀