Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nikynikol25 je lepsi sledovat kdy je a nasadit tyhle léky az po tom, co proběhne ovu
@jullli hlavně jestli mám tu cystu pořád,tak nevím,zda to má cenu hlídat,pry při cyste ovu ukazují pořád pozitivní,ale ovu nikde🙄dá se to i jinak zjistit jestli ovu probíhá nebo ne,začínám bejt zoufalá už
@nikynikol25 zjistíš to sledováním teploty, popr pak ta folikumetrie, nebo nekdo si to snad zjišťoval, ze chodil na odbery krve na progesteron snad nebo co, sam za sebe
@simi1510 je na prd že nevím kdy ji mám,dneska jsem zkoušela zase ovu a přijde my ta čárka slabší ale nevím,připadám si jak blázen už,zaslu foto těch ovu,ta poslední dole je ze dneška😕
@nikynikol25 minimalne ty dve spodní vypadají světlejší hele. A graf mas stale?
@simi1510 zkoušela jsem si i v cera Tt a zase jen duch,tak už nevím no,vím že by po dvou dnech měla čárka zesílit,takže to tehu urco nebude,teď budu muset spíš řešit tu ovu.☹
Ahoj holky nemám pravidelnou MS někdy 30 někdy 40 dnů. Prvni den poslední MS byl 6.3. Ted jsem si udělala test. Druhá čárka tam je, ale je nevýrazná. Co myslíte je to tam? 😉. Léčím se štítnou žlázou - letrox 100. kdy ke gynekologovi a kdy na endokrinologii? Díky za rady, první těhu tak jsem plná otázek 😂
@anetagsxr gratuluju 🙂 k dr se objednej po tel, řekne ti kdy přijít a na endo tak zavolej a domluv se s nimi 🙂
@anetagsxr ke gyn.zavolej, zdel mu info sam si te objedna kdy uz bude neco videt (aspon by mel), a to same u endokryn.
@karin1712 já teda nic nevidím, ale ať kamarádka ještě počká, pač testovat 11DPO je brzo 🙂
Ja jsem 35dc dnes pokud dobutery ms nedorazi jdu na gyndu co se deje.Priznaky zadne a pochybuji,ze 3dny po minule ms by se povedlo.Achjo holky ja uz to vzdala a telo ted dela kraviny
@anetagsxr jsem 17 dní od ovulace a řekla bych, že ho máme podobný
@bellisimama jj vypadá úplně stejně 😁
Ahoj holky,jsem tu po delší době. Mám za sebou třetí cyklus stimulace clostilbegidem,teď jsem 38dc,příznaky typu jako zimnice,chutě,citlivé prsa,nevolnost dnes. Byla jsem 20dc na kontrole,doktor chválil sliznici a říkal ze je to nejhezčí cyklus. Dnes jsem zkusila udělat test,čárka je ve zlutecnosti jasnější,objevila se opravdu rychle. Co říkáte??? Myslíte ze je to na dobre cestě???

@nikynikol25 dava ti to proto, ze nevi kdy presne u tebe dochazi k ovulaci a bohuzel si myslel ze k ni dochazi drive nez nasadis leky