icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
leymea
4. dub 2017

@denisa3101 taky mi to prislo divny, ale ve ctvrtek prvni duch a v sobotu digi 1-2 🙂 mela jsem strach, ale byl stedry den, chtela jsem ho dat manzelovi 😀 delala jsem v jeden den oba 🙂

simi1510
4. dub 2017

@monikadeny dobrou budoucí paní Červená 😝

ms.neomagic
4. dub 2017

@monikadeny me prave bricho neboli vubec..no uvidime rano..

simi1510
4. dub 2017

@denisa3101 to mě na něm taky štve, že nevydrží nic. A též postrádám logiku v tom, že to někomu umí ukázat dříve... Kdyby byl dělaný z krve, tak si řeknu jo ok... možná je to i v té technologii, kdo ví :-/

simi1510
4. dub 2017

@ms.neomagic asi nevíš, kdys měla ovu? Že bys to měla nidaci třeba...

ms.neomagic
4. dub 2017

@simi1510 zlato ja posl.2mes..vim uplny kulovy..proto chodim ted k dr na ten horm.profil.

simi1510
4. dub 2017

@ms.neomagic Já vím, to jsem tu četla od tebe. Lítá ti to tedy pěkně. Tak třeba budeš za pár dní mile překvapena 😉

laura1972
4. dub 2017

@tynulinka122 já taky vidím🙂, držím palce 🍀

laura1972
4. dub 2017

@riahlaubert tak dnes už asi testík nebude, vid? Ale každopádně budu ráda, když ho sem dáš zítra a aspoň kouknu jak jsi psala, že to máme podobné 🙂 jinak ráno budeš dělat nový test? Já zkusim, ale musím letět v 8. h ráno pro něj do lékárny do nemocnice, měli tam dva dny teď zavřeno a tady mají jen mamatest nebo Pepino, ten Pepino jsem zkoušela dnes po mamatestu.

laura1972
4. dub 2017

@simi1510 co ty Simčo? Zkusíš dnes nebo budeš čekat do čtvrtka? Jsem napnutá a držím pěsti 🙂 🍀

simi1510
4. dub 2017

@laura1972 uvidím podle toho, co udělá teplota ráno hele 😉

laura1972
4. dub 2017

@simi1510 ty mi dáváš jsem.napnutá jak kšandy 😀

simi1510
4. dub 2017

@laura1972 tak když klesne, je to jasné hele a není třeba nic testovat 😉

laura1972
4. dub 2017

@simi1510 budu držet pěsti ať to tentokrát klapne 🙂

simi1510
4. dub 2017

@laura1972 díky, moc bych si to přála... byl by to krásný dárek pro přítele

denisa3101
5. dub 2017

@leymea tak to koukám teda no 😊 asi se výrobci spletli v citlivosti si myslím 😁 a kolikátý DC nebo DPO jsi byla když jsi našla // ?

monikadeny
5. dub 2017

ahoj holky, tak Pepino ukazl zase sněhobílo :(

weerruu
5. dub 2017

@monikadeny Pepino má ale taky prý nejmíň barviva ze všech testů a na ranné tstování je prý nejhorší...já čekám dnes na MS a když nic, tak zase zítra Mamatest
@laura1972

agnes2ivory
5. dub 2017

Ahoj holky, tak drzte palce, at to doklepem az do konce 😉
Ja vam je drzim taky.

kkac83
5. dub 2017

@monikadeny ahojky, mám to podobně...minulé těhotenství mě šíleně bolely prsa, ale fakt neskutečně, že se jich nešlo ani dotknout a když jsem sundávala podprsenku, tak to bylo utrpení.. ale teď vůbec nic, bolel mě podbřišek, bylo mi špatně od žaludku a motala se mi hlava a 2 dny jsem měla průjem. A jeden den jsem měla růžový výtok. MS by (NE)měla dorazit zítra, tak čekám a modlím se.. jestli nepřijde, tak chci testovat v pondělí 🙂

arielka222
5. dub 2017

@agnes2ivory určitě to bude všechno v pořádku. Pamatuji si tě s červnových snažilek. Já byla na revizi v září ZT ve 12tt. A treti porevizní ms mi už neprisla. Podařilo se nám na poprvé a zatím je všechno, tuk tuk, v pořádku 🙂 držím moc moc palce!!

agnes2ivory
5. dub 2017

@arielka222 dekuju. A tobe gratuluju a drzim palce!
Chodis do prace nebo jsi doma, po tom predchozim ZT?

arielka222
5. dub 2017

@agnes2ivory děkuji. Nene nechodím do práce. Dr mě raději nechala doma a dle testů to mrnousovi svědčí když jsem doma v klidu 🙂 Chtěla jsem se tam vrátit, ale asi zůstanu už na PN celou dobu. Miminko je teď pro mě důležitější a v práci mám hodně stres.

ms.neomagic
5. dub 2017

Tak mrcha prisla rano v plny parade..

laura1972
5. dub 2017

@simi1510 ahoj, tak jak to vypadá, zkušíš testnout?? 🙂

janajens
5. dub 2017

Ještě 3dny snad nedorazí

monikadeny
5. dub 2017

@weerruu
tak jsem koupila v Globusu nějaký test, co neznám, zkusím jej a dnes má přijít digi - večer jdu na oba

janajens
5. dub 2017

Já zkusila dneska ale ne z ranní moči slabého ducha vidím ale nevím zda na fóru bude něco vidět také držím palce monikadeny

aptacek
5. dub 2017

@janajens po přiblížení ducha vidím. Držím palce 🙂 já budu testovat v neděli.

janajens
5. dub 2017

@aptacek děkuji já zítra ráno a pak až o víkendu pokud do té doby mrcha nedorazí 🙏