icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 Měla jsem pocit, že jsi chytřejší, Simi. Každopádně já nebyla ta, která tady skákala jak čertík z krabičky, když si někdo dovolil jít proti vám. Takže ruku na srdce a druhou do kalhot, jak se říká.

astyna
7. dub 2017

@ms.neomagic
druhý den? ježiš tak já to už 17 let počítám blbě? 😀

aleenka1234
7. dub 2017

@simi1510 tak já myslím, že ne jen majaa. Porušuje to tu hlavně laura a její přítel a mě teda hodně vadí, že ženský web, kde se probírá bůhví co, si čte a vulgárně komentuje laury chlap. To mi přijde jako ubohosti největší.

astyna
7. dub 2017

@majaaa82

Píšu to, protože to osobně znám. Mě měla máma v 39 letech. Věčně se bála, zda mě vychová, zda mi dá to, co potřebuju. K tomu jsem byla ještě sportovně a umělecky nadaná a ona mi musela říkat, že na to teď nemáme, že si mám vybrat. Mě to tak nebralo - stačilo mi málo a nemusela jsem chodit do kurzu malby každý týden 🙂 Jen bych to dětství měla asi hezčí s mamčou, která mi více "stíhá" a méně musí léčit záda a opakující se zánět podkoží z pozdního porodu...

simi1510
7. dub 2017

@majaaa82 vis zajimalo by me, jak by ses chovala, kdyby si chtela prvni dite a stalo se ti vse co mne... ono neco jineho je, kdyz mas i jedno dite doma.

A neposuzuj mou inteligenci. To ze to tu vazne prehanis, je pravda. Nektere veci, muzou byt tak, ale mohou se rikat jinak a s citlivosti urcitou. Nemas v sobe stipek nejake empatie k druhym.

A kdyz je to tu strasne a mame si my uzivat zivota, tak co tu delas stale? Ze si nesexujes nebo cokoliv jineho... misto toho tu dal prudis, a to to vypadalo, ze uz bude klid.

majaaa82
7. dub 2017

@astyna Mnželův nejmladší bratranec byl počat, když bylo tetě 45 let. Rodila ve 46. A on na to těžce doplácí. Sourozencům je přes 30, mají už své děti... a on ještě chodí do školy... hrůza.

laura1972
7. dub 2017

@simi1510 No taky mi to hlava nebere . Nechápu , co jí žere. Přece je to každého věc, kdy si pořídí dítě. Pořád lepší starší matka a taky proč ne, když se na to cítí, než nějaký mladý tele, co se o tom pak neumí ani postarat.

aleenka1234
7. dub 2017

@laura1972 neříkám, že nemůžeš otěhotnět. Jen to není snadné. Ps; vím, co je to za tvrdý byznys. Kolik vše stojí, mají z tebe peníze.

simi1510
7. dub 2017

@aleenka1234 jako promiň, ale rozhodně mě nenapadlo pustit se do své známé jen pro to, že bude mít po čtyřicítce další dítě... a nemyslím teď "Lauru". Je to každého věc. Jakém věku chce ještě dítě, pokud jim to jde. A když se tu stále do toho budete motat, čím víc se pouštět do někoho, tak tím víc přiléváte do ohně.

Nebylo by lepší to tu už nechat a nenavážet se tu do jiných? Pak nebude ani blbé jiným tu dávat dotazy...

majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 tak popořadě.
a) asi narážíš na potrat. Co bych dělala? Cokoliv jiného, než živila svoje neštěstí na tomhle fóru. Spíš bych se snažila něco v životě změnit a udělat tak, abych minulost už nechala spát. A věř mi, že jsem přesně tohle udělala, když jsem měla tu čest s § 185 - Trestní zákoník č. 40/2009 Sb.
b) Říkat mohu cokoliv a jakkoliv dle uvážení. To, že si k vám neberu už servítky, je dáno tím, že mi tady už neskutečně lezete na nervy. Člověk nevidí normální debatu, pro to neustálé kňučení nad negativními testy.
c) Mám celkem náročnou práci na soustředění, chodím sem odpočívat. A fakt už nejsem zcvědavá tady na ty litanie a neustálé *** o příznacích mezi vámi pěti (nebo kolik vás tu teď jede). Všimly jste si, že tady byla nedávno holčina, která chtěla poradit s testem, že se v tom nevyzná? Asi ne, protože jste jí vůbec neodpověděly. Pak se za pár hodin objevila jdna odpověď, která zapadla mezi těma tunama prázdných plků.
d) Sexovat nemohu, bo mám muže na zakázce a samotnou mě to nebaví tolik. To dá přeci rozum.

Tohle fórum je otom, že kdo potřebuje poradit, přijde. A ne, že vy snažilky obsadíte diskusi s atraktivním názvem a zcela ji zaplevelíte fotkama testu naležato, nastojato, v negativu, v negativu nastojato, s výřezem, bez výřezu...

kotito
7. dub 2017

@simi1510 vyprdni se na to nemá to smysl. Někdo asi čeká, že v diskusi s názvem Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte? bude téma asi uplně jiné.

simi1510
7. dub 2017

Tak holky uz vime odpoved na to, proc tu tak @majaaa82 zuri. Je frustrovana z toho, ze nema sex... a tak narocnou praci nemas, kdyz cely den nedelas nic jineho, nez ze se tu poustit do nekoho.

A o jakych priznacich tu ja mluvim? Hmmm. A kolik testu jsem sem dala tento mesic, pani chytra? Koho jsem tu ja vodila za nos a delala plane nadeje? Do tohoto tematu jsem prispivala uz minimalne. A ze jsem se dneska ozvala? Kdybys rekla nazor svuj nejak setrne a dala dal pokoj, nebude tu milion stranek nadavek, hazeni veci z jedne strany na druhou a z druhé na prvni...

Dej uz tu pokoj a bude tu klid, nebudou se tu bat holky zeptat na cokoliv. Radeji se venuj diteti. Ja mit to jedno dite, tak jsem za nej stastna a nebudu tu trávit cas. Sbohem

simi1510
7. dub 2017

@kotito podle toho co tu psala rano, by tu čekala rozebirani chlapu, jak jim udelat radost atp. A neboj, jdu si po svem a delat dal e-shop. Je mi tu z toho totiz na zvraceni, co se tu dneska deje. Kdyz je tak chytra a neumi ani ustoupit a dat pak pokoj.

laura1972
7. dub 2017

@aleenka1234 ty jsi úplně mimo mísu. Vůbec o mě nic nevíš. A co se týče mého přítele, vulgární je jen na ty, co se naváží do mě, ale jinak má v sobě soudnosti dost. A jestli někdo nechápe, že mám tři děti a přála bych di ještě jedno, tak to bude nejspíš tím, že právě vůbec nic nevíš o člověku, kterému pises tyhle jedy. Já sice děti mám, ale přítel ne. Má, ale jako.kdyby neměl, protože právě narazil kdysi na jednu mladou kr..., která chce mít svoji dceru jen pro sebe a ani soudy s tim nic neudělali i když se to táhlo 3 roky. Tak asi tak.

majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 Naposledy byl vcera, ale v poho, nemusim to mit petkrat denne 😉 Narocna prace neni o tom, ze cim vic casu nad ni stravis, tim tezsi je. Zalezi na obsahu te prace. Ver mi, ze jakakov dusevni prace je tezka.

ms.neomagic
7. dub 2017

@astyna z toho si nic nedelej,ja taky,jen uz o kousek dyl 😀

majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 Ano, zajímá mě třeba, jak dokážete potěšit své muže, jak fungujete, když jste mámy a pracujete u toho. zajímá mě, jak která z vás prožívá těhotenství. Ale nezajímá mě tisíc fotek negativního testu 8 DPO ráno, 8DPO odpoledne, 8DPO před půlnocí, 9DPO... 14DPO...

Vás to fakt baví? Opravdu vás baví každý den tohle řešit? Není lepší jít třeba upéct koláč?

ms.neomagic
7. dub 2017

Koukam,ze je to tu dnes zajmave..jen me mrzi,ze admin maze ty nejzajimavejsi prispevky 😀 takhle vim uplne prd 😀

tynulinka122
7. dub 2017

Vy si nedáte všichni pokoj to tu furt rozebírat ,jste uz všichni fakt na hlavu !!!! To je tedy fakt krásný skupina tehotenskych testu !!!!

astyna
7. dub 2017

myslím, že by měl už zasáhnout admin, aspon dřív to tady tak fungovalo...

tynulinka122
7. dub 2017

@ms.neomagic dneska je to síla to ti povim 😃

simi1510
7. dub 2017

@majaaa82 to mi rekni, kdy jsem sem takove testy ja dala... kdyz tvrdíš, jak jsem je sem davala... a vidis, neřeknu ti, jak funguji jako mama, protoze to nevim, nevim co to je mit dite a pracovat u toho, co to je mit rodinu úplnou... jak prozivam tehotenstvi nebo ne, kdyz neni... a kdyz se snazim udelat neco pro to, aby to klaplo, tak jsem dle tebe neinteligentní a uplne blba...

Tim ze to mas, si neuvedomujes, co nekterym z nas, co nemaji ani po 2 letech defakto snazeni, ani to jedno.

Jak by ti bylo, kdyby ti to, co mas, nekdo behem jednoho dne sebral...

majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 Simi, já chápu, že to nemáš jednoduché. Ale kdo ano? Koukala ses na to, co se ukrývá pod tím paragrafem? Pokud ano, tak určitě víš, že ani já jsem neměla vždy jen štěstí a i já o leccos přišla. Ale pověz mi, k čemu by mi bylo, sedět na fóru, týkající se tohoto tématu a živení vzpomínek, týrání sama sebe?

Víš, když jsem tě tady teď viděla, jak sem dáváš ty grafy, doufala jsem v to, že se ti podařilo otěhotnět. Jen si pamatuju na to, jak jsi minulý měsíc psala, že sem chodit nebudeš, protože ti z toho hrabe (pořídila sis kotě). A o tom přesně hovořím. I normálním holkám tady začne hrabat, když se zapletou do těch snažilkovských debat. Říkala jsi, že nebudeš měřit, vážit, počítat, testovat. že tomu necháte volný průběh. Přesto jsi to nevydržela. A na to jsem dopoledne reagovala. Jen jsem to zmínila, že mě to zarazilo.

skotskaa
7. dub 2017

Pokud tu má někdo chuť poslat denně svůj test, má na to právo. Pokud chce dítě po čtyřicítce, má na to právo. Pokud tu chce sdílet svoje pocity, má na to právo. Co sem nepatří? Kritizování ostatních za to, že posílají testy. Kritizování za to, že si chtějí pořídit děti po čtyřicítce. Kritizování za to, v jakém množství a jakým způsobem tu sdílejí své pocity. Proto poprosím uživatelky, které s touto diskuzí mají problém, aby to tu přestaly spamovat svými kritickými a "dobře míněnými" názory. Na Koníkovi jsou stovky jiných diskuzí na podobné téma, do kterých se mohou zapojit.

majaaa82
Odpověď byla odstraněná
simi1510
7. dub 2017

@majaaa82 tvrdíš, jak mi rozumíš, jak si mi to přála atp. Dopoledne si tu psala něco jiného. A nechápeš a nerozumíš u mě ničemu. Můžu se snažit, můžu se nesnažit a nejde to... ale do toho tobě už rozhodně nic není. Nehodlám se s tebou o svých pocitech, přáních, zklamáních, skutečnostech, aj. bavit.

Třeba si na to vše vzpomeneš sama jednoho dne, až ti další dítě nepůjde tak snadno, jako třeba šlo to první.

A nebudu kvůli tomu, co se mi stalo, hnusná na další lidi, co se snaží mít dítě, naopak, mám tu některé, které sleduji a přeji jim to, protože byly i mou podporou.

Mám prosbu, neber si mou osobu už do pusy, nech mě být, dělej, že pro tebe ani neexistuji. Děkuji. Hezký den a zbytek tvého života.

simi1510
7. dub 2017

@ms.neomagic jsem zvědavá na tebe, jaký cyklus teď budeš mít, když máš prášky tedy 🙂

majaaa82
7. dub 2017

@simi1510 Cituji, co jsem psala v 10:28 jako svůj první příspěvek (část věnovaná tobě). "Pamatuju, jak Simi říkala, že se na to vyprdne, že si pořídila kotě a bude se věnovat číčousovi. A stejně tady kempila a testovala jak vzteklá (nic proti ní, je to jinak sympaťanda)."

Na to jsi ty vystartovala jak čertík ze škatule. Tak mi řekni, co je na tom urážlivého či jakkoliv hnusného? Jakkoliv se domnívám, že by ti pomohla víc terapie u psychologa, než tenhle babinec tady, přeju ti všechno dobré a ať se ti brzy podaří otěhotnět.

ms.neomagic
7. dub 2017

@simi1510 na hovno jako do ted,to ti muzu rict rovnou 😀

simi1510
7. dub 2017

@majaaa82 A vidíš... kdybys mě nechala být a neřešila, kde jsem nebo co dělám, nemusela bych ti něco psát. O tom, kdo by mi pomohl nebo nepomohl, nerozhoduješ naštěstí ty. Abys tam náhodou nemusela skončit ty. Starej se o sebe a svou rodinu, nikdy nevíš, co se může stát, jak dlouho ji můžeš mít nebo nemít, a o mně se nestarej.

Konec diskuze a jakékoliv bavení se o mé osobě, o mém výskytu zde nebo v jiných tématech. Přeji hezký den a dobrou noc děti 😀