icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jullli
16. dub 2017

@nikynikol25 dava ti to proto, ze nevi kdy presne u tebe dochazi k ovulaci a bohuzel si myslel ze k ni dochazi drive nez nasadis leky

simi1510
16. dub 2017

@nikynikol25 je lepsi sledovat kdy je a nasadit tyhle léky az po tom, co proběhne ovu

nikynikol25
16. dub 2017

@jullli hlavně jestli mám tu cystu pořád,tak nevím,zda to má cenu hlídat,pry při cyste ovu ukazují pořád pozitivní,ale ovu nikde🙄dá se to i jinak zjistit jestli ovu probíhá nebo ne,začínám bejt zoufalá už

simi1510
16. dub 2017

@nikynikol25 zjistíš to sledováním teploty, popr pak ta folikumetrie, nebo nekdo si to snad zjišťoval, ze chodil na odbery krve na progesteron snad nebo co, sam za sebe

nikynikol25
16. dub 2017

@simi1510 je na prd že nevím kdy ji mám,dneska jsem zkoušela zase ovu a přijde my ta čárka slabší ale nevím,připadám si jak blázen už,zaslu foto těch ovu,ta poslední dole je ze dneška😕

simi1510
16. dub 2017

@nikynikol25 minimalne ty dve spodní vypadají světlejší hele. A graf mas stale?

nikynikol25
16. dub 2017

Graf mám takový,už nevím nu,jsem nějaká opravdu zoufalá

nikynikol25
16. dub 2017

@simi1510 zkoušela jsem si i v cera Tt a zase jen duch,tak už nevím no,vím že by po dvou dnech měla čárka zesílit,takže to tehu urco nebude,teď budu muset spíš řešit tu ovu.☹

karin1712
16. dub 2017

Holky vidíte tam něco? To je kamarádky. Dnes je 10 nebo 11DPO. Obě tam vidíme slabou čárku. Tak jestli nejsme blázni obě 😲

anetagsxr
16. dub 2017

Ahoj holky nemám pravidelnou MS někdy 30 někdy 40 dnů. Prvni den poslední MS byl 6.3. Ted jsem si udělala test. Druhá čárka tam je, ale je nevýrazná. Co myslíte je to tam? 😉. Léčím se štítnou žlázou - letrox 100. kdy ke gynekologovi a kdy na endokrinologii? Díky za rady, první těhu tak jsem plná otázek 😂

janajens
16. dub 2017

@anetagsxr myslim že můžu gratulovat 👶

anetagsxr
16. dub 2017

@janajens Jupiiii děkuji, neplánovali jsme, ale jsem z toho nadšená.

janajens
16. dub 2017

@anetagsxr mi plánujeme 4m a zatím se nedaří

marryjanew
16. dub 2017

@anetagsxr gratuluju 🙂 k dr se objednej po tel, řekne ti kdy přijít a na endo tak zavolej a domluv se s nimi 🙂

absintka19
16. dub 2017

@anetagsxr ke gyn.zavolej, zdel mu info sam si te objedna kdy uz bude neco videt (aspon by mel), a to same u endokryn.

anetagsxr
16. dub 2017

@janajens já před dvěma roky vysadila prášky,do minulého června jsem neměla MS vůbec. Pak laparoskopie vaječníků, takže jsem nečekala, že to dopadne bez pomoci. O to větší nadšení. Přeji ať se Vám brzy zadaři

marryjanew
16. dub 2017

@karin1712 já teda nic nevidím, ale ať kamarádka ještě počká, pač testovat 11DPO je brzo 🙂

janajens
16. dub 2017

@anetagsxr děkuji moc já mám roční princeznu doma a rádi bychom sourozence

simi1510
16. dub 2017

@anetagsxr pry nevýrazné carka 😂 to je carka jak hrom a potichu asi muzeme zacit gratulovat 🙂

simi1510
16. dub 2017

@karin1712 ja tam nejak taky nic nevidim

anetagsxr
16. dub 2017

@simi1510 můj první pozitivní test nevím,jak to má vypadat 😂 děkuji za gratulaci 😊

laura1972
16. dub 2017

@karin1712 já tedy vidím, je tam vidět dobře 🙂 a 11DPO, většinou holkam tady taky ukázal 🙂

petapal
16. dub 2017

@anetagsxr mas nejake priznaky

petapal
16. dub 2017

@karin1712 taky vidim

petapal
16. dub 2017

Ja jsem 35dc dnes pokud dobutery ms nedorazi jdu na gyndu co se deje.Priznaky zadne a pochybuji,ze 3dny po minule ms by se povedlo.Achjo holky ja uz to vzdala a telo ted dela kraviny

bellisimama
16. dub 2017

@anetagsxr jsem 17 dní od ovulace a řekla bych, že ho máme podobný

anetagsxr
16. dub 2017

@bellisimama jj vypadá úplně stejně 😁

anetagsxr
16. dub 2017

@petapal příznaky? Zatím jsem nedostala MS, cítím se nafouklá a ve středu jsem byla ve fitku a při cvičení se mi dělalo zle a hrozně jsem se potila, to mě nakoplo k návštěvě lékárny a ke koupi testu

ywushka
16. dub 2017

Ahoj holky,jsem tu po delší době. Mám za sebou třetí cyklus stimulace clostilbegidem,teď jsem 38dc,příznaky typu jako zimnice,chutě,citlivé prsa,nevolnost dnes. Byla jsem 20dc na kontrole,doktor chválil sliznici a říkal ze je to nejhezčí cyklus. Dnes jsem zkusila udělat test,čárka je ve zlutecnosti jasnější,objevila se opravdu rychle. Co říkáte??? Myslíte ze je to na dobre cestě???

simi1510
16. dub 2017

@ywushka vypada to, ze to klaplo 🙂 drzim palce!

Kdyz si brala ten Clostil, kdy ti došla ovulka?