Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky tak ja uz začínám špinit.. takze do vecera se ta mrcha rozjede.. no nic 10 k MUDr a nejspíš dalsi clostik..
@laura1972 já vidím na všech něco 😉 snad to nejsou jen rysky :/
@denisa3101 no právě, zatím to nevypadá nějak pozitivně. Je to takový nejistý. Uvidíme zítra a pozitri, to už by muselo být něco vidět bez zaměřování.
Holky já budu testovat asi zítra, to budu 10 DPO, tak uvidíme, jestli se něco ukáže.
Ahojky ženy jak se dneska máme?Ja nic moc 😡 rano jsme to pojistili s přítelem a teď me boli u sklepáku na právo 😡 rano jsem nemohla ani vztát jelikož mam nějaký zánět v těle a záda me chytil 😡 nemohla jsem ubec vzdát az ne to přítel namasíroval tak ti jak štakš šlo.Uvařila jsem řízky s bramborovou kaší a salát zeleninoví a pobolívá me na pravé straně ach jo...a to má dneska prijit cca 15lidi na čarodějnice 😡 piju čaj proti zánětu v těle tak snad bude všecko ok prsa mě boli nějak cítím jako mravenčení.vypiji čaj a chvilku si lehnu snad vše bude ok přeju pěkný čarodějnice 😉
@janajens děkuji 🙂 snad to k něčemu bude 😔 jinak dnes jsme znovu pocitali kolik bych mohla být dní po ovulce, tak to vychází tak nějak 8-9DPO, tak snad se něco ukáže zítra nebo pozitri. Už jsme z toho docela na nervy, pořád to čekání na další den, jestli se něco ukáže nebo ne. Vo ty, jak.ti je? Něco nového? Pozitivnějšího než u mě?
@janajens když bych to brala jak jsem to měla naposled při tom posledním tehu, tak mám v té apce zaznamenáno, že pozitivní test na ovu byl 29.11. a 10.12.mi tehu test ukázal dušíka na testu. Což by znamenalo, že ovulka byla druhý den po pozitivním testu toho 30.11. protože když pak pocitam od dalšího dne to bylo 1.12. 10 dni , tak 10.12. jsem byla 10DPO a to už test náznak ukázal. Ještě si pamatuju, jak jsme behali s testem po baráku u pritelovo rodičů a všichni zkoumali, jestli tam je náznak aspoň malinko růžový. A druhý den už byla slabá viditelná čárka. Takže tím pádem mám ještě den, dva čas aby se neco ukázalo.

Holky je mozna aby byl ovu test v poledne pozitivní, vecer slabší s dalsi den zase v poledne pozitivní a vecer zase slabší?