icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kolibricek36
18. dub 2017

Aha @gariena doufam ze to vyjde az do konce
@absintka19 jasne

dddkkk
18. dub 2017

@simi1510 Tak to možná nakonec vyšlo s prvním IVF... 🙂 nechci to zakřiknout, ale je 5. den po embryotransferu s 5 denní kultivací, takže 10 dní od oplodnění... a našla jsem tohohle mini pidi dušíka 🙂

jarmulka
18. dub 2017

@dddkkk vidím ho tam také 🙂 ... a neměla jsi pregnyl třeba???

dddkkk
18. dub 2017

Ještě oba testy po zaschnutí...

haaaluska
18. dub 2017

@dddkkk je tam 😉

dddkkk
18. dub 2017

@jarmulka měla, ale ten už je pryč... testovala jsem(protože jsem testovací maniak:D ) od 1. dne po ET... ty předešlé 4 testy byly sněhobílé, takže to nemůže být Pregnyl 🙂

kolibricek36
18. dub 2017

🍀🍀🍀

jarmulka
18. dub 2017

@dddkkk moooooc Ti přeji, aby krásně sílil ❤

dddkkk
18. dub 2017

@jarmulka Děkuji!!!❤

laura1972
18. dub 2017

@dddkkk krásné at sílí 🙂 moc držím palce 🍀

simi1510
18. dub 2017

@dddkkk vidim ho 🙂 drzim palecky!

dddkkk
18. dub 2017

@laura1972 děkuji❤

dddkkk
18. dub 2017

@simi1510 Děkuju děkuju! Já se musím hlavně ted uklidnit :D ❤

anetagsxr
18. dub 2017

Musím se tady vyvztekat. Po pozitivním testu jsem dnes volala na gynekologii, abych se objednala. Ta káča sestra mi řekla, že můj doktor má na měsíc dopředu plno. Tak jsem ji vyoslila situaci a že se léčím se štítnou žlázou a nechci nic zanedbat. Na to mi řekla, že to ona posoudit neumí a že mám smůlu. Naštěstí můj gynekolog ordinuje ve dvou městech, tak jsem zkusila sestřičku v druhé ordinaci a ta mě objednala na příští úterý. Teď uvažuji o tom, že budu jezdit jednou takovou dálku ke svému doktorovi jen kvůli neschopnosti sestry....Uffff

tornadolu
18. dub 2017

@dddkkk gratuluji 😉 ted byt v klidu 😉

dddkkk
18. dub 2017

@anetagsxr Já bych to řekla tomu gynekologovi... Nesnáším protivný a chytrý sestřičky! Takže plně chápu Tvůj vztek...

dddkkk
18. dub 2017

@tornadolu Děkuji ❤ ... jsem na neschopence naštěstí, takže až přejde duchařská euforie, tak už budu v klidu 🙂

tornadolu
18. dub 2017

@dddkkk určitě vše bude ok žádný stres 😉 ja jsem zvědavá na me jesli se MS rozjede.moc nechápu moje tělo...

dddkkk
18. dub 2017

A Vy se snažíte přirozeně a máš těsně před MS?

dddkkk
18. dub 2017

@tornadolu
A Vy se snažíte přirozeně a máš těsně před MS?

dagmar_hribek
18. dub 2017

@kolibricek36 ahoj Nimesil mam na predpis i já a co vim je to silnější prášek nevim jestli něco vyvede takhle brzo ale v těhotenství se určitě brát nesmí.ale jelikoz je to hodně v začátku tak bych se asi nebála ale pro klid bych se radsi zminila DR prece jen.uz to jsou silnější léky

kolibricek36
18. dub 2017

@dagmar_hribek mela jsem ho jen vcera dneska uz ne, ani pred tim. ,..

peta73
18. dub 2017

@kolibricek36 ahoj, nimesulid je kontraindikovaný pouze v třetím trimestru těhotenství, takže bych se ničeho neobávala. Hodně štěstí 🙂

tornadolu
18. dub 2017

@dddkkk ano přirozeně se snažíme ted uz by jsme chtěli 😉 MS mam ted ale slabou včera velua slza krve a dneska jen svetle splnění...brusko malinko povolovaca

kolibricek36
18. dub 2017

@peta73 dekuji 😘 stejne neni nic jiste - MS ma dojit v sobotu. Sice bychom jasali, ale ja se snazim byt nohama na zemi ...

terka228
18. dub 2017

@kolibricek36 No,to vypadá krásně,ať sílí a je vše v pořádku😍❤

kolibricek36
18. dub 2017

@terka228 no kez by i krasne prospivalo a carka silila
Dik 😘

dddkkk
18. dub 2017

@tornadolu a od OVU jsi jak dlouhou? ... To by mohlo být teprve hnízdění, ne?

ywushka
18. dub 2017

@dddkkk mam v minulosti za sebou 3 IVF, první nedošlo ani k transferu, druhy byly testy snehobile a u třetího jsem začínala taky duchem ,ale testovala jsem až od 7dne po transferu a mám teď z toho doma téměř osmiletého kluka. Původně tam byly dvojčata,ale to jedno si to rozmyslelo... takže držím pěsti,vím jak je IVF náročné na psychiku 😘

dddkkk
18. dub 2017

@ywushka Děkuju, tak doufám, že se z toho mého ducha taky vyklube malá žába 🙂 .. Ano je to náročné, ale pokud to vyjde, tak to vždycky stojí za to 🙂 ... A Vy teď půjdete zase do IVF?