Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@terezie1613 tak uvidis 😉 ja bych dvojcatka brala 😉
@monikadeny diky uz jsem v 10tt ;)
@terezie1613 ikdyby to byl myom tak klid v tehu se vetsinou vstreba a jak rika
@monikadeny kdyby se dr zdal myom uz to resi
Holky prosím, jak je citlivý Woman secret ???????????????????
@leymea celkove tohle tehotenstvi prilo neplanovane mam uz doma 4 leteho syna jsem zvedava ..... A strasne nervozni
@jullli doktorka taky rikala ze to muze byt to jak se tam usazovalo tak srazena krev tak uvidime
Vzdy umite podporit dekuji moc 🙂
@kstablova prave chtela jsem jen meli tam novy ultrazvuk a neslo to vytisknout
@monikadeny proc se ptas? Mel by byt 10ka, ale v posledni dobe se zkazil
jsi si ho měla ofotit na mobil z monitoru 🙂
@simi1510
zkusila jsem ho...bílý, jak sníh :(
zítra zkusím ten blue, snad bude naděje tam - co ty a teplota?
@simi1510
¨čím se Simi zkazil? je to 10? nikde jsem se to tam nedočetla...zkusím koupitz mamatest, ten tu hodně holky mají...budu tak za dvě hod.
@terezie1613
promin, to bylo tobě - mě doktorka nechala ofotit monitor, když nešlo tisknout...
Jeste mi napsala doktorka utrogestan
@simi1510
ty budeš večer testit?
@monikadeny dříve byly super, ale ted vetsinou dělají rysky a nevim co vsechno, myslim, ze je nekdo testoval i na chlapovi...
@monikadeny pockam do zitrka, teplota dneska je níž nez byla, takze tak
jo, je tam ryska, ale bílá.....takže vím, kde by měla bát čárka a není, jedu pro mamatest....nebo je ještě nějakej citlivější ???
co mám Simi koupit
@simi1510
ale nedostala jsi to zatím....
@monikadeny mrcha prijde vzdy 12.den, 11 dni je LF... tak se uvidí co bude no
@simi1510
bojím se o tebe i sebe, sIMI, STÁLE DOUFÁM, ŽE V TOM BUDEM SPOLU......TAK PA
@simi1510
co používáš za test?
@monikadeny to me nenapadlo doufam ze pristi tyden to uz pujde 🙂
@terezie1613
tak zatím pa, to bude ok, uvidíš
@monikadeny mam cemio, comfort a v zasobe clearblue
@simi1510 jestli mas LF 11 dni tak Ti poradim brat pyridoxin a b-komplex. Ja ji taky mela 11 dni a tahle kombinace ji prodlouzi a hned prvni cyklus se zadarilo. Po vic jak roce. Ale nemuzu rict, ze to bylo tim, ale zrovna jsem ty vitaminy brala 😉 ale mela jsem i druhy cyklus clostik, ale zkusit to muzes 🙂
@monikadeny @laura1972 Tak holky snad dopadnete líp, než já. Jsem 28DC, OVU byla 14DC a začínám lehce krvácet a přidávají se křeče v podbříšku :(

@leymea No prave to by mi doktorka rekla ale rikala ze se to muze stat ze jedno jde videt a druhe ne tak jsem objednana za tyden a dnes si mam volat ohledne krve