icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
nikola_w
30. dub 2017

Holky je mozna aby byl ovu test v poledne pozitivní, vecer slabší s dalsi den zase v poledne pozitivní a vecer zase slabší?

laura1972
30. dub 2017

@janajens tak jsem zkusila testnout a zatím nic konkrétního. Takže nezbývá než čekat do zítra nebo úterý. Dnes tedy cca 9-10 DPO. Odpoledne zas zkusim ovu test a uvidíme zesilil. Ach jo a zase čekat na další den, jak to bude 😔

janajens
30. dub 2017

@laura1972 tak to jsme dve ovu jsem zkousela negative a zitra snad na testik neco bude budu na tebe moc musket jak nic konkretniho UKaz?

nikola_w
30. dub 2017

Holky tak ja uz začínám špinit.. takze do vecera se ta mrcha rozjede.. no nic 10 k MUDr a nejspíš dalsi clostik..

janajens
30. dub 2017

@nikola_w neee to neee snad se nerozjede 🙏

laura1972
30. dub 2017

@nikola_w ne to není možný😔 já na testu taky žádná změna😔když zítra nebo v úterý se neukaze nic, tak nevim.

laura1972
30. dub 2017

@janajens děkuju, zkusim poslat i v negativu jinak na orig.fotce nic nejde nafotit.Prostě žádná změna. Ještě testy co jsem fotila včera od toho cca 7DPO poslední dva jsou k tomu přidané ty dnešní, co ti posilam zvlášť a v tom negativu. Koukni jestli něco vidíš.

denisa3101
30. dub 2017

@laura1972 já vidím na všech něco 😉 snad to nejsou jen rysky :/

laura1972
30. dub 2017

@denisa3101 no právě, zatím to nevypadá nějak pozitivně. Je to takový nejistý. Uvidíme zítra a pozitri, to už by muselo být něco vidět bez zaměřování.

petaaa22
30. dub 2017

Ahoj 🙂 prosím vas o radu, dnes v poledne mi vyšel test slabě pozitivní... ale byl ze zacatku docela rozpitý, tak nevim, jak moc mám výsledku věřit. Máte zkušenosti s testy cemio - jak jsou spolehlivé? Testuji poprvé v životě, moc nevím, na co spoléhat 🙂

janajens
30. dub 2017

@petaaa22 krasne gratuluji

bredda
30. dub 2017

@petaaa22 Taky jsem měla na začátku takový rozpitý. Sice jiná značka, ale myslím, že se tomu dá věřit 😉 Mě už pomalu roste břicho 😍

lucie_91
30. dub 2017

Holky já budu testovat asi zítra, to budu 10 DPO, tak uvidíme, jestli se něco ukáže.

makrelka_2008
30. dub 2017

Holky tentokrát jsem si udělala ovu testy a snad to konečně dopadne 😉 8 měsíc snažení 🙂.
Sexík proběhl předevčírem 28.4. a včera 29.4.
Taťka že sebe vyždímal co se dalo 😀.😂
To by bylo aby to nevyšlo 🤰

petaaa22
30. dub 2017

@janajens 😅 dekuju moc. Uvidime, jak to dopadne 😉
@bredda tyjo, tak to je skvělý! Tohle jsem potřebovala vidět 😃 gratuluju a ať všechno dobře dopadne 🙏🙂

bredda
30. dub 2017

@petaaa22 Děkuji, snad už to teď dotahnem do konce 😘 A držím palce 😉 🤰

tornadolu
30. dub 2017

Ahojky ženy jak se dneska máme?Ja nic moc 😡 rano jsme to pojistili s přítelem a teď me boli u sklepáku na právo 😡 rano jsem nemohla ani vztát jelikož mam nějaký zánět v těle a záda me chytil 😡 nemohla jsem ubec vzdát az ne to přítel namasíroval tak ti jak štakš šlo.Uvařila jsem řízky s bramborovou kaší a salát zeleninoví a pobolívá me na pravé straně ach jo...a to má dneska prijit cca 15lidi na čarodějnice 😡 piju čaj proti zánětu v těle tak snad bude všecko ok prsa mě boli nějak cítím jako mravenčení.vypiji čaj a chvilku si lehnu snad vše bude ok přeju pěkný čarodějnice 😉

laura1972
30. dub 2017

@petaaa22 krásné gratuluji 🙂 kéž by to vyšlo i mě.

laura1972
30. dub 2017

@nikol_w @janajens tak ovulacni dnes takto.

laura1972
30. dub 2017

Poslední je dnešní

janajens
30. dub 2017

@laura1972
@laura1972 silnejsi den ode dne

laura1972
30. dub 2017

@janajens myslis? Já už to ani nepoznam 🙂 i když přítel to říkal taky.

janajens
30. dub 2017

@laura1972 jj vidim to

laura1972
30. dub 2017

@janajens děkuji 🙂 snad to k něčemu bude 😔 jinak dnes jsme znovu pocitali kolik bych mohla být dní po ovulce, tak to vychází tak nějak 8-9DPO, tak snad se něco ukáže zítra nebo pozitri. Už jsme z toho docela na nervy, pořád to čekání na další den, jestli se něco ukáže nebo ne. Vo ty, jak.ti je? Něco nového? Pozitivnějšího než u mě?

janajens
30. dub 2017

@laura1972 hele ja to nevim podbrisek picha kdyz sedim jak cert a prsa jsem rada ze jsem vypustila z podprsenky jsem taky zvedava zitra rano testik to jisti

laura1972
30. dub 2017

@janajens když bych to brala jak jsem to měla naposled při tom posledním tehu, tak mám v té apce zaznamenáno, že pozitivní test na ovu byl 29.11. a 10.12.mi tehu test ukázal dušíka na testu. Což by znamenalo, že ovulka byla druhý den po pozitivním testu toho 30.11. protože když pak pocitam od dalšího dne to bylo 1.12. 10 dni , tak 10.12. jsem byla 10DPO a to už test náznak ukázal. Ještě si pamatuju, jak jsme behali s testem po baráku u pritelovo rodičů a všichni zkoumali, jestli tam je náznak aspoň malinko růžový. A druhý den už byla slabá viditelná čárka. Takže tím pádem mám ještě den, dva čas aby se neco ukázalo.

laura1972
30. dub 2017

@janajens no tak myslím, že ty už máš skoro jasno 🙂 to budu ráno napjatá a hlavně ti budu držet vše co mám 🙂 Zítra budeš kolik teda? Tak 9DPO?

janajens
30. dub 2017

@laura1972 budu ti moc moc drzim palecky aby se ti carka uz ukazala aby ses nestresovala za to ja mam jeste beg na dlouhou trat

janajens
30. dub 2017

@laura1972 neee dneska jsem 7dpo tak ze jeste brzy na testik ale zkusim

janajens
30. dub 2017

@laura1972 treba je to pred ms ty bolesti