Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny jestli to vyjde, tak to bude překvápko prostě 🙂
@simi1510
bylo by to hezké, ....vždyt jsem měla svatební šaty pro mimibříško a přeci jen bych byla těhu - to by bylo krásný....no, tak uvidíme, zítra zase testnu....a pak ještě nepotratit....
@laura1972 ahojky zlati, ja mela dnes cely den poradu a nestihala psat. Testovala jsem rano Mamatestem a byl negativni ale kdyz jsem dorazila domu tak slaby ale viditelny duch. Pritel si ho vzal a vibec nema poneti, kde ta carka ma byt a najednou jasal, ze ji vidi a taky ze jo, byla tam...je ze po limitu, takze jsem z toho jelen :/ Co Ty? ;)
@weerruu
pošli foto?
kolik jsi po MS?
@monikadeny Taky mi ma dorazit MS za dva dny a doufam, ze nedorazi ;) Dneska na Mamatestu vylezl duch po limitu takze nevim :/
@monikadeny
Na fotce to ted vecer neni vubec videt...nema smysl. Zkusim zase zitra 😍
@weerruu
ty jo, se Simi na den přesně...víš, kdy byla ovu - začnu asi testovat večer, to tu mjí cšichni čárky, a ráno jen sněhobílo....
@monikadeny ale na fotce to fakt videt neni a pritom v realu jsme ji ani nemuseli tolik hledat...treba bude zitra lepsi 🙏🏻
@weerruu
tak ještě Laura a jsme tu 4 - to se poperem o místa v porodnici 😅 ... žertuju a přitom se strašně bojím, že to nevyjde....☹
@monikadeny OVU byla přesně na 14.DC...22.3...pak jeste bolel podbrisek celou noc a malicko rano akorat a od te doby jen krizove bolesti a obcas bodani v podbrisku a prsa...klasika
@weerruu
co negativ....někomu ukáže víc...tak se ráno pochlub ju - já si snad teb test dojdu udělat, mám ještě dva, tak druhý na ráno a pak musím dokoupit - výrobci mají žně 🙂
@weerruu hele vidět jde krásně hledat nic nemusím 😊
@monikadeny no tak zkus a uvidíš 😉
@denisa3101
@pajuska17 Kéžby holky 😌
zdravim vas tady..mela jsem ovulaci 21.-22.3. a na testu mam duchy..tak snad se taky zadari...vsem ostatni ktere cekaji na // drzim palecky.
@weerruu já vidím krásně 😊 a držím palečky aby sílil a vše bylo jak má 😊 a věřím že zítra bude silnější
Holky ja mam takovy strach, ze pry Mamatesty delaji duchy ale :(...
@monikadeny a já nečekám na MS v neděli 😀
@monikadeny jak si psala kvůli ty porodnici v prosinci, třeba nás bude 5 😀
@tornadolu
nic :(
@aptacek
klidně 10, jen ať to tu všem konečně vyjde
@monikadeny mně se ten duch taky objevil až po limitu a kamarádce až dokonce nemkolik dní po vynechání! Dokud nepřijde mrcha, tak nic není ztraceno ;)
@cafinka
krásný čárky, gratuluji
@weerruu
já stále věřím, žeru jak vlk a plácám slaný, sladký, ale prsa zatím nic, to se mi nelíbí....tak zase zítra, pa snažilky i budoucí mamky...

no, za dva dny má přijít mrcha MS....snad si dá devítiměsíční prázdniny....co holky, to by bylo fajn....sejít se v porodnici na štědrý den ...hihihihi😍