Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny ahoja... jak je? Vtipne 😉 Strihaly jsme s kamoskou veterinarkou nasi kocce drapky. A ta chlupata bestie me festovne kousla. Byla jsem s tim i na chirurgii, protoze to boli jak das a otok je velkej. Tak jsem zafacovana ;-D Snad z toho nebude pruser, kocici kousnuti se rada zanecuji a lecba je docela obtizna a zdlouhava.
Do prace jsem se nakonec dokopala, takze mam kus hotovy. A zitra me ceka dalsi vec, prilitla urgentni zakazka... takze se nezastavim.
@eflerovapetra zbarvío se to jeste nejak? Nebo zkusit jeste jinej 🙂
@monikadeny dostala jsem to presne na de na cas. cyklus mam 28DC a OVu presne pv polovine...funguju jako hodinky a stejne k nicemu :( ms se rozjela naplno...
@monikadeny @laura1972 Holky, ted se asi zase odmlcim na cas...uvidime zase za dva tydny se asi pridam tady k diskusi...nechci sem chodit mezi tim, protoze na to pak az prilis myslim a to nechci 🙂 Tak se tu zase sejdeme a snad uz budeme mit vsechny //. Krasny den!
@karol221
tak velká gratulace, ten první byl kolik DPO?
@monikadeny nevim přesne kolik dni dpo ale byly to dva dny před MS
@laura1972
ahoj Lauro - no, sněhobílo, kam dohlédneš - 30 DC (mám 28.), 12 DPO, od uhnízděná jemně růžový papír, MS zatím není, ale moc se bojím - Lauro, moc ti to přeju, jsi tu nejdýl a všechny tu podporuješ, ty si to zasloužíš nejvíc....taky nemáš ani ducha?
nechci dělat blue test, když je bílo, bylo by to vyhození peněz....dělala jsem mamatest
@majaaa82
nech si nabrat toxoplazmozu, ségra ji chytla od našeho zdravého kocoura, měl to na zubech a jen ji škrábl - kvůli mimi !
@weerruu
ale ne, ty jsi to fakt dostala....tyjo, bojím se čím dál víc, jsme tu 4 na den stejně......ojojoj
@weerruu
Verčo, držím palečky a přijd až budeš mít ovulku. Opatruj se....
Ja se na nejaky cas taky odpojuji.... snad se jednou povede...
@laura1972
jsem bud 1, nebo 2 dny od MS, revizí se mi o den šoupla, ale jinak jsem měla 28 denní cyklus, ted jsem 30, DPO a nic. Ale četla jsem na miminu, že někdy až 4 den po MS stoupá hormon, tak to ještě nebalím. Včersa jsem sežrala zas, co jsem viděla, už mám nahoře 3,5 kg - t není normální, prsa min těhu byly daleko citlivější, ted jen lehce, jina mi špatně není, jen včí hlad....
@laura1972
překlep 12 DPO a 30 Den cyklu
@simi1510
SIMI, ty jsi to dostala? nééééééééééééééééé
Ach jo koukám že dnešek není dobrý den :(
...tak to je hezké, bylo nás šest a jsme jen 3 s malou nadějí.....alespon, že Karol je pozitivní....
Ahoj holky, ja testovala vcera, 13 dni od posledniho sexu a vyvolavacky a nic... Ani // ani MS...prsa me hrozne boli,ale to muze byt po tom agolutinu...myslite ze je jeste sance? Dr mi rekl,ze do 10 dni to dostanu,dnes je to 14 a furt nic 😢
@jarmarca jj, to znám, to je vždycky obrovské zklamání.. já mám dnes dostat MS, zatím nic, tak se modlím a jestli nepřijde do pondělka, tak pak asi testnu 🙂 když jsem šla k dr. po té vyvolávačce, že pořád nic, tak se mě ptala, jestli jsem si dělala test a já že ne, že mě to ani nenapadlo.. o to větší to pak bylo překvapení 🙂 jinak ta injekce prý těhotenství podpoří, tak snad ti to vyjde.
@monikadeny ahojky, moc děkuju. Tak jsme na tom.stejně. Ja jsem dnes 14DPO, ms zítra a na testu pořád stejně. U mě by se to nejspíš už ukázalo. Dneska už bych musela mít docela pěknou čárku. Když se kouknes na můj blog FO alba, tak.už 10 a 11DPO je viditelná a 14DPO myslím už slušná čárka .Také ti moc přeji aby se vám poštěstilo. 🙂
@monikadenny tak držím pěsti..jsme na tom podobně, jen já ještě netestovala. Ale neboj, minule jsem měla velké zpoždění, břicho mě bolelo jako bych to měla každou chvíli dostat, ale na testu bílo, tak jsem šla k dr., na UZ nic, píchla mi vyvolávačku a dopadlo to viz. příspěvek výše.. šance pořád je 🙂
@monikadeny cervena je tu... takze presne jak jsem to rikala.... x mesicu sledování grafu a vim co a jak
Holky, slibila jsem že dám vědět jak jsem dopadla u dr.,na utz nebylo nic vidět, spíše říkal že mám nizko sliznici jako na ms. Tak ještě cekam na krev... Jinak to asi bylo biochemické těhotenství.
@toryt zbarvit by se už nic nemělo,ale zkusím si ještě pro jistotu jeden🙂
@kkac83
nj, jenže já od zahnízdění mám malinko růžový papír a nikdy nevím, jestli se to rozjede....

@weerruu tak to mě mrzí ☹ ja ti držela moc palce. Tak.já na tom nejsem o nic líp. Ms mám dostat v pátek i když podle ovu měla být už dneska, zatím sice nespinim, ale moc tomuttaky nevěřím když na testu pořád stejně a jsem už 13DPO. Jindy už jsem měla viditelného dusika 10DPO, naposled sice až o den déle, ale byl tam. Teď nic. Podle mého to je jen ryska.